zeynom bende bu ayın 23 de oldum o zaman mayısın 23 mü diyelim:44::44::44::44:
menü süper saracım..ama ben pilav yiyemiyorum..çok özledim pilav ve makarnayı hamurişi olmadan insan nasıl yaşar ya...leyloşum biliyomusun bende şimdi tam bunu soracaktım ki baktım sen sormuşsun
ben arpa şehriye çorbası bezelye yemeği pilav salata yapacam
offfffffff köfte pilav kızartma...diyette olmasaydım akşama yemeğe size gelirdim zeynocum...benim menüde; pilav, köfte, patates kızartması, yogurt var... hatta simdi gidip pilavı yapayım...
valla hepinizin menüsü birbirinden harika bayıldım canım ya...elinize sağlık valla..hamarat hatunlarım benim...leyloşum bende dolma yaptım yanına ayran
maşallah bıdığımıza Rabbime emanet olsun inş. leyloşum
leyloşum bahar geldi ben tozuttum bi totoşumun üstüne durmuyom
inş. canım bi dene bende yaramıştı
bende sizi özledim bebeğim hadi sarılalım ama busemize dikkat edelim
kıslarrr ben geldimm ama kimse cikler yokkkk nerdesinizzzz
menü süper saracım..ama ben pilav yiyemiyorum..çok özledim pilav ve makarnayı hamurişi olmadan insan nasıl yaşar ya...
offfffffff köfte pilav kızartma...diyette olmasaydım akşama yemeğe size gelirdim zeynocum...
valla hepinizin menüsü birbirinden harika bayıldım canım ya...elinize sağlık valla..hamarat hatunlarım benim...ben ıspanağa talim... bahar coşkusu sana pek yaramış zeloşum topicte yine uçuşmuş tütyenler donlar...
ben ve busede burdayız ece teyzesi...
konuşalım tatlım..benimde son 15 dk var...mesai bitince çıkacam...leylaaaa sen bariiii konuşş
şükür yaaa neden kimse yokkk nasılsın canımm
konuşalım tatlım..benimde son 15 dk var...mesai bitince çıkacam...
herkes kaçmış canım ya..bende işlere dalmıştım bir baktım herkes gitmiş...
ece tatlım sen kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsun konuşalım
evet canım ya herkes gitmişşşş dr bi geldimm kimsecikler yok sende bırakıp gdecen beni yaniii
canım ben 12 enelik evliyimm 12 senedir de bekliyoruzzzz
valla canım koltukta oturmaktan yoruldum inanki gelen giden kafam şişti eve gitmek için can atıyorum senide bırakmak gelmiyor içimden ama ne yapayım...akşamlarıda yorgunluktan sızıp kalıyorum topice giremiyorum..yarın inşallah yine konuşuruz..kızlar gelir birazdan...yalnız kalmassın tatlım...doktordan gelmişsin doktor ne dedi canım?
sorun nedir peki?
yok canımmm şaka yapıyorum zatenn git canım dinlennn senin dinlemnmeye ihtiyacın var busemizde çok yoruluyordur annesinin iş stresinden evet gelir kıslar birazdan canım dr hiç bişi yok dediii kasıklarım agrıyor çok agerım var diye gitmiştimm kist var diyee korkmuştum ama allaha şükür geçen ay kullandıgım ilaçlarr kistte yapmamışş
Kardelende gelmedi..bugün oda doktora gidecekmiş..yazdıklarını okumuştum...test falan yazmıştı..umarım sonuçları iyi çıkar...kardelene not yazdım..gelince okur inşallah...
herşeyin yolunda olmasına sevindim ececim...ben çıkıyorum tatlım..sana hayırlı akşamlar..çok öpüyorum seni...
tek sotun yumurtalarım gelişmiyor canımmm geçen ay tüp tedavisinde yumurtalarımın boş çıkması beni şimdi çok geriyoo gerçi igneden denildi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?