Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bişey soracam bingonun bulaşık makinası deterjanını kullandınızmı hiç nasıl memnunmusunuz ben dün ucuz buldum aldım ama şimdide ya iyi değilse diye endişe etmeye başladım.

Son düzenleme:
yok tatlım gitmedim ama arada mutfağada bakıyorum öğlene yemek hazırlığı

inşallah olmazsın bebişlerin seninledir Allahın izniyle

öğlene yemek hazırlıyom valla sen ne yapıyosun
bende net başında oyalanıyom,kaç zamandır uğramadım ya,acısı çıksın dedim.
bende acıktım,kalkıp meyve bari yiyim.
gravitamon kulaniyom ...sanirim orda folikasit diyorlar ondan baska hic birsey kulanmiyorum ...... sen kilo vermissin iyi ben durmadan aliyom

folik asitte çok iştah açıyo,accık kendin dur demezsen,birden fırlıyon,şişko oluyon,bende öyle olduda.

kızlar bişey soracam bingonun bulaşık makinası deterjanını kullandınızmı hiç nasıl memnunmusunuz ben dün ucuz buldum aldım ama şimdide ya iyi değilse diye endişe etmeye başladım.

ben bitkisel deterjan kullanıyorum canım,hiç kullanmadım,bi defa pril di galiba,kullanmıştım,çizdi hep bulaşıkları.

ben bu tup bebeke basliyali bu 4 transver 8 kilo aldim bu gunlerde 9 za cikti gitikce alyorum sonum ne olur bilmiyorum

gitmessem duramıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar...nasılsınız?

selam leylacım nasılsın
ben bu tup bebeke basliyali bu 4 transver 8 kilo aldim bu gunlerde 9 za cikti gitikce alyorum sonum ne olur bilmiyorum

aaaaaaa kıskanıyormusunnn

olurmu kız en çok burada duruyorumm

evet çünkü sadece bizim topikte kalmanı istiyoz Allah Allah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…