- 3 Eylül 2012
- 21.870
- 57.623
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
yani saçma uğursuz bir enerji dolaşıyor etrafınızda? anladım... yani evrendeki pozitif enerji vb meseleleri var ya,gerçekten anlayan biriyle mi görüşseniz mesela?
inanın hiç anlamam, bilsem keşke yardımcı olurdum ama :)
çok haklısınız,bu yüzden asla sosyal medyadan bulmayın bir şey. sakın sakın.Valla çok darlandim artık.
Inanın bu işi gerçekten şifa niyetiyle yapan birini bilsem, inansam onu da düşündüm.
Ama genel olarak para tuzağına döndürüldü özellikle bu konular sömürülmeye çok müsait malum..
çok haklısınız,bu yüzden asla sosyal medyadan bulmayın bir şey. sakın sakın.
eşe dosta bi soruştursanız, belki bi bilen vardır?
Hastalığa şifadan eşler arası uyuma kadar etkili demişler.
Gel de beklentini yüksek tutma
anladım,sizin derdiniz ''ya şöyle şöyle oldu,ne yapsam?'' değil,genel olarak işiniz rast gitmiyor,bir uğursuz bulutlar var üzerinizde,değil mi?Genel öneri psikolog oluyor.
Hiç öyle dişe dokunur bir öneri çıkmıyor açıkçası.
Özellikle tecrübe edinip derman bulmuş biri olmalı ama yok maalesef..
İçin rahatlar al
Ben inanmam ama sen bir umut modundasın
Plesebo etkisi olur belki iyi gelir
Bunlar biraz da moral işi evrene olumlu mesaj gönderme meselesi,bunları taktım artık her şey iyi olacak düşüncesi etkileyebilir insanı. Taşların olumlu özellikleri var evet ama asla mucize getirmezler. Çok umut bağladıysanız alın ama yakın çevrenizde soruşturun internettekinin gerçekten ihtiyacınıza uygun taşı koyduğunu bilmek zorHastalığa şifadan eşler arası uyuma kadar etkili demişler.
Gel de beklentini yüksek tutma
anladım,sizin derdiniz ''ya şöyle şöyle oldu,ne yapsam?'' değil,genel olarak işiniz rast gitmiyor,bir uğursuz bulutlar var üzerinizde,değil mi?
hmmm bi düşünelim
Sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez zamanda feraha çıkarsınız....
Her insanın içinde biraz sıkıntı var.
Kocanın kafasına atıp kanatıyorsa anlık bir rahatlama verir benceAnlamsız gelmiş olabilir başlık. Haklısınız.
Uzun uzun yazmayayım.
Bir insan düşünün işleri akmaz.
Burnu b.ktan çıkmaz.
Olumlamadan, çakra çukra işlerinden anlamaz.
Sabır sabır sonunda döner kendini aynı çıkmaz noktada bulur durur.
Ama artık yılmış, bezgin yorgun bir insan.
Öyle nette dolanırken karşıma sayfası düştü. Kişiye özel bileklik falan oluyormuş.
Alayım takayım koluma o kadar kolay mi?
Denemeye değer mi?
Yoksa yediğin kazıkların yanına koyarsın boş iş canım mı dersiniz?
Kısacası arkadaşlarım.
Taşlardan şifa bulan var mı?
Kocanın kafasına atıp kanatıyorsa anlık bir rahatlama verir bence
O zaman taş işi yaş başkanAnlık rahatlamalar istemiyorum ama
Kalıcı mutluluklar lazım.
Anlamsız gelmiş olabilir başlık. Haklısınız.
Uzun uzun yazmayayım.
Bir insan düşünün işleri akmaz.
Burnu b.ktan çıkmaz.
Olumlamadan, çakra çukra işlerinden anlamaz.
Sabır sabır sonunda döner kendini aynı çıkmaz noktada bulur durur.
Ama artık yılmış, bezgin yorgun bir insan.
Öyle nette dolanırken karşıma sayfası düştü. Kişiye özel bileklik falan oluyormuş.
Alayım takayım koluma o kadar kolay mi?
Denemeye değer mi?
Yoksa yediğin kazıkların yanına koyarsın boş iş canım mı dersiniz?
Kısacası arkadaşlarım.
Taşlardan şifa bulan var mı?
Inançlı bir insanım.Acaba dua mı etsen ? Sanki taştan daha etkili olur gibi geliyor bana
O benim doğru hatırladınız.Hayatınızda hep mi böyleydi yoksa bu aralar mi böyle?
Çocuk kitabı yazmayı düşünüyorsunuz sanki.
Siz miydiniz o ? Emin de olamadım ama.
Herkesin kader örgüsü farklıdır. Ben çok dua ederim ama bilirim ki dualarım çok ama çok geç gerçek olur. Arkadaş çevrem dua falan etmez her işleri hemen olur ama benim işim mükemmel olurken onların her işleri kısa sıra sonra bozulur. Bir de böyle bir durum olabiliyor. Yani emin ol dua boşa gitmez sadece zamanı vardır... Ümitsizliğe kapılma. Gecenin en karanlık anı şafağa gebedirInançlı bir insanım.
Ediyorum.
Ama yine de olmuyor işte.
Dua, inanç işi olmayan insanların isleri sanki daha tıkırında gibi hatta..
O benim doğru hatırladınız.
Yazdım. Ilk olarak anlaştığım yayınevi aylar sonra çalışmanın ortasında maddi olarak işler kötü kapatıyoruz dedi.
Onu öyle uğurladım.
Aradan 1 sene geçti başka bir yayınevi ile anlaştık.
Her şey hazırlandı.
Basıma hazır haldeyken matbaa, kâğıt pahalılığı dolar bilmem ne diye bir askıya alma oldu. Sonra ha oldu ha olacak bir matbaa arayisindayiz dendi.
Özürler kusura bakmayinlar.
Tam 3 buçuk sene oldu.
Artık anlaşma anlaşmaliktan çıktı basmayacaksınız anlaşıldı dedim.
Yayınevi sahibi bu çalışmaya emek verdik ama çalıştığımız çizere ulaşamıyoruz baştan yapacağız falan dedi bu kez. Yani olumsuz bir cevap yok ama bakınız akmayan bir iş.
Haa diyeceksiniz yayınevi mi sakat?
Senelerdir yeni romanlar basıyor.
Takipteyim.
Yani örnek olsun diye anlattım işte işlerim böyle.
Hep böyleydi desem abartmış olmam.
Tek benim değil kardeşlerim de çeşitli talihsizliklerle burun buruna bu zamana geldik.
Annem hep birimizden sebep mutsuz..
Sonu gelmiyor.
Bakıyoruz bizim kadar iyilik eden yok bizim kadar çeken de yok valla
Artık iyi şeylere inancımızı kaybediyoruz.
Herkesin kader örgüsü farklıdır. Ben çok dua ederim ama bilirim ki dualarım çok ama çok geç gerçek olur. Arkadaş çevrem dua falan etmez her işleri hemen olur ama benim işim mükemmel olurken onların her işleri kısa sıra sonra bozulur. Bir de böyle bir durum olabiliyor. Yani emin ol dua boşa gitmez sadece zamanı vardır... Ümitsizliğe kapılma. Gecenin en karanlık anı şafağa gebedir
Inşallah öyledir.
Yaş 34 ömür geçiyor.
Oh diyemeden bitecek gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?