vereyim canım
ince bulguru önce sıcak suda ıslatıyom (kısırda olduğu gibi) sonra içine biraz un bide 1 tane yumurta kırıyom tuzuda ekleyip güzelce yoğurup hamur haline getiriyom
içi için
kıymaya soğan baharat ekliyom güzelce yoğuruyom sonra yaptığım hamuru elimde istediğin büyüklüğe göre yuvarlayıp içini oyuyom (arada elini su ile ıslat yoksa yapışıyo eline )içine kıyma karışımından koyup kapatıyom kaynayan suya atıyom yaptığım köfteleri piştikten sonra suyun içinden çıkarıyom üzerine yoğurt pul biberli yağ döküp servis yapıyomah keşke yakın olsak bütün topik yapıp yerdik ne güzel olurdu
vereyim canım
ince bulguru önce sıcak suda ıslatıyom (kısırda olduğu gibi) sonra içine biraz un bide 1 tane yumurta kırıyom tuzuda ekleyip güzelce yoğurup hamur haline getiriyom
içi için
kıymaya soğan baharat ekliyom güzelce yoğuruyom sonra yaptığım hamuru elimde istediğin büyüklüğe göre yuvarlayıp içini oyuyom (arada elini su ile ıslat yoksa yapışıyo eline )içine kıyma karışımından koyup kapatıyom kaynayan suya atıyom yaptığım köfteleri piştikten sonra suyun içinden çıkarıyom üzerine yoğurt pul biberli yağ döküp servis yapıyomah keşke yakın olsak bütün topik yapıp yerdik ne güzel olurdu
evet canim bende kilo dan diye dusunuyom bu vitaminler hani bebek icin iciyom 3 transvetde baya bi ictim 5 ayda 8 kilo aldim ne yapimde verim bende dusunuyom :26: aridan spor falanda yapamiyom
hııımmm ellerine sağlık canım.kıymayı çiğdenmi köftelerin içine koyuyosun
ben kavuruyodum o yüzden mi köftelerim dağılıyodu.
iyiyim canım benim.sana üzüldüm dualarımız seninle unutma Allah yardımcın olsun canım.
canım bebiş tutunamadımı acaba:26:
allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
dualarım hep sizlerle umudunuzu sakın kaybetmeyin sakın
catladıktan tam 7 8 gun batma ve sancı oldu ılk kez olunca ben de heralde bebısım yerlesıyor dedım ....sankı mıdem agzıma gelmıs gıbı oldu ama 3 4 gun sonra gectı.... ve sonrada hastalandım
aslında cok umutlanmıstım
ins. canim allah herkeze yardim etsin kimin ne derdi varsa hepsine sifa ve derman versin ...............
hoşgeldin canım.duaların için çok sağol Allah senden razı olsun.
keşke bi tahlil yapsaydın canım.acaba kimyasal gebelikmi oluştu.:26::26::26::26:
evet canım agrın varken nasıl spor yapıcaksın kı...pekı en azından 2 gunde 1 30 dakıka yuruyebılır mısın acaba
canım her iki türlüde yapıyom sen unumu az koyuyodun acaba:26:
kıjlar ben kaçtım pazara gideyim hepinizi öpt.byyyyyyyy
hoşgeldin canım.duaların için çok sağol Allah senden razı olsun.
ben kendim için dua etmeyi sevmem. allahım bana nasip et demem isteyen herkese derim. bende başkalarından alınca mutlu olurum. belki de başkalarının duaları sayesinde bebikime kavuşucam nasipse...
tüp bebeğe kadAr bütün herşeyi yaşadım tüm tedavi aşamalarını geçtim aşılama falan tüp bebek denedik maalesef olmadı. yine dualara yüklendim. aaa baktım bebeğim ertesi ay kendiliğinden geliverdi.. umutsuz olmayın nolur. ben hayatı zindan ettim kendime de eşimede.... ama tamam artık b,tti buraya kadardı dediğim an geldi bebeğim. allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. hepinize kucak kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. gerçekten tanımıyorum kimseleri ama bebek konusu bambaşka bir konu. allahım bununLA kimseyi sınamasın. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
ins. canim allah herkeze yardim etsin kimin ne derdi varsa hepsine sifa ve derman versin ...............
kıjlar ben kaçtım pazara gideyim hepinizi öpt.byyyyyyyy
olabılır mıkı..ama nebılıyım kı ben...her ay da kan testı sınırlerı yıpratır
sara cım,kıymalar hafif pişmiş olcak,dağolması iyi yoğrulmadığından olur,bide malzeme kıvamından canım.
kızlar valla kocam sızın boyle sarmalar ıclı kofteler yaptıgınızı duysa benı bosar heralde
kendısı Sıırtlı oldugu ıcın hep onları yıyerek buyumus...hergun yapsam hergun yer ama ben ugrastırmalı ıslere gelemedıgım ıcın..
yapmıyorum..ayda yılda 1 kez
kızlar valla kocam sızın boyle sarmalar ıclı kofteler yaptıgınızı duysa benı bosar heralde
kendısı Sıırtlı oldugu ıcın hep onları yıyerek buyumus...hergun yapsam hergun yer ama ben ugrastırmalı ıslere gelemedıgım ıcın..
yapmıyorum..ayda yılda 1 kez
hg canımduaların içinde çok sağol tatlım senin çocuğun varmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?