ne çenesizim sadece ben konuşuyrrmmmm
hoşgeldin tatlım nasılsın akşamdan beri
kardelen cim gözün aydın inşallah hamilesindir yumurtlamadan sonra 3 ve üzeri çıkarsa yumurtladın demektir eğer hamilelik varsa 10 ve üzeri sağlıklı hamilelik demektir benim doktorum öyle dedi keşke gebelik testide yapsaydın bugün kaçıncı günün? senin 60 çıkmış çok iyi hadi hayırlı haberler ver bize
hoşgeldin maonyaaaa
sende hg kuşum annenler nasıl
geçen seferde 15 çıkmıştı,o da güzel bi değerdi,hamile değildim,o yüzden kendimi çok kaptıramıyorum ama inşallah hamileyimdir.
21.günümdü,test yaptırmadım,daha erken sanki.
21.günde gebelik için erken tabiki canım ilaç kullandınmı doğal halindemi bu değer
ben zaten senin geveze olduğunu biliyodum
inş. müjdeli haber vardır bu değerin arkasında canımgeçen seferde 15 çıkmıştı,o da güzel bi değerdi,hamile değildim,o yüzden kendimi çok kaptıramıyorum ama inşallah hamileyimdir.
21.günümdü,test yaptırmadım,daha erken sanki.
iyiler canım msn den de olsa görüşmek iyi geldi anamı bacımı çok özlemişim men
ilaç kullanıyorum tatlım,o yüzdende endişeliyim.
oyy kıyamam sana bitanem allah böle ayrılıklar versin buna şükürr gülümmiyiler canım msn den de olsa görüşmek iyi geldi anamı bacımı çok özlemişim men
maonya cım,bugün sende test yaptırsan çıkardı he.
gerçi hamile olma ihtimalin yüksek,aşılamada genelde erken adet olunuyo çünkü.
hoşgeldin tatlım nasılsın akşamdan beri
[/COLOR]
kaynanam tarafıda az konuşmamdan şikayetçii.ben sevmediğim ortamlarda aslaaa gevezilk etmem konuşmammm kızz.sizi sevdiğimdennn
saracımm sende hoş geldinn şekerrr
olsun tatlım yinede değerin çok güzel kalbini ferah tut inşallah herşey güzel olur hem kullandığın ilaç progestan mı ki değerin yüksek çıkarsın
kaynanam tarafıda az konuşmamdan şikayetçii.ben sevmediğim ortamlarda aslaaa gevezilk etmem konuşmammm kızz.sizi sevdiğimdennn
saracımm sende hoş geldinn şekerrr
inş. müjdeli haber vardır bu değerin arkasında canım
saram ağlama kuşum buraya geldiğinde inş. annenlerle bol bol acısını çıkartırsınız sarılırsınız koklaşırsınız hadi gül çiçeğim
evet canım,progynex kullanıyorum ben
hoşbulduk canım
haklısın zelalım hadi gülelim
kardelencim o iğne deme:26:
kardelencim o iğne deme:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?