Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kuzu sen daha kahvaltı yapmadınmıtatlım saat kaç oldu neden bu saati bekliyosun ben şimdi mutfak yarım kalmıştı oraya geşcem canım inş. işimi bugün bitirmeyi planlıyorum

ee insanın tek başına canı çekmiyoki
tamam canım kendini fazla yorma

slm canım iyiyim işyerindeyim takılıyom öylee çok sıkıcı bugün ya.şu havalar bi ısınmadı gitti

evet ya havalar geç ısıncak galiba sana kolay gelsin canım taniştığımıza sevindimbende işlerime döneyim sonra görüşürüz şekerrrrrrrr

merhabalar.............:79::79::79::79:

merhaba prensesim

slm güzel hatunlarrrrrrrrrr

merhaba şekey hatun

saram kuşum nasılsın bitanemtatlım iyiki hatırlattın ben işe daldım haberim bile yoktu Allah razı olsun kuzum gönlündeki muradı nasip etsin inş.

amiiiiiiiiiin Allah hepimizin muradını versin

kızlar mevlüt kandili 14 şubatta değilmiydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum işyerindede kimse bilmiyor öyleyse herkesin mevlüt kandili kutlu olsun

tatlım haklısın 14 şubattaydı ama bugün 20 nisan yani Peygamberimizin doğum günü olarak biliniyor dolayısıyla bugün mevlit kandili oluyo bazı takvimler böyle yazıyo bende sizin kandilinizi kutlamak istedim.

sarammmmmmm kuşum tam çıkıyodum seni göydüm ve çok özledimmmmmmmmmm

canım arkadaşım mende seni çok özeldim dur hemen gitme iki sohbet edelim

gidermiyim ben benim canım arkidişim gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…