Sabır testi bir koca

Eşinden bin beter birisiyim.
Malesef bu umursamamak değil gerçekten unutkanlık.
Sana samimi söylüyorum tam 4 kere kimliğimi kaybettim. Kimliğimin arkasında "kayıp" yazıyor.
Eskişehir'de otururken tam 6 defa eskartımı kaybettim. Daha neler neler kaybettim. Bugun bir yere koyuyorum yarın unutuyorum yerini.
Annemle yaşarken beni o kadar sıkıyordu ki cok kontrolcu biriydi.
Bence eşine kızma.

Aaaa sanki ben yazmışım

Bir tane yedek anahtar bulundurun evde onu sadece kendin bildiğiniz bir yere koyun böyle durumlarda kullanın ayrıca 4 anahtar birden nerede kalır onu anlamadım zaten evden çıkınca cebine ya da cüzdanına koymuyor mu ee tüm gün de eve gelmediğine göre ya evde kalır anahtar ya cüzdanda cüzdan yerinde olup anahtar nasıl kayıp oluyor? hadi evde unutsa neyse yolda mı düşürüyor onca anahtarı? ayrıca yapmayın söyleyin kombiyi kapat camları kapat diye.

Mrb okurken çok güldüm .Bizde de tam tersi ufff ne olacak böyle o kadar anahtar verir eşim.hepsi kaybolur.İnanin bilerek yapmıyoruz istmem dışı birşey.

Oğlumu anlatıyor gibisin birgün eve geldik kapı açık neden kilitlemedin diyoruz otobüsü kaçıracaktım diyor banyoda şampuan düşüyor neden kaldırmıyorsun diyorum ağzı kapalı dökülmez ki diyor 2 anahtar kaybetti 2 defa cüzdan kimlik cüzdanı allah razı olsun polise vermişler onlar aradı burda diye oğlum hale evde diye ısrar etmesine rağmen daha neler neler

benim eşim de böyle canım, sevgiliyken daha beterdi evlenince biraz daha düzeldi. ama pencereler, su vanası, kalorifer, kapıları her şeyi ben kapatıyorum evden çıkmadan hee uyumadan önce de hep benim kontolümdedir. maalesef adamların huyu böyle, üst üste gelince deliriyorsun, benim en büyük kavgam diş fırçamı koyar mısın demiştim bir gün poşete sabah evden çıkarken, gitmiş kendi fırçasını koymuş mesela, be adam hiç mi bakmadın, hangisini aldığını, dışarıdan mesele değil gibi duruyor ama süreç içinde insanı çok yıpratıyor, deliriyorsun. seni de çok iyi anlıyorum o yüzden. zamanla az az düzelir umarım. şimdilik benimkinde gelişme var

Bende simdiye kadar 2934295819491 kez anahtar kaybettim ..
Iki kez arabamin anahtarini da ..
Sorumsuz muyum

o yazdıkalrının aynısı bende de var canım ,

araba genelde bende olur geç kaldıgı zaman eşim benı işe bırakır sonra kendi işe gider artesi gunu arabayı ben alırım ama
gel gör ki sabah deli danalar gibi evin içinde anahtar ararım dakikalarca , kendini ararım o da dakıkalarca düşünür , sinrle haykırarak kapatırım tlf , sonra nerde mi çıkar dolabına astıgı çeketin cebinde , markete gittiyse esortmanın cebinde yada evin ücra bir köşesinde ,

antalya ya tatile gidecez 1 hafta enson ışıkları kaptıp odalardan cıkıyor bende bilerek ona bırakıyorum biraz sorumluluk alsın diye ,
heryeri kapttın degil mi diyorum kapattım dedi , tama ben son bir kez gezeyim dedim , balkon kapıları pencereler heryer açık ,

böyle işte herkesin basında var bunlardan ,

Herkesin karakteri farklıdır benim eşimde öyle aman aman dikkat etmez. Erkekler biraz öyledir o şekilde kabul etmek lazım daha az üzülürsunuz.. bir günde siz ona aynı şekilde bir deRS verin. Ona lazım olan bisiyi unutun Darda kalsin

Bizde de tam tersi. Bir yere çıkacağımız zaman evi 2 kere dolanır eşim. Mutlaka kapıyı kilitler. Ben evlenmeden önce dikkat etmezdim mesela. Eşimden göre göre ben de alıştım. Umarım eşiniz de sizden görerek alışır.

bende cok anahtar kaybederim disari cikip geldikten sonra isigi acik unuttugumu gorurum bazen kapilari kitleyip kitlemedigimi bile hatirlamam ama bu sorumsuzlugumdan degil unutkanlik birazda beyin yogunlugumu diyeyim baska seyleri dusunmekten bazi seylere yer kalmamasindanmi diyeyim bilemedim ama kasitli oldugunu sanmiyorum esinizinkinide

Belki Siz alıştırmışsınız bir süre sonra işler size kalmış yani sizin sorumluluğunuz olmuş,erkeklerin geneli böyle başlangıçta eşler herşeyi yaparım deyip erkeklere bırakmıyorlar sonrada sıkılıyorlar ağır geliyor zamanla...
2.altarnetif ise eşiniz rahat biri o da bir huy ancak 2 şıktada size güveniyor güvenmese bu kadar rahat olmaz...
Yani huy ise yapacak bir şey yok gülü seven dikenine katlanır,yok ben ettim diyorsanız sorumluluk verin güzelce ortak noktada buluşun...

Bende öyleyim hep anahtarımı kaybederdim eşim eve gelince ilk iş anahtarımı sormak oluyordu herseferinde hatırlatıyordu kapının karşısınada anahtarlık asmıştık girer girmez oraya as diyordu. Sonra biraz alıştım ama ara ara yine ve girer girmez bir yerlere atıyordum sonra bir saat anahtarı arıyordum.

Her insan farklıdır. Belki sorumluluğu siz aldığınız için biraz rahat davranıyor da olabilir. Her iki durumda da bence ortada üzülecek, sıkılacak bir şey yok.

Sana direkt olarak zararı dokunmayan işleri yapma kalsın belki kendisi zararını görürse yapar, mesela anahtarını unuttuğu zaman evden git gezmeye ve o eve giremesin belki akıllanır

Benim eşimin anahtarı hafif alüminyum bir zincir ve anahtarlik ile pantolon una tutturulmus olarak cebinde taşıyor pantolon değiştikçe aktarılır

Sadece unutkanlık olsa anlarım da eve karşı genel Bi sorumsuzluk içinde. Maddi olarak degil ama bu şekilde olaylarla. Ve bu beni çok yoruyor
maddi olarak umursamazligi yoksa cocuklari veya sizi ihmal etmiyorsa diger seylerde boyleyse yapisi bu olabilir. dalgin bir kisiligi vardir. b12 ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…