- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Face'den falan da engelleyin gitsin ya o düşeceği kadar düşmüş yüzsüzlüğün bu kadarı ayıp bearayıp konuşabilseniz keşke
bence çok abartıyosunuz.
insanlar o kadar hukuku bulunan insanlara özel günlerde mesaj atabilir bence çok medenice.
olmayan bi şeyi olmuş olacak gibi varsayarak eşinizi ve kendinizi huzursuz edip de karşıdaki insanın da günahını almayın derim ben.
Evet hemde nasıl yüzsüz yaa.
Birşey desem kendimi küçük düşüreceğim öylede olmak istemiyorum ama tepeme çıkacaklar
Bende böyle bir saçmalık görmedim.
Kızın rahatlığı ya görmemiş mi nedir.
Yada ara bozmak için bilerek yapıyor.
Eşimde bende sinirlendik birbirimize olduğu belli olmadan öyle atarlı söz paylaştık Can Yücelden falan facebooktan gece, ikimizinkinide beğenmiş.
Normalde birşeyi beğenmez.
Kız bu kadar salak olmaz herhalde değil mi, yada bu kadar saf !!
Bna tedavi ol dedi eşim ya
Evet canım inan ki bende aramıyorum ailemi.
Kız bu kadar saf olabilir mi ya..
Kıza desem 'merhaba akşamalrı aramsan arayacaksan da gündüzleri arsan falan desem' kendimi küçük düşürmüş olmaz mıyım
Kız kavga ediyoruz diye daha çok sevinmez mi
Bazen de diyorum ya evlisin tapusu sende kıskançlıktan yapıyorlar diyorum ama kendi kendime
Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Kızlar sizce ben abartıyor muyum kızın amacı nedir?
Evli erkeğe geceleri mesaj atmak aramak normal mi?
Eşime göre ne var ki bunda?
Sanırsın Türkiye'de yaşamıyoruz !!
Yine birbirimize girdik, konuşmuyorz!!
Birde eski sevgilisi falanda değilmiş.Samimi arkadaşıymış anladığım kadarı ile sadece
Arkadaşı bile olsa gece yarısı mesaj atmasını mazur gösterecek hiçbirşey yok ki.
İnşallah sadece mesaj atmakla kalır.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum :)
Kızmadım sana.
Ama kıza mesaj atsam facebooktan kendimi küçük düşürmüş olur muyum
Eşim kesinlikle silmez
Ben küçümsemiyorum inan ki canım.
Ama eşime göre ben hakszıım.
Tedavi olması gereken falan benim.
Kendini haklı çıkartır her tartışmada dün gecede öyle oldu.
Midem ağrıyor beni sahura falan da kaldırma dedi.
Bakın her zaman şunu savunurum. 3. kişilerin davranışlarına müdahale edemeyiz. Sizin muhatabınız o kız değil eşiniz. 11de mesaj mı geldi 12de mesaj mı geldi. Cevap vermesin. Sabah cevap versin. O saatte uyuyordum ya da eşimle film izliyorduk duymamışım sonra da çok geç oldu şimdi cevap verdim diyeiblir. Karşıdaki insan da anlar böyle bir kaç olaydan sonra. Siz sizi sevdiğini iddia eden adama rica ediyorsunuz da yapmıyor, tanımadığınız etmediğiniz kızı uyarsanız ne uyarmasanız ne. Üstüne bir de eşinize söylerse sizce eşiniz kimin tarafında olur. (Dip not olarak eşim benden habersiz arkadaşlarıma uyarı mesajı atsa ben de olay çıkarırım.)
Eşiniz de sadece siz kırıldınız diye geç gelen mesajlara cevap vermeyebilir. Yani bunu yapabilmeli en azından. Ama o kızla bir daha görüşme, o kıza tavır koy gibi beklentileriniz varsa işte o zaman abarttığınızı düşünebilir. Bakın benim üniversiteden bir arkadaşım vardı. Benden hoşlanırmış çok sonra öğrendim ama direk ondan hiç bir hareket ve söz duymadım. Çok güzel bir arkadaşlığımız vardır. Düğünüme geldi, düğününe giderim. Bayramda seyranda unutmazsak araşırız da. Üzerinden yıllar geçmiş mevzular. Ha uygunsuz saatlerde aranmaz o ayrı. Ona da bir çare bulunulmalı.
Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Evet canım çok haklısın.
Eşim doğumgünüde açtı ama kandilde cevap vermemiş.
Ama bu kadının saat ayarı yok yani.
Evliyiz 1 yılı geçti insanda biraz utanma olur aranmaz ama yani.
Eşimde ne yapayım diyen bir insan.
Bilmiyorum bayram ayagı birbirimize girdik. Hiç iyi olmadı bu !
gece yarısı mesaj atmış ama ne yazmış Allah aşkına? iyi kandiller demiş!
lütfen biraz yapıcı olalım
Canım bence siz oturun adam akıllı konuşun. Biz kadınlar hislerimiz kuvvetlidir. Karşındakinin ne hissettiğini az ya da çok anlarsın. Eğer seni gerçekten seviyosa şarttlarını da kabul eder.. Ben böyle düşünüyorum.
Merhaba kızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?