Sabırla Bebeğini Bekleyenler

süreyya deyince bayan sandım, sonra beyi ekleyince Iyiki bir pot kırmadım ama bari çaktırma dimi Rabbim hayırlı haberlele dönmeni nasip etsin tatlım yüreğini ferah tut

canım teşekkurler..
ya gulben ergenin dogumunu yapan doktor desem herkes daha kolay anımsıycak sanırım :)
ben ilk defa gidicem yarın,size olanları yazarım burdan..umarım güzel şeyler soyler :26:

yarın hayırlı haberlerle gel canım

evet kuzu yiğenim teyzesi ona çok dua edin prematüre doğdu konuşmakta zorluk yaşıyo biran önce atlatsın inş.

Allah onun yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda dili çözülür bülbül gibi şakır

kapıl sende akıntının içine şeker bende ne zaman konuşacaksın diyordum şulem sen az yerime geç kuşum az işim var geleceğim birazdan

ayyy canım.işallah rabbimin izni ile düzelir canım.işallah
amin bebeğim Allah razı olsun biran önce bebişini yollasın inş.
yarın hayırlı haberlerle gel canım

Allah onun yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda dili çözülür bülbül gibi şakır

amin yawyu kuşum inş. Rabbim yüzünü güldürür canım

haklısın canım..süreyya menteş istanbulda cok biliniyor ve çok pozitif şeyler duyuyoruz kendisiyle ilgili..bakalım yarın muayneden sonra anlatırım olanları size

kuzu sen bi git bakalım memnun kalırsan istanbuldaki arkadaşlarada örnek olursun inş. memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…