Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sen nasılsın canım bu arada bugün pek görüşemedik keyifler nasıl

keyifler güzel canım,dinleniyorum bolca,bu ayda böyle olsun dedik eşimle,ben yatıyorum,o bakıyo bana.
bende çok hızlı saramam sarmayı ama genede idare ediyossss,ama canım çekti haberiniz olsun.
bu arada metukacım nerde ki?

yok canım,uyumadı,yarın pazar,geç uyur aslında ama tadilat varmış iş yerinde,erken gitcek,eher an yatalım diyebilir.
sara cım,o yazıyı diğer topicte paylaşabilir miyim,çok hoşuma gitti.

tabiki canım bende diğer topikten almıştım canım.

oh bak keyfine canım hep bizmi kocişlere bakcaz birazda onlar bize baksın canım dualarımızdasın

ben yarın evde degilim ki aksam 6 da geliorum ama yorgun olurum uğrasamam izinli oldugumda yaparım artık...haftaya cuma yaniii

yarındamı çalışcanay kolay gelsin canım gel sana bi sarılayımbu arada siz ne ara bebek çalışması yapıyosunuz

kızlar bişey soracam.bu uzayan akıntı geldiği zaman yumurta çatlamış olmuyomu

yarındamı çalışcanay kolay gelsin canım gel sana bi sarılayımbu arada siz ne ara bebek çalışması yapıyosunuz

evet canım calışacam daha dün izinliydim...
bebek calışmaları askıda yeni kürtaj oldum 3 ay ara vermemi söledi...
bakalım hayırlısı ben sadece sizi takip edebilirm yani 3 ay müjdeli haber falan veremem maalesef.... ama zaman hemen gecsin istiyorum....bebişim annesine tekrar gelsin istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…