Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnm zaten karıştırmıyrmm kendi kendine af edersin ürüyoo.ama ben sinir krizi geçiriyrmmm kendi yüzünden resmen nefret ediyrmmm

kızlarr canım çok sıkkın gelinde dertleşelimmm:2:

maonyacım ilk okuduğumda bu kadının kaynanan olduğunu sandım ama sonra anladım eşinin halasının sana karışmaya hiç hakkı yok eşine kavga etmek yerine oturup güzelce konuşmayı dene kavgayla eşini dah çok kendinden uzaklaştırıp onlara yakınlaştırırsın alttan alarak eşine yaklaşarak kendi dediğini yaptır o kadını da mümkün olduğunca hayatından ve evinden uzak tut arasa telefonu bir iki açma sonrada sen arama mesafe bırak umarım sorunların çözülür hemde böylesi bi dönemde stres yaşamamalısın yada beki hamilelik yüzünden duygu patlaması yaşıyosun Allah yardımcın olsun canım

zaten tlf açmıyrm cnm bugün açtım ayıp olmasın die.çıldırıo ben araya mesefe koyuyrm diee.çeyizimde evimin her eşyasına burnunu soktuuu.ama allah büyük çok ahımı aldııı

zaten tlf açmıyrm cnm bugün açtım ayıp olmasın die.çıldırıo ben araya mesefe koyuyrm diee.çeyizimde evimin her eşyasına burnunu soktuuu.ama allah büyük çok ahımı aldııı

canım mecbur kalmadıkça yüzyüze gelmeyin halanla eşinlede aman sakın aran bozulmasın özellikle bu aralar çok heyecanlı ve sinirli olman çok normai ama olduğunca eşine yansıtma oda biraz gergin biliyorum yine mi erkek tarafını tutuyorsun diyeceksin ama ben senin eşinle aranın bozulmamasını istiyuorum hele saçma sapan insanlar yüzünden hiççççç olmasın aman haaa

haklısın cnmmm ama oda hiç alttan almıooo.

neyse morelimizi bozmayalımmm boş verelim halay çekelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…