gidermiyim ben benim canım arkidişim gelmiş
ben hala gidiyomteşekkür ederim ben geldiim bilee
sağol bidenem nasılsın çok kaldımı işlerin burda yağmur yağıyo ben mayısın 15 inden sonra başlayacam bahar temizliğine havalar iyice düzelsin öyle şimdi kaloriferler yanıyo daha halıları falan kaldıramam o yüzden erteledim genel temizliği
hoşgeldin tatlım nasılsın
ben hala gidiyom
saram kuşum sen bana bakma bende yapıyom ama her gece yatağa girdiğimde karnım ağrıyo soğuk alıyom galiba farketmedentatlım ne güzel sözler öle beni şımartıyon berrak suyum ha :78::78::78:
ben hala gidiyom
saram kuşum sen bana bakma bende yapıyom ama her gece yatağa girdiğimde karnım ağrıyo soğuk alıyom galiba farketmedentatlım ne güzel sözler öle beni şımartıyon berrak suyum ha :78::78::78:
canım internetten buluyom sonrada buraya bırakıyorum
bakk canımm bunlarda sana gelsinnn
Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060
iyiyim canım sen nasılsın iyisin inşallaaa
iyiyim canım sen nasılsın iyisin inşallaaa
ne bağırıyon kuzum birazdan gitcemkız sen dahaa gitmedinmiiii :84::84::84::84:
az bile yazıyom men arkadaşıma zelalın anlamı berrak,çok temiz demek değilmi sende öylesin
kendine dikkat et tatlım ya üşütme biliyosun öncelikli meselemiz önce sağlık sonrada bebiş üşütmemen gerekli taam mı
edanım ben gerçekten yorulmuşum artık senin mesajlarınıda üstüme alıyomşu iş bitsede bende normale dönsem kafa filan kalmadı bende saram niye gülüyo diyom
canım internetten buluyom sonrada buraya bırakıyorum
bakk canımm bunlarda sana gelsinnn
Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060 Eki Görüntüle 181060
ne bağırıyon kuzum birazdan gitcem
haklısın canımsen gerçekten çok temiz kalplisin ve çok iyi birisin inş. Rabbim en kısa zamanda seni anne yapar benim koca yürekli kardeşimmmmmmmmm
bende diyodumki belki bu kız benim yerime cevap veriyo ilk görünce
kendi kendime halla halla bu bana yazmış
zeloşum cevap vermiş meğer sen gerçekten kendinde değilsin
geçmiş olsun canımmmmm
çokkkk teşekkür ederim canımm çok güzeller
edanım ben gerçekten yorulmuşum artık senin mesajlarınıda üstüme alıyomşu iş bitsede bende normale dönsem kafa filan kalmadı bende saram niye gülüyo diyom
bende diyodumki belki bu kız benim yerime cevap veriyo ilk görünce
kendi kendime halla halla bu bana yazmış
zeloşum cevap vermiş meğer sen gerçekten kendinde değilsin
geçmiş olsun canımmmmm
ne bağırıyon kuzum birazdan gitcem
haklısın canımsen gerçekten çok temiz kalplisin ve çok iyi birisin inş. Rabbim en kısa zamanda seni anne yapar benim koca yürekli kardeşimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?