- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
Aaaa sanki ben yazmışımEvlendiğimiz günden beri böyle. Çoook sorumsuz ama sadece ev konusunda. Çevresine karşı degil yada bana karşı da degil. Sadece evle ilgili durumlar. Ya mesela şöyle anlatayım bu evin bütün ışıkları açık olsun diyelim dışarı çıkacak öylece bırakır çıkar umursamaz
Mrb okurken çok güldüm .Bizde de tam tersi ufff ne olacak böyle o kadar anahtar verir eşim.hepsi kaybolur.İnanin bilerek yapmıyoruz istmem dışı birşey.merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm
Oğlumu anlatıyor gibisin birgün eve geldik kapı açık neden kilitlemedin diyoruz otobüsü kaçıracaktım diyor banyoda şampuan düşüyor neden kaldırmıyorsun diyorum ağzı kapalı dökülmez ki diyor 2 anahtar kaybetti 2 defa cüzdan kimlik cüzdanı allah razı olsun polise vermişler onlar aradı burda diye oğlum hale evde diye ısrar etmesine rağmen daha neler nelermerhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm
merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
Bende öyleyim hep anahtarımı kaybederdim eşim eve gelince ilk iş anahtarımı sormak oluyordu herseferinde hatırlatıyordu kapının karşısınada anahtarlık asmıştık girer girmez oraya as diyordu. Sonra biraz alıştım ama ara ara yine ve girer girmez bir yerlere atıyordum sonra bir saat anahtarı arıyordum.merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim
maddi olarak umursamazligi yoksa cocuklari veya sizi ihmal etmiyorsa diger seylerde boyleyse yapisi bu olabilir. dalgin bir kisiligi vardir. b12 ihmal etmeyinSadece unutkanlık olsa anlarım da eve karşı genel Bi sorumsuzluk içinde. Maddi olarak degil ama bu şekilde olaylarla. Ve bu beni çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?