Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhAba tatlumm..geçmiş olsun.nur bildiğin gibi..balkondayken kadının biri geçti heyecanlı heyecanlı bağırıyo anu anuuuu diye

kıyamam ben ona teyzesini çok seviyo galiba ama teyzeler çok sevilir zaten

seviyommmm seni

buda nevaya pardon bana cadı diyen arkadaşa manşet olsun

bende seni seviyom semicim tatlı akidişim

edacım ben kırmızıyı çok seviyom bide kahverengiyle pembeyi maviyi yeşili kombine edip giyinmeyi seviyom yani men kendi modamı kendim yaratıyom

kızlar hepinize iyi geceler,
bizde 4 aydır bebek istiyoruz..
yarın Prof.Dr Süreyya Mentese gidiyorum,süreyya beyle ilgili bilgisi olan veya ona tedavi görmüş olan varmı????

iyi geceler canım hg inş. hasretin uzun sürmez bebişin hemen gelir kuzu ben hiç duymadım o dr u sen hangi şehirdesin:26:

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
semi zelalca+ eda33 sulekaratas+ Arzu:) angelfbf caadi sara_28+ zeynepim1987 hznbksl son_ec

insalla canim ...simdiye kadar okumadim ama simdi bakirim cok saol canim

iyi geceler canım hg inş. hasretin uzun sürmez bebişin hemen gelir kuzu ben hiç duymadım o dr u sen hangi şehirdesin:26:

canım teşekkurler cevapladıgın için..süreyya menteş basında çok yer alıyor,senelerce amerikan hastanesi bölüm başkanlıgı vs. yapmış,gülben ergenin doğumunu yapan doktor..
yarın kayınvalidemle gidiyoruz,bakalım

canım ben sana dermiyim yiğenime dedim
sanada bahane oldu..tam tersine sık gelicem desene çocuk seni çok seviyo..devamlı görmek istiyo..seni böle saçından tutup odasına götürmek istiyo teyzesi

ayyyyyyyyyy saçım kıj bırak ne ayıp insan ablasının saçını yolarmı anam bölemi öğretti sana tamam tamam gelirim bende nurumu çok seviyom

saram sen cok renkli bir hatunsun....ozaman eniştemde işini bilio hahaha

canım teşekkurler cevapladıgın için..süreyya menteş basında çok yer alıyor,senelerce amerikan hastanesi bölüm başkanlıgı vs. yapmış,gülben ergenin doğumunu yapan doktor..
yarın kayınvalidemle gidiyoruz,bakalım

pudra renginin modasıda geçemedi gitti
bu reklerle bu yaz
Hepsi pek naif renkler.şöyle cıvılcıvıl olsa ya heryer
modacılarda kıştan çıkamadılar galiba bu sene

hele o pudra rengi:120: Bana herşey yakışırdan illallah getirdi :101:

toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
semi zelalca+ eda33 sulekaratas+ arzu:) angelfbf caadi sara_28+ zeynepim1987 hznbksl son_ec

kızlar hepinize iyi geceler,
bizde 4 aydır bebek istiyoruz..
yarın Prof.Dr Süreyya Mentese gidiyorum,süreyya beyle ilgili bilgisi olan veya ona tedavi görmüş olan varmı????

hoşgeldin canım bende hiç duymadım o doktoru

he he benimdew saracımla kalbim bir işte

evet semicim kalbimiz bir semiyle sara zelalle ahsene karşı

tatlım inş. güzel haberler alırsın bizi habersiz bırakma

canım ben sana dermiyim yiğenime dedim

ayyyyyyyyyy saçım kıj bırak ne ayıp insan ablasının saçını yolarmı anam bölemi öğretti sana tamam tamam gelirim bende nurumu çok seviyom

biliyorum tatlım.gerçekten yeğeninmi.geçengün ordaydın gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…