merhAba tatlumm..geçmiş olsun.nur bildiğin gibi..balkondayken kadının biri geçti heyecanlı heyecanlı bağırıyo anu anuuuu diye
seviyommmm seni
buda nevaya pardon bana cadı diyen arkadaşa manşet olsun
adl ısık magazasındayım canım ben dogru söylüosun valla su ayıda bitirsek iyi olur acılır işler
men size moda renkleri söyliyem ona göre alışveriş yapın
mercan,zümrüt yeşili,pudra,somon,kemik,gri ve herzamanki gibi siyah ve beyaz
nerdesin kuzum sen :26::26::26::26::26:
:44:kimmiş o bakayım hemen söyle icabına bakalım kuzum
kızlar hepinize iyi geceler,
bizde 4 aydır bebek istiyoruz..
yarın Prof.Dr Süreyya Mentese gidiyorum,süreyya beyle ilgili bilgisi olan veya ona tedavi görmüş olan varmı????
valla öyle oldu galiba.şöyle 1 2 saniye durakladım cadı yazdığını görünce
neyse canım bu topiğe bir cadı yeter
cadıcım bebeğine bu sefer kavuşursun işallah canım.okuyabiliyorsan sen değilse yakınlarından senin için meryem süresini okumalarını iste canım bu dönemde
yawyum ben sana toparlayıcı getirtcem[/QU
iyi geceler canım hg inş. hasretin uzun sürmez bebişin hemen gelirkuzu ben hiç duymadım o dr u sen hangi şehirdesin:26:
canım ben sana dermiyim yiğenime dedimvalla öyle oldu galiba.şöyle 1 2 saniye durakladım cadı yazdığını görünce
neyse canım bu topiğe bir cadı yeter
cadıcım bebeğine bu sefer kavuşursun işallah canım.okuyabiliyorsan sen değilse yakınlarından senin için meryem süresini okumalarını iste canım bu dönemde
sanada bahane oldu..tam tersine sık gelicem desene çocuk seni çok seviyo..devamlı görmek istiyo.. seni böle saçından tutup odasına götürmek istiyo teyzesi
kıyamam ben ona teyzesini çok seviyo galiba ama teyzeler çok sevilir zaten
bende seni seviyom semicim tatlı akidişim
edacım ben kırmızıyı çok seviyom bide kahverengiyle pembeyi maviyi yeşili kombine edip giyinmeyi seviyom yani men kendi modamı kendim yaratıyom
iyi geceler canım hg inş. hasretin uzun sürmez bebişin hemen gelirkuzu ben hiç duymadım o dr u sen hangi şehirdesin:26:
pudra renginin modasıda geçemedi gitti
bu reklerle bu yaz
Hepsi pek naif renkler.şöyle cıvılcıvıl olsa ya heryer
modacılarda kıştan çıkamadılar galiba bu sene
toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
semi zelalca+ eda33 sulekaratas+ arzu:) angelfbf caadi sara_28+ zeynepim1987 hznbksl son_ec
kızlar hepinize iyi geceler,
bizde 4 aydır bebek istiyoruz..
yarın Prof.Dr Süreyya Mentese gidiyorum,süreyya beyle ilgili bilgisi olan veya ona tedavi görmüş olan varmı????
he he benimdew saracımla kalbim bir işte
canım teşekkurler cevapladıgın için..süreyya menteş basında çok yer alıyor,senelerce amerikan hastanesi bölüm başkanlıgı vs. yapmış,gülben ergenin doğumunu yapan doktor..
yarın kayınvalidemle gidiyoruz,bakalım
canım ben sana dermiyim yiğenime dedim
ayyyyyyyyyy saçım kıj bırak ne ayıp insan ablasının saçını yolarmı anam bölemi öğretti sanatamam tamam gelirim bende nurumu çok seviyom
canım ben sana dermiyim yiğenime dedim
ayyyyyyyyyy saçım kıj bırak ne ayıp insan ablasının saçını yolarmı anam bölemi öğretti sanatamam tamam gelirim bende nurumu çok seviyom [/QUOT
yola gel böle şindi yarın bize geliyon o zaman
yawyum ben sana toparlayıcı getirtcem[/QU
beğenmedinmi yawyum
hoşgeldin canım bende hiç duymadım o doktoru
canım teşekkurler..
ya gulben ergenin dogumunu yapan doktor desem herkes daha kolay anımsıycak sanırım :)
ben ilk defa gidicem yarın,size olanları yazarım burdan..umarım güzel şeyler soyler :26:
biliyorum tatlım.gerçekten yeğeninmi.geçengün ordaydın gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?