Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım hiç belli olmaz kürtaj sonrası hamiş kalanları çok okudum hatta üstüne hiç adet olmayanları bile siz genede düzenli çalışın bence:13:

iyi geceler saracım zelalcim.görüşürüz
güzel haberini almaya gelirim işallah saracım

canım hiç belli olmaz kürtaj sonrası hamiş kalanları çok okudum hatta üstüne hiç adet olmayanları bile siz genede düzenli çalışın bence:13:

canım cok istiyorum düzenli calışmayı ama 2 defa oldu yaa test yaptırıorum neden oluomuş araştırılıo sonuçları 1-2 aya cıkıo zaten anca yani bide hamile olursam nedenini ögrenmeden yine aynı sey olur düşük yada kalbi durursa die korkuorum test sonuçlarım cıksın başlıcam hayırlısıylaaa

tatlım kaynanamın eltisininde oluyodu düşüyodu 4 tane düşüğü oldu şimdi maşallah 2 tane çocuğu var test falanda yapmadılar olacağı varsa oluyo siz genede es geçmeyin yumoş günlerini

aaaaaaaa bende o akıntıyı gördümmü tatamdır yumoş çatlamış diyorum öncesinde ve sonrasında çalışma yaptıktan sonra boş veriyorum gerisini.

olurmu canım akıntı uzuyorsa bu yumoşun yakında çatlıcak gün aşırı çalışmaya başla demek :13:

olurmu canım akıntı uzuyorsa bu yumoşun yakında çatlıcak gün aşırı çalışmaya başla demek :13:

bunu öğrenmem iyi oldu canım.Allah senden razı olsun kız.akşam senin ateş tablona bakıyodumda sen karşısına uzayan akıntı yazmışsın ama daha çatlamadı yumoşum deyince şaşırdım.iyi ki yazmışsın beni büyük bi yanlıştan döndürdün.

tatlım kaynanamın eltisininde oluyodu düşüyodu 4 tane düşüğü oldu şimdi maşallah 2 tane çocuğu var test falanda yapmadılar olacağı varsa oluyo siz genede es geçmeyin yumoş günlerini

haklısın canım o kadar düşük yapan var hemen kalıomuş bende duydum ama korkuom işte aynı seyi yaşamaktan kan pıhtılaşmasından şüpheleniorum pıtılaşma varsa hamileyken iğne yapılıo yaa en azından onu öğreniyim varmı yokmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…