Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allah kolaylık versin bacım inşallah eşin iyileşecek ve siz bugünleri atlatacaksınız

ne yemek yapacaksın yetercim

tatlım şaka yaptığını biliyom ama bugün 14 günse kesin belli olmuştur kız hadi git bi tahlil yapda bizi sevindir akşam akşam

zırıltımı dinlemiyi çok i,stion galiba.sabaha kadar susmam ağlarımmmm haberin olsun.bugün annemlerdeyim gidemem

ben geri geldimmm:82:

saracım olurmu cnm sizden saklamak mucizem die herkese duyururum bugün 14.günümüzmüş cadıyla benim şimdi hesapladım

14. günmüüüüüü kız hemen test yappp hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne biliyosun belki sabaha kadar güleceksin akıllım
nerde bende o şanssss:2::2::2:

gel götürrrr gitmicem işteee

bende çok merak ediyrm cadıyııı[/QUOTE
bendeeeeeeeeeeeeeee
TE=sara_28;18936784]ne biliyosun belki sabaha kadar güleceksin akıllım

zırıltımı dinlemiyi çok i,stion galiba.sabaha kadar susmam ağlarımmmm haberin olsun.bugün annemlerdeyim gidemem
maonyaaaaaaaaa evet ağlayacaksınnnn amaaaaa mutluktannnnnnn
Allah kolaylık versin bacım inşallah eşin iyileşecek ve siz bugünleri atlatacaksınız

ne yemek yapacaksın yetercim

kuzu koçişin canım tantüni istemişşşşşşş

Son düzenleme:
iyiyim canım sağol..........
ooooooo halaylar çekilmiş......bugün çok mutluyuz maonyacım inş senin bebişi kutluyoruz...........

inşş cnm hem cadıyııı hem benii.birimizinki kız birimizinki erkek olur inşş dünür oluruzz.benim diğerr topiğimde vardıı 2dünür.şimdi gelinde damatta doğdular 1.5aylık oldularr

merhabaaaa kızlarr nasılsınızz yarın progesteron testi yaptırıcam geçtiğimiz çarşamba çatlama iğnesi vuruldum adetiminde 21. günü oluyor yarın sonucun kaç çıkması gerekiyor

inşş cnm hem cadıyııı hem benii.birimizinki kız birimizinki erkek olur inşş dünür oluruzz.benim diğerr topiğimde vardıı 2dünür.şimdi gelinde damatta doğdular 1.5aylık oldularr

ne güzel canım inş.............ay kız yarına kadar nasıl bekliycez.....sabır sabır.....

merhabaaaa kızlarr nasılsınızz yarın progesteron testi yaptırıcam geçtiğimiz çarşamba çatlama iğnesi vuruldum adetiminde 21. günü oluyor yarın sonucun kaç çıkması gerekiyor
hoşgeldin tatlım..............hiçbir fikrim yok........
kolay gelsin tatlım, bende yemek isine basliyayim gidip...

kolay gelsin canım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…