iğneden olabilir canım...inşallah Rabbim gönlüne göre verir senin mucizenide yollar tatlım...
zeynepcim hoş geldin canımm
Users Browsing this Thread
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
son_ece sara_28+
saracım nasılsın canımmm geçmiş olsun belin agrıyormuşş
yok canımmm şaka yapıyorum zatenn git canım dinlennn senin dinlemnmeye ihtiyacın var busemizde çok yoruluyordur annesinin iş stresinden evet gelir kıslar birazdan canım dr hiç bişi yok dediii kasıklarım agrıyor çok agerım var diye gitmiştimm kist var diyee korkmuştum ama allaha şükür geçen ay kullandıgım ilaçlarr kistte yapmamışş
canımm benim yemek yapıyorum görmedim kusura bakma
tatlım ben yemek yapıyodum pc yi açık bırakmıştım yoksa seni görsem konuşmazmıyım doktora gitmiştin merak ediyodum bebeğim seni. sağol tatlım evet ya şimdide bel ağrısı çıktı dün biraz temizlik yaptım üşüttüm galiba romatizma olabilir suyla çok oyalandığımda ağırır böyle.
canım bak korkmana değmedi iyiki doktora gittin için rahat etti dimi bişey çıkmamasına sevindim bundan sonra eşin gelince gelsin bebişler
canımm benim yemek yapıyorum görmedim kusura bakma
evet canım korkmama degmedii bencede iyi oldu gittigim kist olmuştur diye korkmuştum ama şükür temzi dedi dr inşallah ama benim dogal yoldan olmasına hiç umudum yok tabii allah büyükk nasip edersee diyecek sözüm yok ama kendi adıma 12 senedir dogal yoldan olmadıysa diye düşünüyorummm bakalımm umudum tüp bebekte oda artık kısmet ne zamansaaa
semicim merhaba nasılsın seninle karşılaşamıyoruz
evet canım dün gece geldim ama sen çıktın karşılaşamadık
iyiyim ben çok şükür.
aman dikkat et kendine sıcak tut belini.belki sadece tutulmuştur.teyzoşum 15 gündür bel fıtığı başlangıcından yatıyor.evlerden ırak
canım sen dün geldiğinde ben çıkmıştım seni görmedim biliyosun çıkınca bile bir süre adın yazıyo aşağıda.canım dün biraz temizlik yaptım üşüttümmü ondanmı oldu anlamadım bugün çok ağrıyo geçmezse doktora giderim ama doktora gitmeyide hiç sevmiyorum bide Allah korusun bel fıtığı olursa kilomda var çok zor olur hemde bebiş isterken
evet canım çıkmıştın sadece ismin kalmıştı.
bel fıtığı otururken bile ağrır saracım.seninki dünden kaynaklanıyordur
sıcak tutmaya çalış sıcak su torbası falan yap olmazsa
dediğin gibi ALLAH korusun.hiççççççççççç lazım değil şimdibebek arifesinde bel fıtığı
leyla yı göremeyorum uzun zamandır.
nasıl hamileliği nasıl gidiyor merak ettim:26:
semicim senin bebek çalışmaları ne alemde son durum nedir
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?