- 7 Mart 2011
- 7.397
- 8.068
- 398
- 36
saol tatlım..bizde iyiyiz çok şükür...iyiyim canım siz nasılsınız...............
maşallah diyelim canım yerim onu men gel sarılak canım
kızlar benim biraz işim var...........sonra görüşürüz........
kızlar akşam menülerde ne var yazın bakalım...
leyloşum biliyomusun bende şimdi tam bunu soracaktım ki baktım sen sormuşsun
ben arpa şehriye çorbası bezelye yemeği pilav salata yapacam
benim menüde; pilav, köfte, patates kızartması, yogurt var... hatta simdi gidip pilavı yapayım...
afiyet olsun tatlım ama pilav için erken değilmi
leyloşum bende dolma yaptım yanına ayrankızlar akşam menülerde ne var yazın bakalım...
maşallah bıdığımıza Rabbime emanet olsun inş. leyloşum
hb bitanem...nasılsın saracım...gel bir kucaklaşalım...gerçi beni kavrayabilirmisin bilmem ama buse bayağı büyüdü maşallah teyzesi...kollarına sığmayız herhalde...
gene nereye gidiyorsun ya...buseyi ve annesini kızdırma bak zeloşum taaaaa oraya gelir seni buraya getiririm...
inş. canım bi dene bende yaramıştıdeniycem kızlar söylediğinizi kabızlık için inşallah işe yarar
çabuk geeeeeeel
zilli zeloş dün yoktun nerdeydin bakayım...ösledik seni...
leyloşum bende dolma yaptım yanına ayrankızlar akşam menülerde ne var yazın bakalım...
maşallah bıdığımıza Rabbime emanet olsun inş. leyloşum
hb bitanem...nasılsın saracım...gel bir kucaklaşalım...gerçi beni kavrayabilirmisin bilmem ama buse bayağı büyüdü maşallah teyzesi...kollarına sığmayız herhalde...
gene nereye gidiyorsun ya...buseyi ve annesini kızdırma bak zeloşum taaaaa oraya gelir seni buraya getiririm...
inş. canım bi dene bende yaramıştıdeniycem kızlar söylediğinizi kabızlık için inşallah işe yarar
çabuk geeeeeeel
zilli zeloş dün yoktun nerdeydin bakayım...ösledik seni...
zelalım tam gidiyodum altta ismini gördüm yıkadınmı balkonunu
çifter gelmiş trenin zelosum....
bende çıkayım gideyim biraz uzanayım kızlar uyanınca yine size bakarım
yıkadım kuşum ama bizim yaramaz gelince halleder yineacaba zeynomun kedisimi bu pike olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?