Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hııımmm ellerine sağlık canım.kıymayı çiğdenmi köftelerin içine koyuyosun
ben kavuruyodum o yüzden mi köftelerim dağılıyodu.

afiyet olsun canim ohhhhhhhhhhh canim cekti

evet canim bende kilo dan diye dusunuyom bu vitaminler hani bebek icin iciyom 3 transvetde baya bi ictim 5 ayda 8 kilo aldim ne yapimde verim bende dusunuyom :26: aridan spor falanda yapamiyom

evet canım agrın varken nasıl spor yapıcaksın kı...pekı en azından 2 gunde 1 30 dakıka yuruyebılır mısın acaba

allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
dualarım hep sizlerle umudunuzu sakın kaybetmeyin sakın

hoşgeldin canım.duaların için çok sağol Allah senden razı olsun.

keşke bi tahlil yapsaydın canım.acaba kimyasal gebelikmi oluştu.:26::26::26::26:

sara cım,kıymalar hafif pişmiş olcak,dağolması iyi yoğrulmadığından olur,bide malzeme kıvamından canım.

kızlar valla kocam sızın boyle sarmalar ıclı kofteler yaptıgınızı duysa benı bosar heralde

kendısı Sıırtlı oldugu ıcın hep onları yıyerek buyumus...hergun yapsam hergun yer ama ben ugrastırmalı ıslere gelemedıgım ıcın..

yapmıyorum..ayda yılda 1 kez

[/B]
ins. canim allah herkeze yardim etsin kimin ne derdi varsa hepsine sifa ve derman versin ...............

amiiiiinn canım.amiiiiin

kıjlar ben kaçtım pazara gideyim hepinizi öpt.byyyyyyyy

tamam tatlım kendine dikkat et öptüm byyyyy

olabılır mıkı..ama nebılıyım kı ben...her ay da kan testı sınırlerı yıpratır

haklısın canım ama yapacak başka bişey yokki

sara cım,kıymalar hafif pişmiş olcak,dağolması iyi yoğrulmadığından olur,bide malzeme kıvamından canım.

hakılsın canım birazdan yapmaya karar verdim bakalım inşallah bu sefer tutturabilirim.

yazık kız adama yap yesin nolacak.

kız arada yap,yazık adama,benim eşimlede benim kültürler farklı,ben arada ağzına bal sürerim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…