Sabırla Bebeğini Bekleyenler

seni anlıyorum ama teselli verecek sözüde bulamıyorum.Allah yardımcın olsun.benim çok sevdiğim bir söz var belki seninde hoşuna gider.her gecenin bi sabahı vardır diye.hiç bişey aynı kalmaz muhakkak bu sıkıntlarının mükafatını alcaksın inan bana

Son düzenleme:

aslında yapılacak fazla bir şey yok canım bunu bliyorum ama
nefes alamıyorum bazannn
neyse yaaaaaaaaaaaa boş verelim bu konuyuuu güzel şeylerden söz edelimm

yetercim kendine dikkat et lütfen. dönem dönem hepimiz çeşitli sebeplerle yaşıyoruz bu duyguları. ama sabır herşeyden önemli. allahım her istediğni duysun inşallah. tüm dileklerin oluversin. inan hayat çok saçma davranıyo bazen insana. kendini değersiz hissettiriyo ama bu da onun cilvesi... herşeyin başı sağlık. sağlığın yerinde olsun sen gerisini hiç merak etme zamanı gelince herşey olur canımbenim. üzme bizi topla kendini

nehirciğim arada oluyor işte böyle bana yaaaaa
duygularım aklımın önüne geçiyor rr
canım sana iyi gezmeler bende eşimi çıkatacağım yürüşe

nehirciğim arada oluyor işte böyle bana yaaaaa
duygularım aklımın önüne geçiyor rr
canım sana iyi gezmeler bende eşimi çıkatacağım yürüşe

merak etme sorun sende değil hepimize oluyor böyle. ama aklını dağıtmaya çalış iyi şeyler düşünmeye çalış emi. eşine de çok selamlar iyi gezmeler sizece öpüyorum çok çok

merhaba tatlım hoşbuldum. internet problemimiz çözüldü nihayet minik prensimiz iyi çok şükür. birazdan ablam ve yeğenim beni almaya gelicekler yürüyüşe çıkıcaz. sen napıyosun? nasılsın?

internet probleminin çözülmesine sevindim.artık rahat rahat konuşabiliriz gez toz ama çok yorma kendini taaam mı
aslında yapılacak fazla bir şey yok canım bunu bliyorum ama
nefes alamıyorum bazannn
neyse yaaaaaaaaaaaa boş verelim bu konuyuuu güzel şeylerden söz edelimm

canııım gel bi öpem seni bide sarılalım geçer hiçbişeyciğin kalmaz

yeterimm bişi sorucam eşin enden rahatsızlandı beyin kanamasıydı dimi yanlış hatırlamıosam çokmu sıkıntıları vardııı.birde kalıcı hasar bıraktımııı.

kızlaaaaaaaaaaaaaaar nerdesiniz geliiiiiiiiiiiiiiin hadi sizi gezentiler siziiiiiiiiiiiiiiiiii

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…