progestan mı kullanıyosun,öyleyse fena iştah yapıyo,ama ben kararlıyım,yemicem bu defa,accık zayıflamışım şu sıra,geri almamam lazım.
kuzu biliyorsun sorumlu olduğun başka topiklerde vardiğer arkadaşlarada bir slm verdim kız
canımmmmmm allahın izni ile inşşşşşşşşşsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
INSALLA canim zaten bu son bebisimdi insalla olur ..yok tatlım gitmedim ama arada mutfağada bakıyorum öğlene yemek hazırlığı
inşallah olmazsın bebişlerin seninledir Allahın izniyle
öğlene yemek hazırlıyom valla sen ne yapıyosun
bende net başında oyalanıyom,kaç zamandır uğramadım ya,acısı çıksın dedim.yok tatlım gitmedim ama arada mutfağada bakıyorum öğlene yemek hazırlığı
inşallah olmazsın bebişlerin seninledir Allahın izniyle
öğlene yemek hazırlıyom valla sen ne yapıyosun
gravitamon kulaniyom ...sanirim orda folikasit diyorlar ondan baska hic birsey kulanmiyorum ...... sen kilo vermissin iyi ben durmadan aliyom
kızlar bişey soracam bingonun bulaşık makinası deterjanını kullandınızmı hiç nasıl memnunmusunuz ben dün ucuz buldum aldım ama şimdide ya iyi değilse diye endişe etmeye başladım.
kuzu biliyorsun sorumlu olduğun başka topiklerde vardiğer arkadaşlarada bir slm verdim kız
canımmmmmm allahın izni ile inşşşşşşşşşsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar bişey soracam bingonun bulaşık makinası deterjanını kullandınızmı hiç nasıl memnunmusunuz ben dün ucuz buldum aldım ama şimdide ya iyi değilse diye endişe etmeye başladım.
ama biz seni başka topiklerden kıskanıyoz manane manane gitme
bende net başında oyalanıyom,kaç zamandır uğramadım ya,acısı çıksın dedim.
bende acıktım,kalkıp meyve bari yiyim.
folik asitte çok iştah açıyo,accık kendin dur demezsen,birden fırlıyon,şişko oluyon,bende öyle olduda.
aaaaaaa kıskanıyormusunnnama biz seni başka topiklerden kıskanıyoz manane manane gitme
ama burda fazla durmuyorsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnslm kızlar...nasılsınız?
ben bu tup bebeke basliyali bu 4 transver 8 kilo aldim bu gunlerde 9 za cikti gitikce alyorum sonum ne olur bilmiyorum
aaaaaaa kıskanıyormusunnn
olurmu kız en çok burada duruyorumm
gitmessem duramıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
slm kızlar...nasılsınız?
ben bu tup bebeke basliyali bu 4 transver 8 kilo aldim bu gunlerde 9 za cikti gitikce alyorum sonum ne olur bilmiyorum
aaaaaaa kıskanıyormusunnn
olurmu kız en çok burada duruyorumm
ben nekadar gelsem hep yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?