- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Abartı falan yok, ama eşinizde hata. Fırsat vermemeli. Mesaja karşılık yazsın, beni bu saatlerde bir daha rahatsız etme, evli barklı adamım diye.. Kandil diye herkese yollamış olabilir ama kandilse gündüzde gönderilir, akşamda. Kızın niyeti bozuk bencede.
Ne var ki bunda diyor bana tedavi ol dedi yaa. Sanki ben haksızmışım gibi, kızda hiç suç yokmuş gibi.
Hayatta engellemez kızı, ben engelle dedim diye birbirimize girdik zaten
Kendimi küçük düşürmekte istemiyorum :/
Yoksa kız benim facebook adresimde ekli
Bende çok sinir oldum eski sevgili adayı birde gelde çıldırma
Eski kız arkadaşı sizin facebookunuzda ekli olacak kadar medeniyseniz mesajlara da ses çıkarmayın bence
zor gercekten bende olsam kıskanır ve kızardım. eşinin tutumu yanlış senın ıcını rahatlatacağına fitilliyor resmen. nasıl bırı aranız ılışkınız nasıl_? ınat olsun dıye yapıyorsa_? hanı önemsediğinden değilde işi inada bindirdiyse
cem yılmazın da dediği gibi gece on ikiden sonra mesaj atan adam...
-uyudun mu
yahu kim attırıyor sana o mesajı :))))
espiri ile yaklaşayım dedim kızmayın ...ona gece on ikide mesaj attıran beyni değildir bacım haklısın...
Bence kizi arayip soyleyin. Aramasin. Sizin huzurunuz kacacagina onunki kacsin. Sinir oldum kiza. Dengesiz.
Ben kendi ailemi bile gece 9dan sonra aramiyorum.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum :)
Kızmadım sana.
Ama kıza mesaj atsam facebooktan kendimi küçük düşürmüş olur muyum
Eşim kesinlikle silmez
sadece söylediğim kesitin videosunu gönder salak değilse anlar bence ,ben olsam anlarım şahsen
Banada öyle geliyor canım ama eşim görümüyor malesef
Ne var ki diyor benimle birde kavga ediyor üstüne.
Kızı silsem mi acaba yada canım akşamalrı mesaj atmasan mı desem ama eşim duyarsa daha çok üstüme yürür :/
Hahaha nasıl kesebiliirm onu :)
Çok mantıklı
Benimde eşim başlarda öyleydi, sonradan düzeldi. Hatta geçen saat 10 gibiydi iş telefonu çaldı, telefonu açıp hayırdır abi birşeymi oldu, kötü birşey falan yok değil mi dedi, karşıdaki ne dediyse artık, ne bileyim abi bu saatte aradığına göre acil birşey sandım dedi eşim, üstelik arayan erkekti. Kim olursa olsun geç saatte, aramamalı, biz öyle gördük, akşam belli bir saatten sonra kimsenin evi aranmaz derdi büyüklerimiz ( o zamanlarda cep telefonları yok tabi) :) Özellikle arayan yada mesaj atan bir bayansa kim olursa olsun bende sinirlenirim. Gündüzler torbaya mı giriyor? Tepkinizi sessizliğinizle çözebilirsiniz belki, konuşmayın eşinizle, tavrınızı koyun, noldu diye ısrarla sorarsa söylersiniz, ben rahatsız oluyorum dedikçe o saatte mesaj gelmesini haklı çıkaracak birşey buluyorsun dersiniz. O saatte bir erkek size mesaj atsa acaba eşinizin tepkisi ne olur çok merak ediyorum.
Yüzsüz... Yapacak birşey yok.
ben bu duruma kesinlikle karşı çıkardım. ya silecek bir daha konuşmıcak ya da herşey biticek.. bu küçümsenilecek bi durum değil farkına var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?