ne kızıyon kızzzzzz evett ben korkarım yüksek sesten:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:canım herkese hiç fark etmiyor
bak size anlatayım meselaaa bir defasında yılar önce kardeşimle otobüse binmişler (baldızıyla )kardeşimin yanndan geçerken bir gençde ayağına çarpmışşş kardeşimide dikkat et demişş çocukta pardon demiş otobüs durmuş bizimkiler inecekler (bizimkiler 2 kız kardeşim ablam meşur eniştenin karısı abim ve annem ) aşağıya bir indikki diyolar çocuğu inerken kapıdan çekmiş aşağıya yere yatımış sen nasıl baldızımın ayağına basarsınn çocuğun ağzını burnunu dağıtmış abim şoför bir kaç kişi zor almış elinden kızı var 17 yaşında kıcağız erkek arkadaşlarıyla konuşamıyor telinde bir erkek ismi var diye (sınıf arkadaşı )kızın telini kırdı
ben hayalet değilim siz hayalet yaptınız beniii
aboooooooow böyleleri var malesef Allah ablanın ve çocuklarının yardımcısı olsun
kuşum malesef var böleleri insanlara hayatı zehir ediyolar
şu karolinde alinin hakkından bi o çıkıyo apteelllll selllak
kuzu ya desene senin enişte kendini psikopata bağlamış:18::18::18::18::18:
aboooooooow böyleleri var malesef Allah ablanın ve çocuklarının yardımcısı olsun
amin saram aminevet canım Allah böylelerinden korusun hepimizi
ehacuk vamış ki çıktı
amin kızlarrrr ablama biz boşan diyoruz bu adamla hayat geçmez diyoruz ama çocuklar içinnn olmaz diyor zaten oğlu elejik astım oldu en küçük sorunda hemmen rahatsızlanıyor kadında ne yapsın onalrı düşünüyor
evet tatlım cuma günü dualarımızı orda yapalım okuduğumuz duaları orda yazalım orası bizim ibadet yerimiz gibi olsun tabiri caizse burada da sohbetlerimizi yaparız
boşverin izlemeyin kızlar insanın psikolojisi bozuluyo hem kendini bilmez insanlara kötü örnek oluyo böyle diziler
amin saram amin
yeterim o ehacuk azcukmu oli
Rabbim ablanın yardımcısı olsun inş. gerçektende hayatı çok zordur:93::93::93::93::93:
ehh acuk yazdım dı gıııııııııııııııı
sarammmmmmmmmmm evett san katılıyorum ancak orayı birlikte takip edelim seninle olurmu kuzum
tamam tatlım elimden geldiğince yardımcı olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?