Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar, merhaba, nasılsınız güzel hatunlar?

ben bugün daha iyi oldum... sizler nasılsınız? bahar carptı beni demek ki ince giyinmisim dısarda...

kendinize iyi bakın görüsmek üzere....

kızlar, merhaba, nasılsınız güzel hatunlar?

ben bugün daha iyi oldum... sizler nasılsınız? bahar carptı beni demek ki ince giyinmisim dısarda...

kendinize iyi bakın görüsmek üzere....

merhaba canım bahar mahvetti bu yıl kimseyi boş geçmedi. benim grip aşım şansıma bu sene iyi korudu beni. baş ağrısı oluyo kırgınlık oluyo geçiyo. ama annem babam ablam herkes feci çarpıldı. dikkat et kendine ince giyinsende ceket taşı yanında mutlaka. geçmiş olsun

iyiyim cnm allaha şükür.çok heycanlıyım sonucumu merak ediyrmmmm:18:bana çok dua et nolurr.

şimdi çıkmak zorundayım grşrzzz

iyiyim cnm allaha şükür.çok heycanlıyım sonucumu merak ediyrmmmm:18:bana çok dua et nolurr.

şimdi çıkmak zorundayım grşrzzz

valla bende seninle bir heyecanlıyım. dualarım boool bool seninle torpillisin bu ara tatlım allah hayırlısını versin diye dua et hep. illa olsun deme. her işte bir hayır vardır. düşünmemeye çalış bak saydık saydık bitti yarın sonuç alıyosun nasipse. görüşürüz canımmbenim iyi günler

canım çok sıkılıyo kızlar nerdesiniz geliiiiiiiiiiiiiiiin:93::93::93::93::93::93::93::93::93:

canım yarın regl günüm ateşimi ölçüyodum bu sabah 0,01 derece düştü canım ona sıkılıyo

tatlım üzülme herşey tuhafken olumsuz görünürkende güzel haberler alıp verebiliyoruz. inan çok samimi bir şekilde söylüyorum bunuinanki. takma kafana sen fazla düşünme emi. yarın ola hayrola...

saracım benim çıkmam lazım. paşa ( köpeğimiz) acıkmıştır. yaş mamalı makarnasını hazırladım eşim uyuyo ben götürücem.babamın iş yerinde bahçede bakıyoruz ona. dönünce girerim tekrar. sende kendine güzel bir kahve yap iç açılsın için öpüldün kuşum görüşürüz

tatlım üzülme herşey tuhafken olumsuz görünürkende güzel haberler alıp verebiliyoruz. inan çok samimi bir şekilde söylüyorum bunuinanki. takma kafana sen fazla düşünme emi. yarın ola hayrola...

çok sağol canım annem aramıştı onunla konuşuyodum o yüzden geç cevap yazdım.kafam çok karışık nehircim tuhaf olan hi belirti olmaması göğüslerim ağrımıyo kasıklarım ağrımıyo belim ağrıyodu oda geçti şimdi iyi sadece akıntı var o kadar yani bence olmadı ama insan yinede üzülüyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…