[ı]hııımmm anladım canım[/ı]
[ı]sen zaten dünya güzelisin bacım menim. Canım bişey diyim mi sana menimde bugünkü ateşim 35,7Sabah bi ölçtüm aynen şok oldum dünde dahil son üçgündür 36,7 ydi bugün sabah düşmeye karar verdi aniden hemde tam bir derece 35,7 Bende saldım çayıra mevlam kayıra[/ı]
hııımmm anladım canım
sen zaten dünya güzelisin bacım menim. canım bişey diyim mi sana menimde bugünkü ateşim 35,7sabah bi ölçtüm aynen şok oldum dünde dahil son üçgündür 36,7 ydi bugün sabah düşmeye karar verdi aniden hemde tam bir derece 35,7 bende saldım çayıra mevlam kayıra
kuzu ya bizim adet tablomuz vardı bayadır yok yoksa kayıpmı ettin
desene beraber bu yaz gecelere akcaztatlım benim cok saol, güzel dileklerin için...
Rahat bırakmak en iyisi gerçekten.... Doktor en son bana; "bırak artık stres yapmayı, hiç bişey de ölçme yazsonuna kadar bi hayatla akıp git " dedi... Bakalım, yapabilirsek ne hoş olur....
kuzu demek ben zaten uykucu olduğum için anlamadımevet canım progestan uyku yapyo ayağa bile kalkmak istemiyorum baş dönmesi de yapıyo..........çünkü ben normalde uykuyu pek sevmem..............
var canım, tarihin tozlu sayfalarında kaldı.... 1500 kusur sayfa öncesinde, güncellerim isterseniz....:78::78::78:
desene beraber bu yaz gecelere akcaz
kuzu demek ben zaten uykucu olduğum için anlamadımYoksa bende çok kullandım şifa olur bebiş gelir inş. Canım
inş. Canımmmm zeynom hepmiz böle olak inş. En kısa zamanda
saram kuşum inşşşşşşşş. Yerleşme düşüşün olur hiç ummadığın anda bebişin cee der sana
ateş ölçmeyle nasıl anlıyosunuz ben bilmiyom......:26::26::26::26:
neeeee 1500 müsen dur zeynom ben kazı ekibini çağırıp geliyom
kızlar eşim pc yi esir aldı yazamadım nasılsınız napıyorsunuz
inş.rabbim bol hazinesinden bizlere de en kısa zamanda versin.............
inşallah canım ama bu ay hiç bi belirti yok ne göğüs ağrısı ne kasık batması nede başka bişey haa aşeriyom sabahtan berio ayrı
tatlım adetini ilk gününden itibaren ateşini ölçüyosun her sabah 6 ila 8 arası uyanır uyanmaz ama yataktan kalkmadan daha ölçüyosun not ediyosun yumoşun çatlayacağı gün aniden düşüyo sonra tekrar yükseliyo adetine bir iki gün kala düşerse adet geliyo demek yükselirse bebek geliyo demek kısaca böyle işte.
Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011
Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 06 Mart??
zelalca..................................... 10 Martdegisti
belalam.................................... 11 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
tweety7883l.............................. 22 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 27 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
leyliko...................................... 02 Nisan
asi38....................................... 03 Nisan
eda33...................................... 10 Nisan
kardelen................................... 12 Nisan
cadı......................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..
günü geçen arkadaşlar durumlarindan haberdar etsin lütfen...
şimdi bunu güncellemesi kaldı.... hadi bakalım kızlar... isteyenler
ADET TARİHLERİN SÖYLESİNLER..........
kızlar ya ayıptır söylemesi 5 gündür kabızım bir 2 gün önce sıcak ballı su yaptım o gün çıktım ama yine kabız oldum çatlıycam artık birde ateşi hep aynı saatte mi ölçmek gerekiyor şimdi ölçsem mesela olur mu
kızlar ya ayıptır söylemesi 5 gündür kabızım bir 2 gün önce sıcak ballı su yaptım o gün çıktım ama yine kabız oldum çatlıycam artık birde ateşi hep aynı saatte mi ölçmek gerekiyor şimdi ölçsem mesela olur mu
canım şekersiz kayısı hoşafı yap iç iyi gelir..............kızlar ya ayıptır söylemesi 5 gündür kabızım bir 2 gün önce sıcak ballı su yaptım o gün çıktım ama yine kabız oldum çatlıycam artık birde ateşi hep aynı saatte mi ölçmek gerekiyor şimdi ölçsem mesela olur mu
kıjlar ben balkonu yıkayıp geliyom of sinir oluyom kedinin biri alışmış geliyo ben çamaşırı ipe sermiyom eşim görüntüsünü sevmiyomuş askılığa seriyom kedide patisiyle çamaşırları aşşağıya çekip oynuyo beni deli ediyo balkonu yıkıcam içim rahat etmiyo
canım maşallah bir sürüyüz unutabilirizsin ne olcakanam isim unuttum diye strese girdim...:78::78: vallah herkes bak....
kız gelekmi size nişteyikızlar eşim pc yi esir aldı yazamadım nasılsınız napıyorsunuz
bende istiyorum bunlardannnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sarammmmmmmmmm açabilirmişi link de atmıştım açacağımız yerin burada açın diye mesaj yazdılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtatlım bizim adımıza ikinci topikyok yeter yönetimle konuşmuş dua bölümü varmış orada yapın paylaşımlarınızı demişleryeterde topiğimizin ismiylemi açalım dua bölümünü dedi bende bi araştır dedim oluyosa bence sorun yok tabi sizlerde kabul ederseniz.
inşallah hayırlı haberlere vesile olur bu hallerin hem rglinde azmış belki üstüne görüyosundur inşallah yürekten istiyorum bunu
zeynooooom hoşgeldin
havalardanda olabiliy bebiştende olabiliy inşallah
gitmedim canım annem aramıştı telefonda konuştum
uykucu güzeli arkadaşım menim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hep beraberrrrrrrrrrrrrrryeter, kardelen,serpil, aysegül, tweety, eda, selin, semi, prenses, zeynep ve diger bütün kızlarrrrrrrrböyle olun...insallah....
saram buradan açacakmışız elbette canım..linkini veriyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiy...albimizle.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?