amin bitanem..Allah razı olsun metuşum...Rabbim sanada sabırlar versin inşallah gülüm..Annene acil şifalar versin bitanem...Rabbim sizlerede yüreğiniz gibi güzel hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm benim...
tatlım inanki hep aklımdasın Allah yardımcınız olsun.hep dualarımdasın.iyiki sende varsın ve bizim arkadaşımızsın seni tanımaktan dolayı ben çok mutluyum.hep yanında olduğumuzu bil canım arkadaşım
ne guzel bir dua
canim saram sarmaci saram...
biri sarmamı dedi anaaaaaaaaaa canım çektiakşama sarmamı yapsam yada biber dolması yapayım
çok sarmacı oldum dimi :78::78::78::78::78::78: ama kız Allah aşkına sarmayı sevmeyen varmıdır ya dolma her kültürde her yörede sevilen yemektir dimi ama
valla oyle ozellikle mantiyi ve dolmayi sarmayi kim sevmezki
ben mantıyı nasıl yapıyom biliyonmu metuşum
bak anlatayım
hazır yufkaları küçük küçük kare kare kesiyorum kıymaları soğanları tuzu katıp yoğuruyorum kıymaları yufkaların içine koyup kapatıyorum.sonra onları fırın tepsisine dizip üzerleri hafif kızarana kadar pişiriyorum bu arada bi tencerede suyu kaynatıp içine tuz atıyorum.fırından çıkardığım mantıları kaynar suya atıp haşlıyorum sonra kevgirle çıkarıp tabaklara alıyorum üzerlerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış yağ pul biber döküyorum ohhhh mis gibi oluyo valla
ben mantıyı nasıl yapıyom biliyonmu metuşum
bak anlatayım
hazır yufkaları küçük küçük kare kare kesiyorum kıymaları soğanları tuzu katıp yoğuruyorum kıymaları yufkaların içine koyup kapatıyorum.sonra onları fırın tepsisine dizip üzerleri hafif kızarana kadar pişiriyorum bu arada bi tencerede suyu kaynatıp içine tuz atıyorum.fırından çıkardığım mantıları kaynar suya atıp haşlıyorum sonra kevgirle çıkarıp tabaklara alıyorum üzerlerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış yağ pul biber döküyorum ohhhh mis gibi oluyo valla
aa gercekten mi...ben de denicem sonra bakalim nasil olcak..
saram bu yemek tariflerini biyerde yayinlasana hem cok pratik hem de guzel
ben mantıyı hazır alıyorum ne kadar utandım şimdi hayatta beceremem yapmayı ,ne güzel becerikliymişsiniz ama sarmayı güzel yapabiliyorum allahtan
çok güzel oluyo tavsiye ederim canım. yayınlamayıda hiç düşünmedim tatlım ya böyle eş dost arkadaşlar sorunca anlatıyorum işte
hoşgeldin caspercim tatlı hayaletim nasılsın sarma menim uzmanlık alanım heheheeeee
mantıyı dedğim gibi yaprsan hem çok kolay hemde pratik yapabilirsin canım.
sağolasın canım iyiyim işyerindeyim,doktorlar grevde sakiniz bende kk da takılıyorum,mantıyı deneyeyim diyecem ama birisi önümde yaparken görmeden zor.sarmayıda sorma ben bayılıyorum 1 tencere sarar 1 saatte yer bitiririm, aksine eşimde hiç sevmez o lahana sarmasına bayılır onuda ben sevmem sizler nasılsınız bakalım dünden beri
kızlar bugün mevlid kandili herkesin mevlid kandilini kutlarım.
Allahım bu mübarek gün ve gecede tüm günahlarımız affetsin bizi tüm kötülüklerden korusun ve evlat hasretiyle yanan içimizideki ateşi bize hayırlı sağlıklı evlatlar vererek söndürsün.ayrıca tüm hastalara şifa dertlilere deva versin.üzüntülerimizi sevince çevirsin sıkıntılarımızı huzura erdirsin.
Allahım bizden yardımını merhametini şefkatini esirgeme bizi salih kullarından eyle iki cihanı onun için yaratmış olduğun Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV) hazretlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.AMİN
kızlar bugün mevlid kandili herkesin mevlid kandilini kutlarım.
Allahım bu mübarek gün ve gecede tüm günahlarımız affetsin bizi tüm kötülüklerden korusun ve evlat hasretiyle yanan içimizideki ateşi bize hayırlı sağlıklı evlatlar vererek söndürsün.ayrıca tüm hastalara şifa dertlilere deva versin.üzüntülerimizi sevince çevirsin sıkıntılarımızı huzura erdirsin.
Allahım bizden yardımını merhametini şefkatini esirgeme bizi salih kullarından eyle iki cihanı onun için yaratmış olduğun Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (SAV) hazretlerinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle.AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?