- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptüm byyyyyyy
selaaaaaaaaaaaaaaaaaamnaber kızlar dicem de kimsecikler yok. nasılsın son ecem yanlızmı kaldın sen buralarda
slmm hoş geldin canımmm evet yalnız kaldımmm
hoşbuldum tatlım.nasılsın? niye kimsecikler yok ki şaşırdım valla
bilmem herkesin uykusu geldi sanırım gittiler
hmmmm peki. neyse ben de gideyim bari iyi geceler
hııımm anladım canım yardımcı kitaplar falan alsan onların çok faydası oluyo inan inşallah geçersin ama zoru atlatmışsın ilk iki sene daha zordur bildiğim kadarıyla çünkü iktisatla ortak dersleriniz var dimi
sen şimdi sözleşmelimisin eğer öyleysen sözleşmelilere devlet kadro veriyo o yüzden çok sıkma canını
zaten yardımcı kitaplardan çalışıyorum hep karacan,murat yayınlarının,okulun verdikleri çok kalın.ben 2 yıl halkla ilişkiler okudum matematiğim iyi olmadığından gerçi onun ilk yılında da iktisat vardı ama geçtim allahtan.sonra işletmeye dikey geçiş yaptım.keşke sözleşmeli olsam maalesef taşerona bağlı çalışıyoruz. bende işte seneye kpss için dershaneye gitmek istiyorum kazanamam yoksa.bakalım bizleri bir sözleşmeli yapsalar.sende okuyomusun canım?
canım murat yayınlarının yardımcı kitapları çok iyi bence ben işletme okudum ama yıllar önce inşallah kpssyi kazanır kadrolu olursun sözleşmeli olmanında bi avantajı yok ona bakarsan özlük hakları bakımından ama taşeronluğa nazaran daha iyi ama Allah hakkında hayırlısını versin canım.
günaydın canım hoşgeldin.demek sende bendensininşallah kazanırım .bir bebek birde kpss yi kazanmayı istiyorum sadece başka bir isteğim yok vallaha.hayırlısı bakalımm
herşeyin hayırlsı tabiki ama bebek gelse hiç fena olmaz hatta çok iyi olur zira sabrım kalmadı diyebilirim
canım murat yayınlarının yardımcı kitapları çok iyi bence ben işletme okudum ama yıllar önce inşallah kpssyi kazanır kadrolu olursun sözleşmeli olmanında bi avantajı yok ona bakarsan özlük hakları bakımından ama taşeronluğa nazaran daha iyi ama Allah hakkında hayırlısını versin canım.
kızlar rabbim gönülerinizden geçeni nasip etsin hem bebiş (önceik her şartta onundur )hemde kps inşşşşşşşşşşş istediğiniz gibi olsunngünaydın canım hoşgeldin.demek sende bendensininşallah kazanırım .bir bebek birde kpss yi kazanmayı istiyorum sadece başka bir isteğim yok vallaha.hayırlısı bakalımm
kızlar rabbim gönülerinizden geçeni nasip etsin hem bebiş (önceik her şartta onundur )hemde kps inşşşşşşşşşşş istediğiniz gibi olsunn[/FONT
herşeyin hayırlsı tabiki ama bebek gelse hiç fena olmaz hatta çok iyi olur zira sabrım kalmadı diyebilirim
hayırlısı canım ya üzülme bebekler geleceği zamanı biliyorlarmış hep öyle duyuyorum.ne kadar zamandır istiyosun bilmiyorum ama herşey yeri ve zamanı geldiğinde hayırlısıyla olur.sana söylüyorum sanki ben çok yapıyomuşum gibi.en güzeli oluruna bırakmak.
allah sana en kısa zamanda sağlıklı şirin bir bebek nasip etsin inşallah aminnnnnn
cadıııııııııııııı bacılarımmmmmmmmmmmgünaydınlarrrrrrrrrr günüz aydın gönlünüzden geçen kadar güzel süprizlerle dolu umduklarınızı bulacağınız gibi olsun
günaydın canım hoşgeldin sağolasın güzel dileklerin için.evet öncelik bebiş hepimizin ki hemen gelir inşallah.benim bu ay olmucak galiba kasıklarım ağrımaya başladı çünkü 4 mayıs adet tarihim ama bakalım bekleyip görcez:44::44::44::44:
gelicek balım gelicek zira onların çıktı bütün yollar bizde son buluyorr rabbimin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?