slm kuzularrrrrrrrrrr
kuzularr cadımdan haber varmı
slm cnm
hamileyimmm cnm sizden saklıyrmmmm
halay başı kim çeker
bir garip zeloş çeker
zeloş yolu şaşırmış
inş. yanlışlıkla
elin evine girmezaman saram buseme dikkat edelim leyloş gülüm sen yavaş oyna
kuzu bugün yağmur var izmirde çamaşır sercem canım istemiyo yemek yapcam canım istemiyobu gidişle adamda bana dicek canım seni istemiyo
benim adamda otur artık ne tepemde dikiliyon diyo
kızlarrrr... nire kayboldunuz bacılar??? :26::26::26::26:
halay bilem çekilmiş..... oh masallah...
yemek ne yapılacak bugün hiç bisey yapmadım.. aklımda da bişey yok... en tembel bi makarna mı yapsam ya, uğrasmak bile istemiyorum.. bu havalar bizi bayaa çarpıyo demekki.... bahar yorgunluğu yapıyo.........
kızlar men geldim ama siz gitmişsiniz ama ama olmazki yaaaaküstüm mende gidiyoyum işte
dur kız gitmeeaaa..... ben burdayım, ara ara bakıyodum... malum tek başına konusana deli derler .. gerçi biz geçtik oraları ama neyse.. heh he...
prenses senin sesin neden cıkmıyo tatlım? :26: muhabbet etseydik...
saraaaaa.. nerdesinn??? :44::44:
gitmedim buydayım
gel anam gel sen şöyle.
gel bak napcam sana...
:92::92::92::92::92::92:
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nörüonnnnnnnnnnnnnnn
tatlım bana niyetin bozulmus diyosun sonra karsimda don, tütyen sallıyosun ..yanim... bilemiyorum...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım eşimi yürümeye çıkatım birazzz ama yoruldum zorlanıyor yürüken sürekli deste alıyor benden zor oldu biraz sonrada sağlık ocağından ilaç aldım eşimeee geldiö siz ebakim dedimmmmmmm sonrada tabiki yemek yapılacakkkk
ben geri geldimmm:82:
saracım olurmu cnm sizden saklamak mucizem die herkese duyururum bugün 14.günümüzmüş cadıyla benim şimdi hesapladım
cadııııııı nederde yaaaaaaa test günü geldi sanırım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?