merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm
merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm
Çok rahatYa çok rahat ya B12 eksikliği var.
Aynen tam olarak böyle. Kapıda beklediğim gibi unutup bişeyini tekrar girer eve. Ama unutkanlıktan ziyade sorumsuz benimki. Aynı şekilde hiçbirseyime karışmaz. Mecbur öyle yapıcaz artık sanırım:)Sanki benim esimi anlatmissin.benimki de ayni boyle unutkan ve sorumsuz.o biraz da sana guvendigi icin nasilsa seni halleder diye oyle davraniyor.biz de evden cikacak olsak, ben evi toplarim, iki cocugu hazirlarim, kendim giyinirim evi son bi kontrol ederim.adamin tek isi hazirlanip cikmakken bizi kapida bekletir ve kapiyi kapattiktan sonra illaki bi seyini unutmustur.cildiririm bu haline.tek kizdigim huyu budur.diger yonleri iyi oldugu icin idare ediyorum artik ne yapayim:)gezdigime harcadigima laf etmez.evine cocuklarina duskundur.sen de tek kusuru buysa idare et sinirlenip de canini sikma.huyu buysa degistirmek zor.
Benim esimde oyle hem asiri unutkan hem de eve karsi sorumsuz.yani sorumsuz derken hic biseyiyle ilgilenmez.market pazar evin duzeni falan hep bende.ben parayi kazanirim sen ne lazimsa hallet kafasinda.ben de cok kiziyorum bu haline ama o kadar cok iyi yani var ki anca oyle gormezden gelebiliyorum.sen simdi hamile olunca hassassin biraz da.diger yonleri iyiymis bak.cok da moral bozacak bi durum degil.Aynen tam olarak böyle. Kapıda beklediğim gibi unutup bişeyini tekrar girer eve. Ama unutkanlıktan ziyade sorumsuz benimki. Aynı şekilde hiçbirseyime karışmaz. Mecbur öyle yapıcaz artık sanırım:)
Hayat size güzelBiz karı koca sizin eşiniz gibiyiz :) Ev yerinden uçacak yakında ama kimse kimseye kızamıyo çünkü aynıyız :)
Bizimki evde de tam tersi.Ben her şeyi kaybederim ve de kırarım. 4 senede üç elektrikli süpürge, iki ütü ve bir sürü küçük ev eşyası kırdım. Işıkları asla kapatmam.unuturum yani...anahtarları kaybederim.esim artık gülüp geçiyor.sizde gülüp geçin.merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?