Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg kuzu nasıl geçti sizin park macerası

süperdi cnm

inanınnn çoçuk insana terapi gibi gelioo.bütün dertlerini unutuosun.şu şunu yapmış bu bunu yapmışş lar insanın aklına bile gelmiooo.o kdar yorgunumki şimdi yatsam uyurum ama içim huzurla dolu beklenmeyen adet tarihim bile umrumda olmadıı bugünn

sen gül kuzu beni deli ediyo

ayy annemin karşı binasında zemin katta oturan bi kadın vardı.1çoçuğpu vardı.o hergün balkona kahvaltı koyar akşam üzeri toplardıı pasaklı bi kaıdndıı.sofra öyle durur kendi gezmesine giderdi.hergün kedii gelirr tabaklarda ney varsa yalarrr ordaa yatardıı.kadın görmediği içinnn onlarıı geldindee toplarr ertesi günn yine aynııı.midem bulanırdııı

en güzeli işte,keşke unutabilsek,bu sıra bazı saatler bende unutuyorum ve hatırladığımda,ohhh ne rahat bikaç saat geçirdim diyorum.
gerçi eskiye nazaran çok sıkmıyorum kendimi ya,bakalım,hayırlısıyla gelir inşallah bebiş.

kuzu biz seni o zaman hep parka gönderelim hem bizimlede uğraşmassın yorgunluktan

ööööö maonyam çok kötü:120::120::120::120::120::120: sen şincik beni bu kadınamı benzetiyon maonyam

hep böyle ol kuzummmm

bende bi pazar bide pzrts çok düşündümm ağladımmm eve kapandımm.ama onun dışında bomba gibiydim bu ayyyy
kuzu biz seni o zaman hep parka gönderelim hem bizimlede uğraşmassın yorgunluktan
cnm kaydıraktan kaydım,salıncağa bindim,taktirevella ya bindik kuzenimlee ama hep o havada kaldıı o 2çoçuk annesi zapzayıfff
ööööö maonyam çok kötü:120::120::120::120::120::120: sen şincik beni bu kadınamı benzetiyon maonyam

bebişimmm olurmuuu yaaa benzettiğim için sölemedimmmaklıma geldi söledimmm

sonerle aylin sarıldı yaa içimin yağları eridii.şu mesudee ne gıcıkk pisss

hoşgeldin tatlım nasılsın akşamdan beri

değerim güzel ama,genede hamilesin yada değilsin diyemeyiz dediler canım,şu an için bişey söyleyemezlermiş.

kardelen cim gözün aydın inşallah hamilesindir yumurtlamadan sonra 3 ve üzeri çıkarsa yumurtladın demektir eğer hamilelik varsa 10 ve üzeri sağlıklı hamilelik demektir benim doktorum öyle dedi keşke gebelik testide yapsaydın bugün kaçıncı günün? senin 60 çıkmış çok iyi hadi hayırlı haberler ver bize

slmm kızlarr canım çıkmış bi şekilde şimdi eve girdimmm

hoşgeldin maonyaaaa

Son düzenleme:
kuzum benimmmmmmmmmmmm
kiş kiş cinler kiş kiş.yallah cinler yallahhhh

:118::118::118::118:

:92::92::92::92::92::92::92::92:

sende hg kuşum annenler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…