Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bizim topikte bu aralar hormonlar çoşmuş durumda zelalim
karamsarlık çöktü kızların üstüne.hep pozitif olanların bile.bu duygusallık bebişlerine işarettir işallah
bir bana birşey olmadı ya bu durmda pek normal değil.
benim bebişi düşünecek vaktim yok gerçi bu aralar sanırım ondan

semicim niye bu aralar bebişi düşünecek vaktin yok ne işin var:26::26::26::26::26::26:

ay canım zor valla ben 3 yıllık evliyim 2 yıl kirada oturdum şimdi annem evini verdi allah razı olsun şimdi birikim yapıp ev almayı düşünüyorum

inşallah en kısa zamanda allah seni güzel içine sinen bir ev sahibi yapsın

canım negatif olmasınlar ben sana diyom barış şu bebeyle sen inat yapıyon bak barış görceksin hemen gelcek inş.

3 yıolda 6 ev.neden diyecm sanırım uzun hikayedir ama çok zor be
bu sefer uzun süre oturacağın bir yer olsun bari şulecim

hanaaaa bunlarda ne.topiği kara kara herifler bastı:18:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla bıktım taşınmaktan bi aksilik olmaz inşallahta biçuk sene sonra alabiliriz.

3 yıolda 6 ev.neden diyecm sanırım uzun hikayedir ama çok zor be
bu sefer uzun süre oturacağın bir yer olsun bari şulecim

hanaaaa bunlarda ne.topiği kara kara herifler bastı:18:

evet semicim çok sıkıcı ve uzun bi hikaye.
bu taşınacağımda en fazla birbuçuk sene olucak malesef sonra bidaha

kuzu boş ver ya kafana hiç bişey takma hiç bişey senden önemli değil

canım benim sağolasın.
allah razı olsun.

semicim niye bu aralar bebişi düşünecek vaktin yok ne işin var:26::26::26::26::26::26:
canım ne bileyim.yoğunum bu aralar.gelen giden çok.kardeşime nişan yapıcaz falan.bugün bile gündüz ayrı misafir vardı gece ayrı.burda yorgunluk atıyorum
ne bileyim
he şunuda söyleyeyim akşam gelen misafir kuzenim ve eşi 5 aylık evliler.kız kg almış.pardesüsünü çıkarırken karnına yangözle bir bakışım vardı hamilemi acaba diye
ama hamile olsaydı bile 2 dk üzülüp bu halime dönecektim biliyorum
SANIRIM ÜZÜNTÜ BAĞIŞIKLIK YAPTI saracım bu aralar pek etkilemiyor şeytan kulağına

canım negatif olmasınlar ben sana diyom barış şu bebeyle sen inat yapıyon bak barış görceksin hemen gelcek inş.
yok be zelalim kandırıyor o benim manane gelene kadar barış yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…