Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saram kuşum inşşşşşşşş. Yerleşme düşüşün olur hiç ummadığın anda bebişin cee der sana

ateş ölçmeyle nasıl anlıyosunuz ben bilmiyom......:26::26::26::26:

desene beraber bu yaz gecelere akcaz
evet canım progestan uyku yapyo ayağa bile kalkmak istemiyorum baş dönmesi de yapıyo..........çünkü ben normalde uykuyu pek sevmem..............
kuzu demek ben zaten uykucu olduğum için anlamadım Yoksa bende çok kullandım şifa olur bebiş gelir inş. Canım

inş. Canımmmmzeynom hepmiz böleolak inş. En kısa zamanda

inş.rabbim bol hazinesinden bizlere de en kısa zamanda versin.............

saram kuşum inşşşşşşşş. Yerleşme düşüşün olur hiç ummadığın anda bebişin cee der sana

inşallah canım ama bu ay hiç bi belirti yok ne göğüs ağrısı ne kasık batması nede başka bişey haa aşeriyom sabahtan beri o ayrı

ateş ölçmeyle nasıl anlıyosunuz ben bilmiyom......:26::26::26::26:

tatlım adetini ilk gününden itibaren ateşini ölçüyosun her sabah 6 ila 8 arası uyanır uyanmaz ama yataktan kalkmadan daha ölçüyosun not ediyosun yumoşun çatlayacağı gün aniden düşüyo sonra tekrar yükseliyo adetine bir iki gün kala düşerse adet geliyo demek yükselirse bebek geliyo demek kısaca böyle işte.

Son düzenleme:
Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011
nehir................................... ????????? 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
cadı......................................... 28 Nisan
pike(zeynep)............................. 30 Nisan
sara_28.................................... 02 mayıs
yeter........................................ ???????
zelalca..................................... ???????
semi........................................ [ ???????
son-ece.................................... ???????
hznbksl.................................... ???????
tweety7883l.............................. ???????
metuka.................................... ???????
eda33...................................... ???????
kardelen................................... ???????
maonya.................................... ???????
edasez..................................... ???????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...

şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler

ADET TARİHLERİN SÖYLESİNLER..........

Son düzenleme:

sağol canım.......inş.aşermen bebiştendir............

kızlar ya ayıptır söylemesi 5 gündür kabızım bir 2 gün önce sıcak ballı su yaptım o gün çıktım ama yine kabız oldum çatlıycam artık birde ateşi hep aynı saatte mi ölçmek gerekiyor şimdi ölçsem mesela olur mu

kıjlar ben balkonu yıkayıp geliyom of sinir oluyom kedinin biri alışmış geliyo ben çamaşırı ipe sermiyom eşim görüntüsünü sevmiyomuş askılığa seriyom kedide patisiyle çamaşırları aşşağıya çekip oynuyo beni deli ediyo balkonu yıkıcam içim rahat etmiyo

zeynom benim iki mayıs

kuzu kuru kayısı çok iyi geliyo tavsiye ederim ateşinide hersabah ölçüyosun yataktan çıkmadan aynı saatte 6 ile 8 arası bi saat belirle kendine

tatlım iki üç tane kuru kayısı ye üzerine bi bardak ılık su iç kabızlığın çözülür.
ateşini şimdi ölçsen olmaz sabah saat 6 ila 8 arası ölçeceksin ve hergün aynı saatte ölçmeye özen göstereceksin saatini kurman yararlı olur. sonra bi kaç gün ölçtükten sonra buraya yazarsan zeynom zelalım sana yardımcı olurlar bende bildiğim kadarıyla sana yorum yaparım canım.

Son düzenleme:
canım şekersiz kayısı hoşafı yap iç iyi gelir..............

kolay gelsin bacım..................

anam isim unuttum diye strese girdim...:78::78: vallah herkes bak....
canım maşallah bir sürüyüz unutabilirizsin ne olcak
kızlar eşim pc yi esir aldı yazamadım nasılsınız napıyorsunuz
kız gelekmi size nişteyi
bende istiyorum bunlardannnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sarammmmmmmmmm açabilirmişi link de atmıştım açacağımız yerin burada açın diye mesaj yazdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yeter, kardelen,serpil, aysegül, tweety, eda, selin, semi, prenses, zeynep ve diger bütün kızlarrrrrrrr böyle olun...insallah....
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hep beraberrrrrrrrrrrrrrr
saram buradan açacakmışız elbette canım..linkini veriyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiy...albimizle.html

saram link yumarda canım buran açabilirmişizzz ama topiğin ismiyle bire bir olmasın yani sabırla bebeğini bekleyeler dua listesi gibi olsun
yada siz bulun işte bir şeyler

benim isafiler gelecek kızlarrr sonra gilriim sevfiyorum sizi ülennnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…