tup bebek veya asılamamı denedın yoksa dogal yollamı hamıle kaldın dıye merak edıyorsun canım?elımızden bırsey gelırse yardımcı olalım?
tup bebek veya asılamamı denedın yoksa dogal yollamı hamıle kaldın dıye merak edıyorsun canım?elımızden bırsey gelırse yardımcı olalım?
Hmmm o zaman adet belırtılerın varsa bıle hamıs kalmıs olabılırsın bence.Ama kesın emın olman ıcın en az bırkac gun gecmelı tarıhın ustunden.ancak bu kadar yardımcı olabıldım:)
Yeterım ıyıyım canım sen nasılsın?Bugun sana bana ve bu yolda ugras vren herkese bırden fazla dua okudum Allah kabul etsin inşallah Amin...
Yeterım ıyıyım canım sen nasılsın?Bugun sana bana ve bu yolda ugras vren herkese bırden fazla dua okudum Allah kabul etsin inşallah Amin...
inşallah canım ama çok umutlu değilim sanki adet oldumda bitti o kadar yani
saraaaaaaaaaa yok öyleeeeeeeeee olacak allahın izni ileeeeeeee
amin canım.benım evlılıgımın ıkıncı yılı dolmak uzere ve en bastan berı hıc korunmadık hayatım.
yetercıgım ben evlenmeden once esımde varıkosel oldugunu bılıyordum.evlılıgımızın 6. ayında amelıyat olması ıcın cok ısrar ettım bende.aslında amelıyattan bır fayda gormedık ama ıste olmus oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?