Sabır..

Herkese merhaba .. Artık dayanacak güç bulamıyorum belki söyleyeceğiniz bir kaç cümle beni kendime getirir. Herkes hayatının bi döneminde yaşamıştır aile problemi ama benimki bitip tükenmeyen cinsten.. Kendimi bildim bileli anlaşamıyoruz bi türlü uyuşmuyo yıldızlarımız problem ne diye sorarsın tamamiyle kafa onların dedikleri bana ters benim dediklerim onlara . Tabiki ana ve baba hiç bi zaman saygısızlık yapmadım ama aynı evde olmuyo istediğim özgür bi hayat değil tek istediğim benden iyi olsunlar ama ben olmayayım orda beni intihar etmeye kadar sürükledi bu durum. Ne yapıcam bilmiyorum o kadar çok gitmek istiyorum ki bu arada 2 yıllık bi sevgilim var bana sabret vs bişeler diyo bilmiyo ki artık sabredecek durumda değilim kaç kere söyledim bu sebepten onla evlenmeyi düşünmüyorum ama diyorum ki beni gerçekten sevseydi neden beni almadı işi gücü oturmamış bilmem ne bana hep bahane geliyo hayatımda ama böyle önemli bi konuda yanımda değil bişe diyincede ben aile konularına karışamam diyo o zman neden benim hayatımdasın bilmiyorum kızlar nasıl anlatabildim ama ben artık dayanamıyorum napıcam onuda bilmiyorum hayatımda ki kişi olması gereken davranışımı sergiliyo onuda bilmiyorum koca bi çıkmazdayım.. Siz olsaydınız napardınız?
Acaba yaşınız kaç? Böyle meseleleri erkek arkadaşa anlatmayı doğru bulmuyorum. Kimse sizi ailenizden daha fazla düşünmez.
Düşünce yapınız ters diye evlenip kurtulmak istiyorum demeniz doğru değil. Herkesin düşünce yapısı farklıdır. Acaba geçimsiz biri misiniz?

Acaba yaşınız kaç? Böyle meseleleri erkek arkadaşa anlatmayı doğru bulmuyorum. Kimse sizi ailenizden daha fazla düşünmez.
Düşünce yapınız ters diye evlenip kurtulmak istiyorum demeniz doğru değil. Herkesin düşünce yapısı farklıdır. Acaba geçimsiz biri misiniz?
24 yaşındayım dükkana gelip üzerime yürüyen bi adam babam ister istemez o da görüyo anlatmak zorunda kalıyorum kesinlikle geçimsiz değilim ama onlarla benim bakıl açım çok farklı bi türlü oluyo üstene şiddet dayanamıyorum

24 yaşındayım dükkana gelip üzerime yürüyen bi adam babam ister istemez o da görüyo anlatmak zorunda kalıyorum kesinlikle geçimsiz değilim ama onlarla benim bakıl açım çok farklı bi türlü oluyo üstene şiddet dayanamıyorum
24 yaşındaki kızına şiddet uygulayan bi baba. Allah yardımcınız olsun. Erkek arkadaşınız nasıl biri? Daha kötü bi hayat yaşamanıza neden olmasın? İyi düşünün duygusal değil mantıken düşünün nasıl bi koca olacak size.

Maddi açıdan hazır değil erkek arkadaşınız evlilik nasıl olacak?

Evlilik düşünmüyorum demişsiniz afedersiniz. Arkanızda duran biri değil sanırım. Kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Çalışıyomuşsunuz başka bi eve çıkın arkadaşların dediği gibi.

Okul bitti onun yanında muhasebe yapıyorum amacım evlenmek değil tabiki bu kafayla sağlıklı bi evlilik yapamam sanırım beni üzen manevi olarAk yanımda duramaması
Anliyorum canim ama bu hayata tek olmayi kendine yetebilmeyi ögrenmelisin.Zor ama basaririsn

Back
X