kızlar bişey soracam.bu uzayan akıntı geldiği zaman yumurta çatlamış olmuyomu
ii geceler cnm bizde sni öpüyoruzzz kendine coookkk coookk ii bakkızlar bana müsade,çıkıyorum,hepinizi öpüyorum
evet canım calışacam daha dün izinliydim...
bebek calışmaları askıda yeni kürtaj oldum 3 ay ara vermemi söledi...
bakalım hayırlısı ben sadece sizi takip edebilirm yani 3 ay müjdeli haber falan veremem maalesef.... ama zaman hemen gecsin istiyorum....bebişim annesine tekrar gelsin istiyorum...
sorma sorma zaten kuru biber derken o kırmızı biberi kasdetmiştim hemde acı acı...
iyi geceler saracım zelalcim.görüşürüz
güzel haberini almaya gelirim işallah saracım
evveeeeeeeet ohhhhh yanında da yoğurt yada ayran ve lavaş ekmek
canım hiç belli olmaz kürtaj sonrası hamiş kalanları çok okudum hatta üstüne hiç adet olmayanları bile siz genede düzenli çalışın bence:13:
evveeeeeeeet ohhhhh yanında da yoğurt yada ayran ve lavaş ekmek
hayır canım çatlamanın yakın bi zamanda olcağını belirtiyo
canım cok istiyorum düzenli calışmayı ama 2 defa oldu yaa test yaptırıorum neden oluomuş araştırılıo sonuçları 1-2 aya cıkıo zaten anca yani bide hamile olursam nedenini ögrenmeden yine aynı sey olur düşük yada kalbi durursa die korkuorum test sonuçlarım cıksın başlıcam hayırlısıylaaa
anamm ne kıj bu topiği yemekteyize çevirdiniz
aaaaaaaa bende o akıntıyı gördümmü tatamdır yumoş çatlamış diyorum öncesinde ve sonrasında çalışma yaptıktan sonra boş veriyorum gerisini.
ne yani sen sevmezmisin şööööle kırmızı biber dolması ayran lavaş ekmek yemezmisin. valla olsa ben şu anda bile yerim.
olurmu canım akıntı uzuyorsa bu yumoşun yakında çatlıcak gün aşırı çalışmaya başla demek :13:
bunu öğrenmem iyi oldu canım.Allah senden razı olsun kız.akşam senin ateş tablona bakıyodumda sen karşısına uzayan akıntı yazmışsın ama daha çatlamadı yumoşum deyince şaşırdım.iyi ki yazmışsın beni büyük bi yanlıştan döndürdün.
tatlım kaynanamın eltisininde oluyodu düşüyodu 4 tane düşüğü oldu şimdi maşallah 2 tane çocuğu var test falanda yapmadılar olacağı varsa oluyo siz genede es geçmeyin yumoş günlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?