- 24 Temmuz 2017
- 2
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi defnee3535
6 senelik evliyim hayata sürekli iyi yönünden bakan ben, her ortamda keyif almayı eğlenmeyi bilen ben kv ve görümcelerim yüzünden gülmemeyi sessiz kalmayı ve hatta kendi halinde yaşadığımı fark ettim.içimi dökerek rahatlayacağımı düşünüyorum.herkes aile içi sorunlar yaşayabilir ama bende ki sorun kv de sürekli abi evidir istediğinizi yapabilirsiniz istediğinizi edebilirsiniz rahatlığı veriyor görümcelerime.. benim ise canımı sıkan şey evet abi evidir çekinerek eve gelmelerini asla istemem ama vay arkadaş evimin anahtarları onlarda ne işi var bide evliler artık bir sorumluluğa girmişler ve benim evime bensiz veya abileri yokken giremezler.herkesin bi özel hayatı var ve saygı göstermek zorundalar. altlı üstlü oturuyoruz görümcemle. ve benden habersiz evime girebiliyor sanki hiç bişey olmamış gibi hayatına devam ediyor. bunu kv le ve görümcemle konuştum güzel anlatarak ben size nasıl saygı gösteriyosam sizde bu konuda bana saygı gösterin dedim artık son noktasına geldim sürekli bişeyleri iyi güzel anlatmaktan yoruldum bu yaştan sonra sana özeli saygıyı öğretemem. akıllı olacaksın ya sürekli ben şundan hoşlanmam bunu sevmem diye mesaj veriyorum gel gör ki sanki bir kulaktan girmiş öteki kulaktan çıkmış. Rabbime hediye ettim bunları