hepimize olsun :93::93::93::93:
hepimize olsun :93::93::93::93:
canım, annem burdayken sardı, buzluğa attık, şimdi kolayca pisirip yiyoruz.... hehe.. ana gibi yar olmaz diye bosuna dememisler, pek de bi güzel yapmış...eline sağlık anamın....
tatlım, niye sapıttı adetler? biraz daha zaman tanı bakalım.. insallah düzelir canım...
geçen ay incir kürü denedim canım iyice sapıttıilaç yada kür mü denedin
neden sapıttı adetlerin:26::26:
insallah..tatlım.... ben sadece ilk kime dedim.. yoksa zaten hepimize yanim.....
(insallah ya Rabb'im)
hehehehehhhhh bende diyom hamarat zeynom meğer hamarat annenmiş kuzuannenin ellerine sağlık tatlım hiç sorma bugün 3. günüm daha 2 pet kirlenmedi üstelik yine yumurtlamdan geldi kırmızılar onu kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün
inş. canım bende bıraktım uğraşmıyom artık bir süre ara verdim yoruldum artıkcanım benim de geçen ay öyleydi doktora gittim bahar havasından olabilirmiş:98::98:
nasıl yani yumurtlamadan geldi:26:
nasıl emin olabiliyorsun canım
hehehehehhhhh bende diyom hamarat zeynom meğer hamarat annenmiş kuzuannenin ellerine sağlık tatlım hiç sorma bugün 3. günüm daha 2 pet kirlenmedi üstelik yine yumurtlamdan geldi kırmızılar onu kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün
inş. canım bende bıraktım uğraşmıyom artık bir süre ara verdim yoruldum artık
tatlım ateşimi ölçtüm hiç yükselmedi ordan anladım
inş. canım bende bıraktım uğraşmıyom artık bir süre ara verdim yoruldum artık
tatlım ateşimi ölçtüm hiç yükselmedi ordan anladım
kıjlar ben kaçtım sabah erken uyancam hepinizi öpt.şekerler byyyyyyyyyy
kuzu zaten dr adetin 3. günü gel hormonlara bakalım dedi bugün gitmedim kalsın şimdilikkız, ben hamarat olurmuyum hiç.. o sara'mın işi...
hmmm... olmadı bi daha ki ay bi doktora görünsen mi acaba kusum? emin olamadım tam ama gene de belki faydası olur.... ama canını sıkma hiç güzelim... benim 40 gün adet olmama bile normal demislerdi... oluyomus yani arda böyle dengesizlikler....
yumurtlamak yumurtanın çatlaması mı..:26::26::26::26:
kıjlar ben kaçtım sabah erken uyancam hepinizi öpt.şekerler byyyyyyyyyy
kuzu zaten dr adetin 3. günü gel hormonlara bakalım dedi bugün gitmedim kalsın şimdilik
prensesim benimki çatlamıyo galiba yoksa akıntım falan oluyo iş çatlamaya gelince tık yok
aminnnnnnnn semim inş. Rabbim cümlemize anne olmayı nasip ederhımmm
ne bileyim yanılma payı vardır belki
en umutsuz anında versin rabbim sana bebeğini zelalim
yürekten bunu istiyor ve dua ediyorum canım.
iyi geceler canımmmmmmmmmiyi geceler canım.............
iyi geceler kızlar
kuzu zaten dr adetin 3. günü gel hormonlara bakalım dedi bugün gitmedim kalsın şimdilik
prensesim benimki çatlamıyo galiba yoksa akıntım falan oluyo iş çatlamaya gelince tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?