Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selaaaaaaaaaaaaaaaaaam naber kızlar dicem de kimsecikler yok. nasılsın son ecem yanlızmı kaldın sen buralarda

zaten yardımcı kitaplardan çalışıyorum hep karacan,murat yayınlarının,okulun verdikleri çok kalın.ben 2 yıl halkla ilişkiler okudum matematiğim iyi olmadığından gerçi onun ilk yılında da iktisat vardı ama geçtim allahtan.sonra işletmeye dikey geçiş yaptım.keşke sözleşmeli olsam maalesef taşerona bağlı çalışıyoruz. bende işte seneye kpss için dershaneye gitmek istiyorum kazanamam yoksa.bakalım bizleri bir sözleşmeli yapsalar.sende okuyomusun canım?

canım murat yayınlarının yardımcı kitapları çok iyi bence ben işletme okudum ama yıllar önce inşallah kpssyi kazanır kadrolu olursun sözleşmeli olmanında bi avantajı yok ona bakarsan özlük hakları bakımından ama taşeronluğa nazaran daha iyi ama Allah hakkında hayırlısını versin canım.

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldin.demek sende bendensininşallah kazanırım .bir bebek birde kpss yi kazanmayı istiyorum sadece başka bir isteğim yok vallaha.hayırlısı bakalımm

günaydın canım hoşgeldin.demek sende bendensininşallah kazanırım .bir bebek birde kpss yi kazanmayı istiyorum sadece başka bir isteğim yok vallaha.hayırlısı bakalımm

herşeyin hayırlsı tabiki ama bebek gelse hiç fena olmaz hatta çok iyi olur zira sabrım kalmadı diyebilirim

herşeyin hayırlsı tabiki ama bebek gelse hiç fena olmaz hatta çok iyi olur zira sabrım kalmadı diyebilirim

hayırlısı canım ya üzülme bebekler geleceği zamanı biliyorlarmış hep öyle duyuyorum.ne kadar zamandır istiyosun bilmiyorum ama herşey yeri ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla olur.sana söylüyorum sanki ben çok yapıyomuşum gibi.en güzeli oluruna bırakmak.
allah sana en kısa zamanda sağlıklı şirin bir bebek nasip etsin inşallah aminnnnnn

cadıııııııııııııı bacılarımmmmmmmmmmm günaydınlarrrrrrrrrr günüz aydın gönlünüzden geçen kadar güzel süprizlerle dolu umduklarınızı bulacağınız gibi olsun

kızlar rabbim gönülerinizden geçeni nasip etsin hem bebiş (önceik her şartta onundur )hemde kps inşşşşşşşşşşş istediğiniz gibi olsunn

Son düzenleme:
kızlar rabbim gönülerinizden geçeni nasip etsin hem bebiş (önceik her şartta onundur )hemde kps inşşşşşşşşşşş istediğiniz gibi olsunn[/FONT

günaydın canım hoşgeldin sağolasın güzel dileklerin için.evet öncelik bebiş hepimizin ki hemen gelir inşallah.benim bu ay olmucak galiba kasıklarım ağrımaya başladı çünkü 4 mayıs adet tarihim ama bakalım bekleyip görcez:44::44::44::44:

gelicek balım gelicek zira onların çıktı bütün yollar bizde son buluyorr rabbimin izni ile

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim hepimize inşallah en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim tatlım men 3 yıldır bekliyorum

günaydııın yetercim nasılsın güzel dileklerin için sağol

belli olmaz canım inşallah regl yerine bebek habercisidir bu ağrıların

gelicek balım gelicek zira onların çıktı bütün yollar bizde son buluyorr rabbimin izni ile

inşallah yetercim yaaaaaa Allah büyük O bizi görüyo kalbimizi biliyo inşallah bizi daha fazla bekletmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…