Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrr... nire kayboldunuz bacılar??? :26::26::26::26:

halay bilem çekilmiş..... oh masallah...

yemek ne yapılacak bugün hiç bisey yapmadım.. aklımda da bişey yok... en tembel bi makarna mı yapsam ya, uğrasmak bile istemiyorum.. bu havalar bizi bayaa çarpıyo demekki.... bahar yorgunluğu yapıyo.........

slm kuzularrrrrrrrrrr
kuzularr cadımdan haber varmı

selam canım arkadaşım geçmiş olsun boğazın geçmedimi daha bi doktora gitsen ilaç falan içsen kıyamam men sana ballı ılık su iç tatlım ya iyi gelir

slm cnm

hamileyimmm cnm sizden saklıyrmmmm

keşke sen hamile olda bizden sakla canım

halay başı kim çeker
bir garip zeloş çeker
zeloş yolu şaşırmış
inş. yanlışlıkla
elin evine girmezaman saram buseme dikkat edelim leyloş gülüm sen yavaş oyna

kuzu bugün yağmur var izmirde çamaşır sercem canım istemiyo yemek yapcam canım istemiyo bu gidişle adamda bana dicek canım seni istemiyo

öyle demez benim eniştem eniştemin üzerine iftira atma bikerem o seni çok seviyo

benim adamda otur artık ne tepemde dikiliyon diyo

zeynoooooom canım menim makarna menim en sevdiğim yemektir hele filiz makarna yeniler spagetti diyo ama ben hala çocukluğumdaki ismiyle söylüyom filiz makarna
ben akşama bamya yemeği yapacam yanınada sarma m var bide yoğurt tamamdır

kızlar men geldim ama siz gitmişsiniz ama ama olmazki yaaaa küstüm mende gidiyoyum işte

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nörüonnnnnnnnnnnnnnn

canım eşimi yürümeye çıkatım birazzz ama yoruldum zorlanıyor yürüken sürekli deste alıyor benden zor oldu biraz sonrada sağlık ocağından ilaç aldım eşimeee geldiö siz ebakim dedimmmmmmm sonrada tabiki yemek yapılacakkkk

ben geri geldimmm:82:

saracım olurmu cnm sizden saklamak mucizem die herkese duyururum bugün 14.günümüzmüş cadıyla benim şimdi hesapladım

cadııııııı nederde yaaaaaaa test günü geldi sanırım ama

cnm kolaymı buna şükürrrr.inşş çabuk zamanda eski sağlığına kavuşur

ben geri geldimmm:82:

saracım olurmu cnm sizden saklamak mucizem die herkese duyururum bugün 14.günümüzmüş cadıyla benim şimdi hesapladım

tatlım şaka yaptığını biliyom ama bugün 14 günse kesin belli olmuştur kız hadi git bi tahlil yapda bizi sevindir akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…