Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ececim sorma iyiki geldin sen benim yerime çalışırsın deme bu arada iyi akşamlar canım çok sevindim şükür kistin yokmuş

h.b. canıımmm yoooo aslaaa çalışmam sakın bana kakalamaya çalışmaaa evet canım şükür bişi çıkmadııı ama hala neden agrıyo anlamadımm üşüttüm sanırımm

yeterim senin en çok bu yönünü seviyom şaka kaldırıyon sen bizim bitanemissin

canlar biz zaten hayatı sıkıntılarıyla yaşıyoruz burayada gelme sebebimiz biraz kafa dağıtmak stres atmak ve birazda bilgi toplamak eğerki bunalrın dışına çıkıyorsak gerliyorsak skılıyorsak burada olmanın bir anlamı yok benceeeeeeeeee
ayrıcaaaaaaaaa ben siziiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

yetercim bizde seni sefiyoooooooz

hoşgeldin ececim ece ya bu zelal işten kaçıyo sen buna bişey de bari

h.b. canımmm kısss zelal ne kaçıyon iştenn hımmmmm bence siz tamamen üzerine bırakın o işi onun saracıgımın beli agrıyo onu yormaman gerekiyoooo zelalcimmm kıss saraaa sen biraz daha yol şunun saçını başını aklı başına gelmamişl dahaaa

h.b. canıımmm yoooo aslaaa çalışmam sakın bana kakalamaya çalışmaaa evet canım şükür bişi çıkmadııı ama hala neden agrıyo anlamadımm üşüttüm sanırımm
seni seni niye çalışmıyon yoksa sen tembelmisin ececim

haklısın canım bizde seni çoooooooooooooooook seviyoz

yoliyim dimi ge kız buraya ama kıyamamki men ona şimdide öpecem valla olmaz öpecem Allah sonumuzu hayıretsin biz şaşırdık gayri

kısss saraaaa çek şunun saçınıı biraz dahaaaa bu kıss akıllanmazzz

zalım ece nasıl kıyıyon bana
söle ben ne ettim sana
ne olur sanki azıcık çalışsana
sarama saçım başım yoldurmasana
saram bari sen kıyma bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…