Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gidermiyim ben benim canım arkidişim gelmiş

sağol bidenem nasılsın çok kaldımı işlerin burda yağmur yağıyo ben mayısın 15 inden sonra başlayacam bahar temizliğine havalar iyice düzelsin öyle şimdi kaloriferler yanıyo daha halıları falan kaldıramam o yüzden erteledim genel temizliği

teşekkür ederim ben geldiim bilee
ben hala gidiyom

saram kuşum sen bana bakma bende yapıyom ama her gece yatağa girdiğimde karnım ağrıyo soğuk alıyom galiba farketmedentatlım ne güzel sözler öle beni şımartıyon berrak suyum ha :78::78::78:

kız sen dahaa gitmedinmiiii :84::84::84::84:

az bile yazıyom men arkadaşıma zelalın anlamı berrak,çok temiz demek değilmi sende öylesin

kendine dikkat et tatlım ya üşütme biliyosun öncelikli meselemiz önce sağlık sonrada bebiş üşütmemen gerekli taam mı

kız sen dahaa gitmedinmiiii :84::84::84::84:
ne bağırıyon kuzum birazdan gitcem

haklısın canım sen gerçekten çok temiz kalplisin ve çok iyi birisin inş. Rabbim en kısa zamanda seni anne yapar benim koca yürekli kardeşimmmmmmmmm

edanım ben gerçekten yorulmuşum artık senin mesajlarınıda üstüme alıyomşu iş bitsede bende normale dönsem kafa filan kalmadı bende saram niye gülüyo diyom

bende diyodumki belki bu kız benim yerime cevap veriyo ilk görünce
kendi kendime halla halla bu bana yazmış
zeloşum cevap vermiş meğer sen gerçekten kendinde değilsin
geçmiş olsun canımmmmm

geçmiş olsun canımmmmm

düşene bi tekmede sen vur şeker

edanım ben gerçekten yorulmuşum artık senin mesajlarınıda üstüme alıyomşu iş bitsede bende normale dönsem kafa filan kalmadı bende saram niye gülüyo diyom

geçmiş olsun canımmmmm

gelmeyin arkidişimin üstüne o yorgun bi kerem yoksa cin gibidiy kendisi

ne bağırıyon kuzum birazdan gitcem

haklısın canım sen gerçekten çok temiz kalplisin ve çok iyi birisin inş. Rabbim en kısa zamanda seni anne yapar benim koca yürekli kardeşimmmmmmmmm

amiiiiiiiiiiin Allah hepimizi anne yapsın bir an önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…