Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sevinsim canım hadi geçmiş olsun iğne sabaha kadar rahat etmesini sağlar kızının Allah acil şifa versin tatlım

tşkr ederim canımm aminnnn ya gitmeseydik dr a içim içimi yerdi valla rahatladım biraz olsun igne olması iyi oldu benced sabaha baya bi kendini toparlamış olur

kıslarrr ben bişi daha iyi anladım annelik çok zor ve çok güzel bi duyguu allahım inşallahh yavrumuzu bize nasip ederrr sabahtan beriii acaba düzeldimi diye bekliyordum uyudugu için fazla yaklaşmamıştım biliyorum çünkü en ufak tıkırtıya uyanıyoo ama uyandıgında hala hasta oldugunu gördügümde içim cız etti kızım tam bi annecidir asla satmaz benii gizli bişi yaptıgımızda asla babası söylemezz yada babasının bana kızacagını farkettiginde hemen onu gizlemeye çalışır belki kendi çocugum olsa bu kadar düşkün olmazdıı allahıma şükrediyorum böyle bi çocugu bana nasip ettigi içinnn

ece cim,çok geçmiş olsun,bişey daha sorcam ama cevap vermek zorunda değilsin tabiki,biliyo mu koruyucu aile olduğunuzu,aranızdaki bağ nasıl?

sen zaten yazmışın ben sorarken

ece cim,çok geçmiş olsun,bişey daha sorcam ama cevap vermek zorunda değilsin tabiki,biliyo mu koruyucu aile olduğunuzu,aranızdaki bağ nasıl?

evet biliyor canım 6 yaşında idi geldiginde yanıma annesi tren altında kaldı bu nlar 4 kardeşti biri anneyle öldü bu en büyük çocuktu en küçükleri ise 5 aylıktıı öksüz kaldıgında yani annesinide babasınıda kardeşlerinide benide eşimide çok iyi biliyorr ve çok yaralııı oyuncaklarına kardeşlerinin ismini koyuyorr

Allah sana çok bağışlasın tatlım inşallah kendi çocuğunda gelir kardeş kardeş büyürler sende bi defada iki çocuk annesi olursun

allahım hiç kimseyii annesiz babasız hiç kimseyide yavrusuz bırakmasınnn hepside çok acı ve agırrr kaldırması güççç

sen çok yüce gönüllüsün ececim Allah gönlüne göre versin kolay kolay herkes yapamaz senin yaptığını

hay ALLAHIM,üzüldüm ama kaderi böyleymiş,en azından o nu seven kollayan kişilerin yanında.

hay ALLAHIM,üzüldüm ama kaderi böyleymiş,en azından o nu seven kollayan kişilerin yanında.

ya sevgi açısından çok soguk bi insanım içimden severim ama ona yansıtamıyorummm anneme çekmişim kahretsin bu huyumuuu ama allah razı olsun eşimmm çok güzell veriyoo sevgisini

eda cım,senin günler nasıl geçiyo,en son durumun ne,kotrunmayı bıraktın mı?

kıslarr size bişi anlatacagımmm bu çocugun annesininde ç.ocugu olmuyorduu 7-8- seneden sonra buldularr yavrularını ve benim kız onların ilk göz agrılarıydı ama babasııı annesi vefat ettikten 2-3 gün sonra hemen çocukarı dagıttı böye insanlardaa varrr anlıyacagınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…