Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarr.....

nasılsınız fıstıklar?
hoş geldin canım....
sorma kuzu bende çok yoğundum bahar temizliğimi yaptım hafta sonuda gezdim artık dinlenirim rahatım şükür darısı senin başına
ya benim de eşimin amcasının 5 yaşındaki çocuğu merdiven boşluğuna düştü vefat etti...kaç gündür ona üzülüyorum..............taziyeden dolayı çok misafirlerim oluyor...........

hg zeynom kuzu sakın kaçma şimdi geliyom lavaboya gitcem

semicim hg canım nasılsın

iyiyim tatlım
hatta süperim
güzel haberleri aldıkça solupğu burda alıyorum
bizim bir hamişimiz daha varen doğalından.
çoştuk kızlar 3 mü 4 mü ne bir ayda
darısı başımıza kızlar
her hamile ile umutlarımıztazeleniyor çok mutlu oluyorum

hoşbulduk tatlım.....

Başınız sağolsun tatlım.... Allah sabır versin ailesine.....

hamile haberleri bu topikte de coşsun insallah...... taze hamişleri de can-ı gönülden tebrik ederim....

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar nireyee gittiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz:95::95::95::95::95::95::95::95

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

ay zelalim sizi görmemişim
sara vardı aşağıda sadece
olsun kuzum ben kırılmam iyi niyetli olduğunu biliyorum
yapma ya çok üzüldüm başınız sağ olsun canım
hehe.. tamam seker, cıktınız diye gidiyodum bende... sara gitti galiba, konusamadık onunla...

bende burdayimm... viyyk
saram gitti canım ama biz gece kuşları burdayızhamarat bacım sende dolma yapmışsın

ay maşallah darısı bizlerin başına inş. gerçi benim adetler sapıttı ama

biyere gitmedik ki akıllım...
geliyoooo geliyoooooooo bebis bebük geliyoooooooo

hehe... bakalım kime piyango???:26::26::26:

sağol canım.....................

dolma mı......ya ben diyet yapıyom................

saram gitti canım ama biz gece kuşları burdayızhamarat bacım sende dolma yapmışsın

ay maşallah darısı bizlerin başına inş. gerçi benim adetler sapıttı ama

canım, annem burdayken sardı, buzluğa attık, şimdi kolayca pisirip yiyoruz.... hehe.. ana gibi yar olmaz diye bosuna dememisler, pek de bi güzel yapmış...eline sağlık anamın....

tatlım, niye sapıttı adetler? biraz daha zaman tanı bakalım.. insallah düzelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…