hele o pudra rengi:120: Bana herşey yakışırdan illallah getirdi :101:
hele o pudra rengi:120: Bana herşey yakışırdan illallah getirdi :101:
canım teşekkurler cevapladıgın için..süreyya menteş basında çok yer alıyor,senelerce amerikan hastanesi bölüm başkanlıgı vs. Yapmış,gülben ergenin doğumunu yapan doktor..
Yarın kayınvalidemle gidiyoruz,bakalım
ee ne yapayım kaçmışsın arda biryerlere demekki
şuleee tatlım suskunsun:26:
hoşgeldin canım bende hiç duymadım o doktoru
canım teşekkurler..
ya gulben ergenin dogumunu yapan doktor desem herkes daha kolay anımsıycak sanırım :)
ben ilk defa gidicem yarın,size olanları yazarım burdan..umarım güzel şeyler soyler :26:
inş. canım herşey yolunda gider
tatlım inş. güzel haberler alırsın bizi habersiz bırakma
canım ben sana dermiyim yiğenime dedim
ayyyyyyyyyy saçım kıj bırak ne ayıp insan ablasının saçını yolarmı anam bölemi öğretti sanatamam tamam gelirim bende nurumu çok seviyom [/QUOT
yola gel böle şindi yarın bize geliyon o zaman
kuzu ama ben yarın dr a gidiyom:44::44:
canım teşekkurler..
ya gulben ergenin dogumunu yapan doktor desem herkes daha kolay anımsıycak sanırım :)
ben ilk defa gidicem yarın,size olanları yazarım burdan..umarım güzel şeyler soyler :26:
evet kuzu yiğenim teyzesi ona çok dua edin prematüre doğdu konuşmakta zorluk yaşıyo biran önce atlatsın inş.
evet kuzu yiğenim teyzesi ona çok dua edin prematüre doğdu konuşmakta zorluk yaşıyo biran önce atlatsın inş.
tabiki canım,kontrolden doner donmez haber vericem size..süreyya menteşle ilgili kimsenin bilgisi olmamasına sasırdım ama yaw?
kuzu ama ben yarın dr a gidiyom:44::44:
geçmiş olsun canım neden adetle ilgilimi:94::94::94:
amin bebeğim Allah razı olsun biran önce bebişini yollasın inş.ayyy canım.işallah rabbimin izni ile düzelir canım.işallah
yarın hayırlı haberlerle gel canım
Allah onun yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda dili çözülür bülbül gibi şakır
kuzu herbirimiz bi şehirdeyiz ondandır
geçmiş olsun canım neden adetle ilgilimi:94::94::94:
hem onun için hemde 3. gün testlerim var canım sizden döndükten sonra adetim tam açıldı
haklısın canım..süreyya menteş istanbulda cok biliniyor ve çok pozitif şeyler duyuyoruz kendisiyle ilgili..bakalım yarın muayneden sonra anlatırım olanları size
kapıl sende akıntının içine şeker bende ne zaman konuşacaksın diyordum şulem sen az yerime geç kuşum az işim var geleceğim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?