Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler kızlar men geldim nasılsınız bakalım

iyi geceler edacım

iyi geceler şekerlerrrrrrr

iyi geceler tatlım

uhuuuuuuuuu fistiklar

hoşgeldin cadııım

ohhh mis oldu evin güle güle otur artıkın gelsin bebişler

iyiym tatlım bademciklerimle uğrasıyorum suan ballı süt içiyorum sıcak sıcak yumuşatsın die

evet tatlım ben deiştirecem zaten sıkıldım sanki zati bebek yok ki karnımda nie bunu koyduysaaaammm(((

geçmiş olsun edacım geçmedi daha boğazının ağrısı
:2::2::2::2::2::2:

kıjlar ben kaçtım banyo yapcam işlerimi anca bitirebildim hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy

iyi geceler tatlım bu gece iyi bi uyku çek yarın dinlenmiş olarak kalk artık seni çok özledik byyyyyy:79::79::79::79::79:

ii geceler canım yok gecmedi sesim travesti gibi oldu:) bugün gidim dedim ya ama dr boykot yapıomuş bende zaten üşeniodum ya gitmedim işte

hosbuldum canim nasilsin

ii geceler canım yok gecmedi sesim travesti gibi oldu:) bugün gidim dedim ya ama dr boykot yapıomuş bende zaten üşeniodum ya gitmedim işte

geçmiş olsun canım. 1 tatlı kaşığı buğday nişastasına şeker ekle azcık bir su bardağı sütle pişir. ılık ılık iç. çok iyi geliyor innaki ben hep böyle yapıyorum

tatlım yarında geçmezse ihmal etme doktora git.bide ballı ılıksu iç çok iyi geliyo

hosbuldum canim nasilsin

iyiyim canım sen nasılsın herşey yolunda değilmi

günaydınnnnnnn şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr

men geldiiiimmmmmm.
nerde ki buranın tatlı hatunları?
cadı cım,nasılsın,bebişlerin nasıl?
ayyyy,kardeş kardeş orda oynuyolar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…