Sabır !

Face'den falan da engelleyin gitsin ya o düşeceği kadar düşmüş yüzsüzlüğün bu kadarı ayıp bearayıp konuşabilseniz keşke

Arar konuşurum ama eşime söylerse eşim dellenir.
Engellemek yerine silmek istiyorum aslında görsün sildiğimi istiyorum.
Ama eşimin şifresini bilmem ona söyler mi arar mı bilmiyorum beni neden silmiş diye

bence çok abartıyosunuz.
insanlar o kadar hukuku bulunan insanlara özel günlerde mesaj atabilir bence çok medenice.
olmayan bi şeyi olmuş olacak gibi varsayarak eşinizi ve kendinizi huzursuz edip de karşıdaki insanın da günahını almayın derim ben.

ufacık gereksiz insanlar yüzünden güzelim yuvalar yıkılıyo ya o kadar üzülüyorum ki, aranız bozulmasa keşke eşinizle ama bişey yapmadığınız sürece yazmaya devam ederse nolucak zarar verme boyutuna gelmez inşallah Allah yardımcınız olsun

Birde eski sevgilisi falanda değilmiş.Samimi arkadaşıymış anladığım kadarı ile sadece

Ne demek eşin izin vermiyor engellemene ?? Çok saçma ve yersiz kocanda biraz gözü kayıyor gibi geldi bana,kocana de ki ne var ki engellesem nolacak de niye böyle panik yaptın de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz eşinizle birbirinizin arasının şuan açık olduğunu ona yansıtmayın bence. çünkü daha çok yüz bulur bu sefer. akşam hatta resim çekip atabilirseniz atsanız o da görse, çok işleyeceğini sanmam o karakterde bi insana ama yinede işe yarar belki..

Bu kadar ezilme karsisinda. Ben olsam sert bi sekilde uyarirdim.

Esinde de suc var. Kalkmis onu savunuyor.

sana da gece yarısı eski arkadaşından mesaj gelsin eşin bir şey derse ne var ki bunda dersin olur biter

Aynen canım bende öyle düşünüyorum :)
Kızmadım sana.
Ama kıza mesaj atsam facebooktan kendimi küçük düşürmüş olur muyum
Eşim kesinlikle silmez

Bakın her zaman şunu savunurum. 3. kişilerin davranışlarına müdahale edemeyiz. Sizin muhatabınız o kız değil eşiniz. 11de mesaj mı geldi 12de mesaj mı geldi. Cevap vermesin. Sabah cevap versin. O saatte uyuyordum ya da eşimle film izliyorduk duymamışım sonra da çok geç oldu şimdi cevap verdim diyeiblir. Karşıdaki insan da anlar böyle bir kaç olaydan sonra. Siz sizi sevdiğini iddia eden adama rica ediyorsunuz da yapmıyor, tanımadığınız etmediğiniz kızı uyarsanız ne uyarmasanız ne. Üstüne bir de eşinize söylerse sizce eşiniz kimin tarafında olur. (Dip not olarak eşim benden habersiz arkadaşlarıma uyarı mesajı atsa ben de olay çıkarırım.)
Eşiniz de sadece siz kırıldınız diye geç gelen mesajlara cevap vermeyebilir. Yani bunu yapabilmeli en azından. Ama o kızla bir daha görüşme, o kıza tavır koy gibi beklentileriniz varsa işte o zaman abarttığınızı düşünebilir. Bakın benim üniversiteden bir arkadaşım vardı. Benden hoşlanırmış çok sonra öğrendim ama direk ondan hiç bir hareket ve söz duymadım. Çok güzel bir arkadaşlığımız vardır. Düğünüme geldi, düğününe giderim. Bayramda seyranda unutmazsak araşırız da. Üzerinden yıllar geçmiş mevzular. Ha uygunsuz saatlerde aranmaz o ayrı. Ona da bir çare bulunulmalı.

İnanın ki bilinçli yapıyor gibi geliyor bana artık. Ya gündüzler çuvala mı girdi?
Gece 12 nedir evli bir erkeğe.
Ben mi çok duyarlı düşünceliyim bilemedim.
Böyle şeyler düşünülmeli bence.
Eşimi çok haksız buluyorum ben gülerek bu niye bu saatte mesaj atmış dememe rağmen bağırdı çağırdı yemeği burnumdan getirin dedi git tedavi ol bilmem ne saydı sayıştırdı..
Hala şu saat oldu konuşmadıkta

Canım bence siz oturun adam akıllı konuşun. Biz kadınlar hislerimiz kuvvetlidir. Karşındakinin ne hissettiğini az ya da çok anlarsın. Eğer seni gerçekten seviyosa şarttlarını da kabul eder.. Ben böyle düşünüyorum.

Evet canım çok haklısın.
Eşim doğumgünüde açtı ama kandilde cevap vermemiş.
Ama bu kadının saat ayarı yok yani.
Evliyiz 1 yılı geçti insanda biraz utanma olur aranmaz ama yani.
Eşimde ne yapayım diyen bir insan.
Bilmiyorum bayram ayagı birbirimize girdik. Hiç iyi olmadı bu !

Sinirden deli olurdum herhalde benim eşime bunu yapabilecek insanı bilemiyorum ne yapardım bir kere herşeyi bir kenara bırak eski sevgililerin telefonlarının birbirlerinde ne işi var arkadaş

Bazı insanlar cidden adap bilmediklerinden yapıyorlar. Hani bekarken alışkanlıkları varsa evlenince de sürdürebiliyorlar. Bakın benim bir arkadaşım vardı her yıl doğum günümüzü (kız olsun erkek olsun) 12:01 de kutlardı. Şimdi tam hatırlayamadım ama evlendiğimde de kutlamış olabilir. Yani insanlar asılmak için, iş atmak için falan yapmayaibliyorlar. İş eşinizde bitiyor. geç saatte gelen aramalara ve mesajlara cevap vermeyerek önünü alabilir.

İşte malesef eşim bunu anlamıyor. Gıcık oluyorum kıza ama yansıtmıyordum iyice bu aralar sinirime sinirime oynuyor.

o kızla alakasını bılemem lakın kadir gecesinde herkes gece atıyor ben evliyim 1 de bıle msj geldı esım bakmadı bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…