zelallll sana dadanan kediye çok güldümmm.onu ben gönderdimmm git zelalin evini pisleee dieee.
geldim belli olsun dimii biraz şşerlik yapayımmm
hg kuzunasıl geçti sizin park macerası
sen gül kuzu beni deli ediyo
süperdi cnm
inanınnn çoçuk insana terapi gibi gelioo.bütün dertlerini unutuosun.şu şunu yapmış bu bunu yapmışş lar insanın aklına bile gelmiooo.o kdar yorgunumki şimdi yatsam uyurum ama içim huzurla dolu beklenmeyen adet tarihim bile umrumda olmadıı bugünn
süperdi cnm
inanınnn çoçuk insana terapi gibi gelioo.bütün dertlerini unutuosun.şu şunu yapmış bu bunu yapmışş lar insanın aklına bile gelmiooo.o kdar yorgunumki şimdi yatsam uyurum ama içim huzurla dolu beklenmeyen adet tarihim bile umrumda olmadıı bugünn
yeterim senmisin kim var orda:18::18::18::18::18::18::18:
ayy annemin karşı binasında zemin katta oturan bi kadın vardı.1çoçuğpu vardı.o hergün balkona kahvaltı koyar akşam üzeri toplardıı pasaklı bi kaıdndıı.sofra öyle durur kendi gezmesine giderdi.hergün kedii gelirr tabaklarda ney varsa yalarrr ordaa yatardıı.kadın görmediği içinnn onlarıı geldindee toplarr ertesi günn yine aynııı.midem bulanırdııı
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
süperdi cnm
ööööö maonyam çok kötü:120::120::120::120::120::120: sen şincik beni bu kadınamı benzetiyon maonyam
hep böyle ol kuzummmm
bende bi pazar bide pzrts çok düşündümm ağladımmm eve kapandımm.ama onun dışında bomba gibiydim bu ayyyyen güzeli işte,keşke unutabilsek,bu sıra bazı saatler bende unutuyorum ve hatırladığımda,ohhh ne rahat bikaç saat geçirdim diyorum.
gerçi eskiye nazaran çok sıkmıyorum kendimi ya,bakalım,hayırlısıyla gelir inşallah bebiş.
cnm kaydıraktan kaydım,salıncağa bindim,taktirevella ya bindik kuzenimlee ama hep o havada kaldıı o 2çoçuk annesi zapzayıfffkuzu biz seni o zaman hep parka gönderelim hem bizimlede uğraşmassın yorgunluktan
ööööö maonyam çok kötü:120::120::120::120::120::120: sen şincik beni bu kadınamı benzetiyon maonyam
ahanda bizim hayalet çıktı ortayaben şincik geliyom kuzu
hep böyle ol kuzummmm
değerim güzel ama,genede hamilesin yada değilsin diyemeyiz dediler canım,şu an için bişey söyleyemezlermiş.
slmm kızlarr canım çıkmış bi şekilde şimdi eve girdimmm
kuzum benimmmmmmmmmmmmbende bi pazar bide pzrts çok düşündümm ağladımmm eve kapandımm.ama onun dışında bomba gibiydim bu ayyyy
cnm kaydıraktan kaydım,salıncağa bindim,taktirevella ya bindik kuzenimlee ama hep o havada kaldıı o 2çoçuk annesi zapzayıfff
bebişimmm olurmuuu yaaa benzettiğim için sölemedimmmaklıma geldi söledimmm
kiş kiş cinler kiş kiş.yallah cinler yallahhhh
:118::118::118::118:
hoşgeldin tatlım nasılsın akşamdan beri
kardelen cim gözün aydın inşallah hamilesindir yumurtlamadan sonra 3 ve üzeri çıkarsa yumurtladın demektir eğer hamilelik varsa 10 ve üzeri sağlıklı hamilelik demektir benim doktorum öyle dedi keşke gebelik testide yapsaydın bugün kaçıncı günün? senin 60 çıkmış çok iyi hadi hayırlı haberler ver bize
hoşgeldin maonyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?