- 3 Eylül 2012
- 21.870
- 57.622
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Maddi konular mı daha çok?
Bu sıkıntılar geçmiş mi, hala devam etmekte mi?Yok çok şükür çalışan, kazandığı ile öyle böyle geçinen insanım.
Çocukluktan beri lüks görmedim zaten hayattan maddi anlamda büyük beklentilerim yok.
Daha çok insan ilişkilerinde -özellikle eş ve ailesi- , ya da sıkıntılarımı unutmak adına el attigim işlerde yolunda gitmeme gibi sorunlar yaşıyorum.
Hehhh geçiyor galiba ohh yaaa derken hooop bir yenisi :)Bu sıkıntılar geçmiş mi, hala devam etmekte mi?
Sabretme. Düşünüyorum da, çok sabırlı biri olsaydım benim de üzerime çullanırlardı. Biraz sakin bir yapım var dışardan, yüzüm yumuşak. Bi de sabırlı olsam huhhuu. Ne güzel delirmişim, kendime yaptığım en büyük iyilik resmen.Hehhh geçiyor galiba ohh yaaa derken hooop bir yenisi :)
Sabredip oldurulamayan şeyler işte.
Zaman zaman durulup ara ara heyy burdayiz unuttun mu Ceee diyorlar.
Sabretme. Düşünüyorum da, çok sabırlı biri olsaydım benim de üzerime çullanırlardı. Biraz sakin bir yapım var dışardan, yüzüm yumuşak. Bi de sabırlı olsam huhhuu. Ne güzel delirmişim, kendime yaptığım en büyük iyilik resmen.
Kalpten bol bol dua edin çok dua edin. Ağzımızdan olumsuz cümle çıkmasın. Kötü kötüyü çekiyor olumsuz konusursaniz olumsuz olur. Yazınızda bile olumsuzluklardan bahsetmişsiniz. İşler akmaz burnu b.tan kurtulmaz derseniz aynen öyle olur :)) çağırmayın kötüyü. Taştan boncuktan medet ummayin bol dua ama içten isteyerek, verecek olan Allah. Ne kadar şanslı bir insan olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz önce inanın gerisi gelir :)
Nerden orjinalini alabiliriz ?Taşlardan şifa var. Doğru eşleşme, doğru uyum önemli.
Beni yine topa tutacaklar burada amaspiritüel koçluk yapıyorum.
Doğru yerden alman gerek.
Diyelim ortalık yerden aldın, senden önce dokunan kişinin enerjisi sana geçiyor.
Temizlenme ve bilen kişi tarafından kuvvetlendirilmesi yapılmış olmalı.
Ametist eşler arası uyum taşı falan değildir bu arada, ametisti o niyetle satan birinden hiçbir şey alma.
Öyle düşünmeyin. Ben de psikiyatriste giderken sorunlarımı biliyordum kendimce. Ama ilerleyen zamanlarda yaptığımız çalışmalarda hiç kafaya takmadığımı düşündüğüm bir şeyin tüm hayatımı etkilediğini farkettim. Bunu mu kafaya takacağım dediğim şeyle ilgili çalışma yaparken ağlayacaktım. İşinde uzman birisine giderseniz çok şey farkediyor. İntiharın eşiğindeydim, hayata bağlandım.Biliyor musun benim kafam da psikolog konusunu almıyor.
Düşünüyorum da ben tüm sorunlarımın farkındayım zaten. Anlat anlat anlat. Dinleyecek. Ve bana zaten farkında olduklarımı söyleyecek.
Sonra da bir karar vermelisin diyecek mesela :)
Sorununun çözümü direk şu.
Al sana çözüm demeyecek ki..
Desene insan çözüm olamadı taşlar mi olacak?
Sen de haklısın bacım:)
O da geçti aklımdan.
Dolandırılmak da istemem elbette.
Parayı sokaktan toplamıyoruz. :/
Işte bileklik fiyatı 200 falan diye gördüm.
Bir yandan dedim kızım sana giren girmiş 200 de ordan girsin gIrecekse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?