canım bence karıtırmamalısın yani insanlar artık kayınvalidenin karışmasını bile stemezken yani çok saça benceee ama sen kendini üzme böyle şeyler için eşinlede aranı bozma güzelikle anlat çöz
burdayım cnmmm sinirlerim bozuk.ben kimsenin kölesi değilim.kadın istioki buyruğu altında yaşayayımmmm
cnm zaten karıştırmıyrmm kendi kendine af edersin ürüyoo.ama ben sinir krizi geçiriyrmmm kendi yüzünden resmen nefret ediyrmmm
üzme kendini kuzum yaaaaa
kızlarr canım çok sıkkın gelinde dertleşelimmm:2:
eşimin halasına böle yapasım varrr
maonyacım ilk okuduğumda bu kadının kaynanan olduğunu sandım ama sonra anladım eşinin halasının sana karışmaya hiç hakkı yok eşine kavga etmek yerine oturup güzelce konuşmayı dene kavgayla eşini dah çok kendinden uzaklaştırıp onlara yakınlaştırırsın alttan alarak eşine yaklaşarak kendi dediğini yaptır o kadını da mümkün olduğunca hayatından ve evinden uzak tut arasa telefonu bir iki açma sonrada sen arama mesafe bırak umarım sorunların çözülür hemde böylesi bi dönemde stres yaşamamalısın yada beki hamilelik yüzünden duygu patlaması yaşıyosun Allah yardımcın olsun canım
minnasu çıldırmak üzereyim eşimle birbirimize girdikk resmen halası yüzünden
tubişim offf ya dış kapının dış mandalına ne oluyor o gacıyı elime geçirip dövesim var
zaten tlf açmıyrm cnm bugün açtım ayıp olmasın die.çıldırıo ben araya mesefe koyuyrm diee.çeyizimde evimin her eşyasına burnunu soktuuu.ama allah büyük çok ahımı aldııı
edammm hoş geldinn cnmmmmmm
anlatınca insna rahatlıoo cnm.nasıl senin görümcen herşeye maydonozsa buda öyleee
canım mecbur kalmadıkça yüzyüze gelmeyin halanla eşinlede aman sakın aran bozulmasın özellikle bu aralar çok heyecanlı ve sinirli olman çok normai ama olduğunca eşine yansıtma oda biraz gergin biliyorum yine mi erkek tarafını tutuyorsun diyeceksin ama ben senin eşinle aranın bozulmamasını istiyuorum hele saçma sapan insanlar yüzünden hiççççç olmasın aman haaa
hoşbulduk tuğbacımmm...davetin için tşk ederimm
burdaki kızlar o kadar samimi kii herkese bu topiğin reklamını yapıomm sizde tanıyın diee cnmmm
geçen gün görümceme haddini bildirir oldum ohhh canıma değsin onun verdiği hazıheçç birşeye değişmem
haklısın cnmmm ama oda hiç alttan almıooo.
neyse morelimizi bozmayalımmm boş verelim halay çekelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?