Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gercekten mı yaaaa...ben bılmıyodum ben de ıcsem ama ne ıcıcem nasıl ıcıcem..hıc bısı bılmıyom kı

ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.

tuuhh

ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu

aynı anda 2 kur bırden yapma canım..cok kere tv de saracoğlu soylerken dınledım

ohhhh ıclı kofte mı...

metukam grip oldum:2::2::2:

gecmıs olsun canım..ballı lımonata yap...

uhuuuuuuuuuu nasilsiniz kizlarrrrrrrr???????????????????

ıyıyız cadıcım....

zelalım demın gıderken supurgeme bınmıs halımı gosteren msj yazmıstım ya..

kızlar derecemı aldım....

pıkecım nasıl gecıyor tatlım pazarın?

çok sevindim tatlım ya.inşallah hamiştir bebişi gelsin sağlıkla

sağol calimerocum.inşallah hepimiz hamile oluruz en kısa zamanda.

ben geldıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım akidişim.

maşallah canım akidişime ohhh ellerine sağlık

metukam grip oldum:2::2::2:

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bu havalara aldanma

çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin tatlım.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka caadi kardelen5233+ sara_28+ calimero85

hemde içli köfte miiiiii,offfffffffffff,olsa ne yenirdi şimdi

hı ben anlamadım canım dikkat etmemiştim senin süpürgene:78::78::78:tatlım hapın adı progestan günde 1 tana içiliyo ama yumoşun çatladıktan sonra içiliyo yoksa yumoşun çatlamasına engel olabilir benim inş. yumoşum çatlamdıysa sıkı çalışıp içmeyi düşünüyom bende

canımsın benim üzülme herşeyin var bi çaresi inş. Rabbim hayırlı şifalar versin canım bizim burda bi kadın var böle şeylerden anlıyo ona bi sorayım bakim ne dicek

cok saol canim bilmiyorum ne yapim esimde diyor bu yaz bi turkiye izine gidelim sonra dusunuruz ne yapicaz 4 ve ya 5 ay var ........... ortopediye gidem onlar ne diyo ins. fizik tedavisi bi ise yarar bende bebis tedavisine devam edim ........... onceden arim vardi con nadiren bu aralar biraz kilo aldim ondan mi ne cok armaya basladi ve zamani cok uzadihaftalar suruyo

tamam canım..bende alıcam

sankı gecen ay benım yumurtam dollendı gıbı..ama neden adet oldum kı? kasıklarımda ılk defa degısık batmalar sancılar olmustu

cok saol canim ya sen nasil sin ???????????

canım kılo cok etkılemıstır ağrıyı..1 kg fazlalık sırtımıza 60 70 kılo yuk bındırıyormus...fızık tedavı senı rahatlatır..hemen basla

Son düzenleme:
tamam canım..bende alıcam

sankı gecen ay benım yumurtam dollendı gıbı..ama neden adet oldum kı? kasıklarımda ılk defa degısık batmalar sancılar olmustu

o değişik batmalar bende de var metukacım.sen döllendiğini nasıl anladınki:26::26::26::26::26:

zelalım içli köftenin tarifini verebilirmisin?

vereyim canım
ince bulguru önce sıcak suda ıslatıyom (kısırda olduğu gibi) sonra içine biraz un bide 1 tane yumurta kırıyom tuzuda ekleyip güzelce yoğurup hamur haline getiriyom
içi için
kıymaya soğan baharat ekliyom güzelce yoğuruyom sonra yaptığım hamuru elimde istediğin büyüklüğe göre yuvarlayıp içini oyuyom (arada elini su ile ıslat yoksa yapışıyo eline )içine kıyma karışımından koyup kapatıyom kaynayan suya atıyom yaptığım köfteleri piştikten sonra suyun içinden çıkarıyom üzerine yoğurt pul biberli yağ döküp servis yapıyom ah keşke yakın olsak bütün topik yapıp yerdik ne güzel olurdu

allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
dualarım hep sizlerle umudunuzu sakın kaybetmeyin sakın

canım kılo cok etkılemıstır ağrıyı..1 kg fazlalık sırtımıza 60 70 kılo yuk bındırıyormus...fızık tedavı senı rahatlatır..hemen basla

evet canim bende kilo dan diye dusunuyom bu vitaminler hani bebek icin iciyom 3 transvetde baya bi ictim 5 ayda 8 kilo aldim ne yapimde verim bende dusunuyom :26: aridan spor falanda yapamiyom

o değişik batmalar bende de var metukacım.sen döllendiğini nasıl anladınki:26::26::26::26::26:

catladıktan tam 7 8 gun batma ve sancı oldu ılk kez olunca ben de heralde bebısım yerlesıyor dedım ....sankı mıdem agzıma gelmıs gıbı oldu ama 3 4 gun sonra gectı.... ve sonrada hastalandım

aslında cok umutlanmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…