- 3 Eylül 2012
- 21.870
- 57.622
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben aldım hatta daireye getirdiler tek ben aldım almayanlardan kötüyüm
Ben doğanın gücüne inananlardanım
Meditasyon da sizi rahatlatabilir, belki bununla ilgili videolar izleyebilirsiniz
Ama tek başına olmuyor böyle şeyler diye biliyorum. Şifalanma ve olumlama önemli. Yani bunlar aslında bir bütün ve taş sadece küçük bir araç/destekSorun şu ki böyle şeylere bir heves el atsam da devamlilik sağlayamıyorum.
Bir izlerim iki izlerim arkası gelmez.
Ondan dedim al bileklik tak tam benlik.. :/
şahsen ben öyle taşlara falan inanmıyorum,biraz mantıksız geliyor... bilemedim,bence günümüzün dolandırma yöntemlerinden :)
eğer çok pahalı değilse alın deneyin isterseniz içinizde kalmasın :)
tebessüm ettim,çok sevimli geldiniz :)O da geçti aklımdan.
Dolandırılmak da istemem elbette.
Parayı sokaktan toplamıyoruz. :/
Işte bileklik fiyatı 200 falan diye gördüm.
Bir yandan dedim kızım sana giren girmiş 200 de ordan girsin gIrecekse.
Kolye ve bileklikti benimkiler dediki satan enerjiyi çektikçe rengi dönecek toprağa gömeceksin kötü enerji gidecek ilk aldığım günkü gibi bir gram kararmadı. Belki beni kandırdı bilemem amaDeme
Sorun şu ki böyle şeylere bir heves el atsam da devamlilik sağlayamıyorum.
Bir izlerim iki izlerim arkası gelmez.
Ondan dedim al bileklik tak tam benlik.. :/
tebessüm ettim,çok sevimli geldiniz :)
onun yerine psikologla görüşseniz? en azından bilimsel ve etkinliği kanıtlanmış bir tedavi almış olursunuz :)
çünkü düşünüyorum da,bir taş,tek başına nasıl ruh halini değiştirebilir... bilemiyorum belki d ebenim kafam almıyordur :)
Kolye ve bileklikti benimkiler dediki satan enerjiyi çektikçe rengi dönecek toprağa gömeceksin kötü enerji gidecek ilk aldığım günkü gibi bir gram kararmadı. Belki beni kandırdı bilemem ama
tam olarak sıkıntınız ne peki? bi açıklayıverin bana bakayım :)) belki biz tavsiye verebiliriz :)Biliyor musun benim kafam da psikolog konusunu almıyor.
Düşünüyorum da ben tüm sorunlarımın farkındayım zaten. Anlat anlat anlat. Dinleyecek. Ve bana zaten farkında olduklarımı söyleyecek.
Sonra da bir karar vermelisin diyecek mesela :)
Sorununun çözümü direk şu.
Al sana çözüm demeyecek ki..
Desene insan çözüm olamadı taşlar mi olacak?
Sen de haklısın bacım:)
Evet evet normalim benAcaba her şey normal enerji sıkıntısı yok diye mi kararmadı?
Pembe bakmaya çalışıyorum da..
tam olarak sıkıntınız ne peki? bi açıklayıverin bana bakayım :)) belki biz tavsiye verebiliriz :)
yani saçma uğursuz bir enerji dolaşıyor etrafınızda? anladım... yani evrendeki pozitif enerji vb meseleleri var ya,gerçekten anlayan biriyle mi görüşseniz mesela?Tam olarak bir sıkıntım yok.
Bir sürü var.
Ciddi anlamda hayatımda hep engellerle, sorunlarla boğuşuyorum.
Olmayacak şeyler beni bulur.
Istediğim şeyler olacak gibi olur, göz kırpar heveslendirir anlamsız bir şekilde olumsuza dönüverır mesela.
Düzelsin diye emek verdiğim ne varsa ohh diyeceğim yerde ahhlara döner.
Garip bir şey üstümdeki.
Bu sadece bende değil esasen aile üyelerimin çoğunda böyle bir talihsizlik var..
Hep umut etmek, inanarak beklemek ama sadece boşa zaman geçirdiğini görmek üzücü..
Ametist bilekliklerim var, sinir stres için almıştım. Bence işe yaradı sadece uyurken çıkarıyorum, arada toprakla buluşturup enerjisini yeniliyorum, bana iyi geldi ama şans getreni falan bana biraz uçuk geliyor. Beklentini yüksek tutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?