zelaaaaal mesaj kutunu boşalt lütfen:84::84::84::84::84::84:
kıjlar ben kaçtım banyo yapcam işlerimi anca bitirebildim hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy
iyi geceler kızlar men geldim nasılsınız bakalım
iyi geceler şekerlerrrrrrr
uhuuuuuuuuu fistiklar
canımmmmm inş. meleğimiz hep iyi olsunRabbime emanet olsun tatlım oh izmirin tadını çıkarın hava biraz serin ama üstüne bi şeyler al inş. yarın dr danda güzel haberlerle gelirsiniz canımmm tatlım işlerimi bitirdim şükür şimdide banyo yapcam evi temizledim bide kendimi temizliyeyim bari ev benden temiz
iyiym tatlım bademciklerimle uğrasıyorum suan ballı süt içiyorum sıcak sıcak yumuşatsın die
evet tatlım ben deiştirecem zaten sıkıldım sanki zati bebek yok ki karnımda nie bunu koyduysaaaammm(((
kıjlar ben kaçtım banyo yapcam işlerimi anca bitirebildim hepinizi kocaman öpt.byyyyyyyyy
kuşummmmmmboşalttımm:18::18::18::18::18:
iyi geceler edacım
iyi geceler tatlım
hoşgeldin cadııım
ohhh mis oldu evin güle güle otur artıkın gelsin bebişler
geçmiş olsun edacım geçmedi daha boğazının ağrısı
:2::2::2::2::2::2:
iyi geceler tatlım bu gece iyi bi uyku çek yarın dinlenmiş olarak kalk artık seni çok özledik byyyyyy:79::79::79::79::79:
ii geceler canım yok gecmedi sesim travesti gibi oldu:) bugün gidim dedim ya ama dr boykot yapıomuş bende zaten üşeniodum ya gitmedim işte
ii geceler canım yok gecmedi sesim travesti gibi oldu:) bugün gidim dedim ya ama dr boykot yapıomuş bende zaten üşeniodum ya gitmedim işte
hosbuldum canim nasilsin
tatlım yarında geçmezse ihmal etme doktora git.bide ballı ılıksu iç çok iyi geliyo
iyiyim canım sen nasılsın herşey yolunda değilmi
evet canim yolunda arada kasiklarimda ari oluyo ama onuda birseya yormamaya calisiyorum ....ha birde yiyiom ve doymak nedir bilmiyorum
kızlar bende çıkıyorum. yarın erken kalkıcam. kendinize iyi bakın görüşmek üzere
geçmiş olsun canım. 1 tatlı kaşığı buğday nişastasına şeker ekle azcık bir su bardağı sütle pişir. ılık ılık iç. çok iyi geliyor innaki ben hep böyle yapıyorum
kızlar bende çıkıyorum. yarın erken kalkıcam. kendinize iyi bakın görüşmek üzere
[ı]inşallah iyi şeyerin belirtisidir bunlar [/ı]
[ı]iyi geceler nehircim[/ı]
bende çıktım kızlar herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?