canım eşimi yürümeye çıkatım birazzz ama yoruldum zorlanıyor yürüken sürekli deste alıyor benden zor oldu biraz sonrada sağlık ocağından ilaç aldım eşimeee geldiö siz ebakim dedimmmmmmm sonrada tabiki yemek yapılacakkkk
tatlım şaka yaptığını biliyom ama bugün 14 günse kesin belli olmuştur kız hadi git bi tahlil yapda bizi sevindir akşam akşam
cadııııııı nederde yaaaaaaa test günü geldi sanırım ama
zırıltımı dinlemiyi çok i,stion galiba.sabaha kadar susmam ağlarımmmm haberin olsun.bugün annemlerdeyim gidemem
ben geri geldimmm:82:
saracım olurmu cnm sizden saklamak mucizem die herkese duyururum bugün 14.günümüzmüş cadıyla benim şimdi hesapladım
öyle yapıyom dimi ay ben ne yaptığımı biliyomuyum kıııız
gelmedi dün test yapacaktı inşallah birazdan gelir hemde hayırlı haberlerle gelir
nerde bende o şanssss:2::2::2:ne biliyosun belki sabaha kadar güleceksin akıllım
14. günmüüüüüükız hemen test yappp hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende çok merak ediyrm cadıyııı[/QUOTE
bendeeeeeeeeeeeeeee
TE=sara_28;18936784]ne biliyosun belki sabaha kadar güleceksin akıllım
maonyaaaaaaaaa evet ağlayacaksınnnnzırıltımı dinlemiyi çok i,stion galiba.sabaha kadar susmam ağlarımmmm haberin olsun.bugün annemlerdeyim gidemem
Allah kolaylık versin bacım inşallah eşin iyileşecek ve siz bugünleri atlatacaksınız
ne yemek yapacaksın yetercim
prenses senin sesin neden cıkmıyo tatlım? :26: muhabbet etseydik...
biraz geçmişe bakayım dedim........
saraaaaa.. nerdesinn??? :44::44:
prensesim merhaba nasılsın bacım
iyiyim canım sağol..........
ooooooo halaylar çekilmiş......bugün çok mutluyuz maonyacım inş senin bebişi kutluyoruz...........
maonyaaaaaaaaa evet ağlayacaksınnnnamaaaaa mutluktannnnnnn
kuzu koçişin canım tantüni istemişşşşşşş
kızlar menim biraz işim var çıkıyorum ama yakında gelecem
inşş cnm hem cadıyııı hem benii.birimizinki kız birimizinki erkek olur inşş dünür oluruzz.benim diğerr topiğimde vardıı 2dünür.şimdi gelinde damatta doğdular 1.5aylık oldularr
mrbb cnmmmbu arada merhabalar...........nasılsınız hanımlar............:79::79::79::79::79::79::79:
merhabaaaa kızlarr nasılsınızz yarın progesteron testi yaptırıcam geçtiğimiz çarşamba çatlama iğnesi vuruldum adetiminde 21. günü oluyor yarın sonucun kaç çıkması gerekiyor
maonyaaa hamilemisinnnnn
hoşgeldin tatlım..............hiçbir fikrim yokmerhabaaaa kızlarr nasılsınızz yarın progesteron testi yaptırıcam geçtiğimiz çarşamba çatlama iğnesi vuruldum adetiminde 21. günü oluyor yarın sonucun kaç çıkması gerekiyor
kolay gelsin tatlım, bende yemek isine basliyayim gidip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?