Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

son_ece sara_28+
saracım nasılsın canımmm geçmiş olsun belin agrıyormuşş

leyloşum biliyomusun bende şimdi tam bunu soracaktım ki baktım sen sormuşsun

ben arpa şehriye çorbası bezelye yemeği pilav salata yapacam
menü süper saracım..ama ben pilav yiyemiyorum..çok özledim pilav ve makarnayı hamurişi olmadan insan nasıl yaşar ya...
benim menüde; pilav, köfte, patates kızartması, yogurt var... hatta simdi gidip pilavı yapayım...
offfffffff köfte pilav kızartma...diyette olmasaydım akşama yemeğe size gelirdim zeynocum...
valla hepinizin menüsü birbirinden harika bayıldım canım ya...elinize sağlık valla..hamarat hatunlarım benim... ben ıspanağa talim... bahar coşkusu sana pek yaramış zeloşum topicte yine uçuşmuş tütyenler donlar...
kıslarrr ben geldimm ama kimse cikler yokkkk nerdesinizzzz

ben ve busede burdayız ece teyzesi...

şükür yaaa neden kimse yokkk nasılsın canımm

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 son_ece
:80::80::80::80:

ece tatlım sen kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsun konuşalım

evet canım ya herkes gitmişşşş dr bi geldimm kimsecikler yok sende bırakıp gdecen beni yaniii

valla canım koltukta oturmaktan yoruldum inanki gelen giden kafam şişti eve gitmek için can atıyorum senide bırakmak gelmiyor içimden ama ne yapayım...akşamlarıda yorgunluktan sızıp kalıyorum topice giremiyorum..yarın inşallah yine konuşuruz..kızlar gelir birazdan...yalnız kalmassın tatlım...doktordan gelmişsin doktor ne dedi canım?

yok canımmm şaka yapıyorum zatenn git canım dinlennn senin dinlemnmeye ihtiyacın var busemizde çok yoruluyordur annesinin iş stresinden evet gelir kıslar birazdan canım dr hiç bişi yok dediii kasıklarım agrıyor çok agerım var diye gitmiştimm kist var diyee korkmuştum ama allaha şükür geçen ay kullandıgım ilaçlarr kistte yapmamışş

Kardelende gelmedi..bugün oda doktora gidecekmiş..yazdıklarını okumuştum...test falan yazmıştı..umarım sonuçları iyi çıkar...kardelene not yazdım..gelince okur inşallah...

herşeyin yolunda olmasına sevindim ececim...ben çıkıyorum tatlım..sana hayırlı akşamlar..çok öpüyorum seni...

tek sotun yumurtalarım gelişmiyor canımmm geçen ay tüp tedavisinde yumurtalarımın boş çıkması beni şimdi çok geriyoo gerçi igneden denildi ama

iğneden olabilir canım...inşallah Rabbim gönlüne göre verir senin mucizenide yollar tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…