kızlar benim son zamanlarda yaşadıklarım ağır geldi banasorunum sadece çocuk değil zaten hep söylüyorum son zamanlarda benim bir bebğim olcağına inanmıyorum artık anne olacağıma inanmıyorum bununla yaşamayı öğrendim bazan ağlayıp bazan gülüp yaşaıyorum:26: ama sıkıntılar bunlarla bitmiyorki :26:rabbim yarrdımını esirgemesinnn
seni anlıyorum ama teselli verecek sözüde bulamıyorum.Allah yardımcın olsun.benim çok sevdiğim bir söz var belki seninde hoşuna gider.her gecenin bi sabahı vardır diye.hiç bişey aynı kalmaz muhakkak bu sıkıntlarının mükafatını alcaksın inan bana
nehircim hoşgeldin nasılsın minik prens nasıl
yetercim kendine dikkat et lütfen. dönem dönem hepimiz çeşitli sebeplerle yaşıyoruz bu duyguları. ama sabır herşeyden önemli. allahım her istediğni duysun inşallah. tüm dileklerin oluversin. inan hayat çok saçma davranıyo bazen insana. kendini değersiz hissettiriyo ama bu da onun cilvesi... herşeyin başı sağlık. sağlığın yerinde olsun sen gerisini hiç merak etme zamanı gelince herşey olur canımbenim. üzme bizi topla kendini
nehirciğim arada oluyor işte böyle bana yaaaaa
duygularım aklımın önüne geçiyor rr
canım sana iyi gezmeler bende eşimi çıkatacağım yürüşe
merhaba tatlım hoşbuldum. internet problemimiz çözüldü nihayetminik prensimiz iyi çok şükür. birazdan ablam ve yeğenim beni almaya gelicekler yürüyüşe çıkıcaz. sen napıyosun? nasılsın?
aslında yapılacak fazla bir şey yok canım bunu bliyorum ama
nefes alamıyorum bazannn
neyse yaaaaaaaaaaaa boş verelim bu konuyuuu güzel şeylerden söz edelimm
ben burdayım cnmmmm
merhaba maonyacım ne var ne yok gelen giden yok dimi
yok cnm pzrts test yapıcam idrarr.çıkarsade prşmb doktora giderimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?