kıslarrrrr iyi akşamlarrr hayırdır saç baş yolmuşunuz ne oluyorrr
kıslarrrrr iyi akşamlarrr hayırdır saç baş yolmuşunuz ne oluyorrr
ececim sorma iyiki geldin sen benim yerime çalışırsın demebu arada iyi akşamlar canım çok sevindim şükür kistin yokmuş
yeterim senin en çok bu yönünü seviyom şaka kaldırıyon sen bizim bitanemissin
hoşgeldin ececim ece ya bu zelal işten kaçıyo sen buna bişey de bari
canlar biz zaten hayatı sıkıntılarıyla yaşıyoruz burayada gelme sebebimiz biraz kafa dağıtmak stres atmak ve birazda bilgi toplamak eğerki bunalrın dışına çıkıyorsak gerliyorsak skılıyorsak burada olmanın bir anlamı yok benceeeeeeeeee
ayrıcaaaaaaaaa ben siziiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin ececim ece ya bu zelal işten kaçıyo sen buna bişey de bari
saram kuşum ecem geldi kavga bitti o benim yerime çalışırmış sağ olsun ececim merhametli iyi yürekli ececim:86::86::86::86:
saram kuşum ecem geldi kavga bitti o benim yerime çalışırmış sağ olsun ececim merhametli iyi yürekli ececim:86::86::86::86:
eceeeeeeeeeee hoş geldinnnnn
seni seni niye çalışmıyon yoksa sen tembelmisin ececimh.b. canıımmm yoooo aslaaa çalışmam sakın bana kakalamaya çalışmaaaevet canım şükür bişi çıkmadııı ama hala neden agrıyo anlamadımm üşüttüm sanırımm
canlar biz zaten hayatı sıkıntılarıyla yaşıyoruz burayada gelme sebebimiz biraz kafa dağıtmak stres atmak ve birazda bilgi toplamak eğerki bunalrın dışına çıkıyorsak gerliyorsak skılıyorsak burada olmanın bir anlamı yok benceeeeeeeeee
ayrıcaaaaaaaaa ben siziiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm
h.b. canımmm kısss zelal ne kaçıyon iştenn hımmmmm bence siz tamamen üzerine bırakın o işi onunsaracıgımın beli agrıyo onu yormaman gerekiyoooo zelalcimmm kıss saraaa sen biraz daha yol şunun saçını başını aklı başına gelmamişl dahaaa
çok şükürrr canımmmmmhoş buldukk canımmm nasılsınnn
seni seni niye çalışmıyon yoksa sen tembelmisin ececim
haklısın canım bizde seni çoooooooooooooooook seviyoz
yoliyim dimi ge kız burayaama kıyamamki men ona şimdide öpecem valla olmaz öpecem Allah sonumuzu hayıretsin biz şaşırdık gayri
seni seni niye çalışmıyon yoksa sen tembelmisin ececim
haklısın canım bizde seni çoooooooooooooooook seviyoz
h.b. canımmm kısss zelal ne kaçıyon iştenn hımmmmm bence siz tamamen üzerine bırakın o işi onunsaracıgımın beli agrıyo onu yormaman gerekiyoooo zelalcimmm kıss saraaa sen biraz daha yol şunun saçını başını aklı başına gelmamişl dahaaa
kısss saraaaa çek şunun saçınıı biraz dahaaaa bu kıss akıllanmazzz
kısss saraaaa çek şunun saçınıı biraz dahaaaa bu kıss akıllanmazzz
yoliyim dimi ge kız burayaama kıyamamki men ona şimdide öpecem valla olmaz öpecem Allah sonumuzu hayıretsin biz şaşırdık gayri
zalım ece nasıl kıyıyon bana
söle ben ne ettim sana
ne olur sanki azıcık çalışsana
sarama saçım başım yoldurmasana
saram bari sen kıyma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?