Allah razı olsun canımzelalcim yegenin dualarımda bundan sonra inşallah konuşcak canım rabbimin izniyle
üzülme canım inş. herşey yoluna girer hadi sende oyna seversin sen oynamayıo bugunlerde iyi sesi yok .... ama kilo vermem lazim ve ne yapicam bilmiyorum .... bugun dok. dedim kilo aliyorum simdi yeni tedavi yine dahada fazla kilo alcam guluyo ...bebek istersen katlanicaksin diyor kilo sorun olmazmi diye sordum senin kilon fazla deyilki sorun olsun diye oysa ben kendimi tosun gibi goruyom
ha maşalla amcalara lülülülülülüülülülü
bizim topikte bu aralar hormonlar çoşmuş durumda zelalim
karamsarlık çöktü kızların üstüne.hep pozitif olanların bile.bu duygusallık bebişlerine işarettir işallah
bir bana birşey olmadı yabu durmda pek normal değil.
benim bebişi düşünecek vaktim yok gerçi bu aralar sanırım ondan
ah canım sorma kiralar almış başını gidiyor burdada zaten genelde satılık kiralık pek yok.
vaalla bana kalsaaha sıkıcam birbuçuk sene daha sıkıcam dişimi ev alıcaz inşallah ama kociş çok kararlı.
hemde ne zor 3 yıldır evliyim bu taşınmamla 6. evim olucak artık tahammülüm kalmadı.
iyiyim sağol canımüzülme canım elbet bi ev bulunur sıkma canını kiracı olmak zor Rabbim size güzel bi yuva nasip etsin
bizim topikte bu aralar hormonlar çoşmuş durumda zelalim
karamsarlık çöktü kızların üstüne.hep pozitif olanların bile.bu duygusallık bebişlerine işarettir işallah
bir bana birşey olmadı yabu durmda pek normal değil.
benim bebişi düşünecek vaktim yok gerçi bu aralar sanırım ondan
3 yıolda 6 ev.neden diyecm sanırım uzun hikayedir ama çok zor beah canım sorma kiralar almış başını gidiyor burdada zaten genelde satılık kiralık pek yok.
vaalla bana kalsaaha sıkıcam birbuçuk sene daha sıkıcam dişimi ev alıcaz inşallah ama kociş çok kararlı.
hemde ne zor 3 yıldır evliyim bu taşınmamla 6. evim olucak artık tahammülüm kalmadı.
ah canım sağol evi çok taktığım söylenemez aslında benim derdim başka inşallah canım düşünüyoruz bi ev almayı ama birbuçuk sene sonra inşallah.
ay canım zor valla ben 3 yıllık evliyim 2 yıl kirada oturdum şimdi annem evini verdi allah razı olsun şimdi birikim yapıp ev almayı düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda allah seni güzel içine sinen bir ev sahibi yapsın
3 yıolda 6 ev.neden diyecm sanırım uzun hikayedir ama çok zor be
bu sefer uzun süre oturacağın bir yer olsun bari şulecim
hanaaaa bunlarda ne.topiği kara kara herifler bastı:18:
üzülme canım inş. herşey yoluna girer hadi sende oyna seversin sen oynamayı
ha maşalla amcalara lülülülülülüülülülü
tutalim bir ucundan bakalim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tutalim bir ucundan bakalim :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
cadıcım kaç kilosun ki bu kadar takıosun valla ben kendimi bildim bileli 50 kiloyu gecmezdim bu kürtajlar beni mahvetti 60 kilo oldum
kuzu boş ver ya kafana hiç bişey takma hiç bişey senden önemli değil
hayda tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyEki Görüntüle 189982 Eki Görüntüle 189982 Eki Görüntüle 189982 Eki Görüntüle 189982 Eki Görüntüle 189982
canım ne bileyim.yoğunum bu aralar.gelen giden çok.kardeşime nişan yapıcaz falan.bugün bile gündüz ayrı misafir vardı gece ayrı.burda yorgunluk atıyorumsemicim niye bu aralar bebişi düşünecek vaktin yok ne işin var:26::26::26::26::26::26:
yok be zelalim kandırıyor o benim manane gelene kadar barış yokcanım negatif olmasınlarben sana diyom barış şu bebeyle sen inat yapıyon bak barış görceksin hemen gelcek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?