kuzu sen daha kahvaltı yapmadınmıtatlım saat kaç oldu neden bu saati bekliyosun ben şimdi mutfak yarım kalmıştı oraya geşcem canım inş. işimi bugün bitirmeyi planlıyorum
seni kaçak seni................hımmmmmm ben dee o arada işlerimi hallederim
bende buradayım kızlar ama eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi topik var çok komik şieyler yazıyor bi oraya bir buraya geziyorum işte
ee insanın tek başına canı çekmiyoki
tamam canım kendini fazla yorma
ee insanın tek başına canı çekmiyoki
tamam canım kendini fazla yorma
hg caspercımnasılsın kuzu
slm canım iyiyim işyerindeyim takılıyom öylee çok sıkıcı bugün ya.şu havalar bi ısınmadı gitti
evet yahavalar geç ısıncak galiba sana kolay gelsin canım taniştığımıza sevindim bende işlerime döneyim sonra görüşürüz şekerrrrrrrr
evet yahavalar geç ısıncak galiba sana kolay gelsin canım taniştığımıza sevindim bende işlerime döneyim sonra görüşürüz şekerrrrrrrr
canım bu imzaları nerden buldun çokkk güzelll
merhabalar.............:79::79::79::79:
slm güzel hatunlarrrrrrrrrr
saram kuşum nasılsın bitanemtatlım iyiki hatırlattın ben işe daldım haberim bile yoktu Allah razı olsun kuzum gönlündeki muradı nasip etsin inş.
kızlar mevlüt kandili 14 şubatta değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum işyerindede kimse bilmiyor öyleyse herkesin mevlüt kandili kutlu olsun
sarammmmmmm kuşum tam çıkıyodum seni göydüm ve çok özledimmmmmmmmmm
tatlım çalıyom desemsaramla edanım buluyo bende çalıyom onlardan
merhaba prensesim
merhaba şekey hatun
amiiiiiiiiiin Allah hepimizin muradını versin
tatlım haklısın 14 şubattaydı ama bugün 20 nisan yani Peygamberimizin doğum günü olarak biliniyor dolayısıyla bugün mevlit kandili oluyo bazı takvimler böyle yazıyo bende sizin kandilinizi kutlamak istedim.
canım arkadaşım mende seni çok özeldim dur hemen gitme iki sohbet edelim
saram yawyu kuşum gelde iki kelam edelim işler beni bekliyo bende şeni
tatlım sabah sevdiğin bi proğramı aç öle kahvaltı yap bende öle yapıyomafiyet olsun balım tatlım kendimi yormamaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?