ayyyyy bu haftada hiç geçmek bilmiyor ya saracım...offfffffffff...ıspanağın nasıl farklı bir yemeğini yapabilirim canım..diyet usulu...sen bu konularda uzmansın yemek konusunda yani....:26::26:
inanırmısın bende öğlene ıspanak mıhlaması yapacam şimdi onu düşünüyordum.
ay bendemi yapsam acaba akşama yemeğim varda..dün tavuk sote yapmıştım...belki ıspanakta sıkıştırırım araya...tadına bakarım en azından..güzel olur mıhlama...
diyette kızartma yasak zatende..nasıl oluyor bilmiyorum canım..anlatırsan sevinirim...ay gelen giden oluyor arada bakıp yazıyorum canım..kusura bakma..geç cevaplıyorum ama...ben ıspanağı çok seviyorum.
ben pırasanında kızartmasını çok sevdim onu biliyomusun leyloşum diyettesin ya pırasada yiyebilirsin
diyette kızartma yasak zatende..nasıl oluyor bilmiyorum canım..anlatırsan sevinirim...ay gelen giden oluyor arada bakıp yazıyorum canım..kusura bakma..geç cevaplıyorum ama...
diyete gireli ıspanak, pırasayla dost olduk..kanki gibiyiz hiç ayrılmıyoruz maşallah...
gunaydin canlarim....iyiki siz varsiniz....
gunaydin canlarim....iyiki siz varsiniz....
günaydın metukam nasılsın annen nasıl
geç cevaplaman önemli değil tatlım
ismi kızartma canım ama benim yaptığım gibi yaparsan zararlı olacağını düşünmüyorum.
pırasaları ince ince doğra güzelce yıka sonra tuzunu katarak haşla. haşlandıktan sonra süz suyunu sık derin bi kabın içine yumurtları kır soğanları küçük küçük doğra pırasalarıda kat karıştır. bitavaya çok az yağ bırak bu karışımıda içine dök önce bi tarafını kızart sonra ters çevir diğer tarafını kızart sonrada dilmileyerek servis yap.çok lezzetli oluyo.çok az yağ koyduğun için de zararlı olacağını sanmıyorum.bi tatlı kaşığı kadar yağ anca kullancan.
günaydın metuşum...geçmiş olsun canım..Allah annene acil şifalar versin gülüm...iyiki sende varsın..
agrisi cokk...gece boyu uyumadilar...simdi yatiyolar..
cuma gunu izmirden ablam da gelicek...
yaaa kizlar siz olmasaydiniz ben cok yalniz kalicaktim biliyonuz mu?
yumurtalı pırasa hiç yemedim ama güzel olur sanırım..deneyecem saracım çok saol tatlım..ben meyve yemeye ve sütümü içmeye gidiyorum...gene gelirim inşallah ..hepinizi çok öpüyorum tatlişlerim...
leylam canim,, rabbim buseni sana bagislasin..hayirli bir evlat olsun..seni cok sevsin...
amin bitanem..Allah razı olsun metuşum...Rabbim sanada sabırlar versin inşallah gülüm..Annene acil şifalar versin bitanem...Rabbim sizlerede yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?