tatlım sen eşine bakma progestana ihtiyacın olabilir örnek benim karşında zamanında gidip testimi yaptırsaydım progestanada zamanında başlardım ateş topiğinde yumurtlamadan sonra adet olana kadar kızlar kendileri içiyolar tutunmayı kolaylaştırıyo die inş. hamişsindir canım bebişinin buna ihtiyacı olabilr
ben düşük yaptığımdada doktor vermişti.ama geç kalınmıştı bana hapı yazdığı zaman düşük başlamıştı çünkü.
ya evet hiç sormaa çok berbat bişi bu ya ya kızlar bişi soracam ben incir kürünü soganla beraber uyguluyorum o bittikten 15 dk sonra inciri içiyorum bi zararı olur mu
kıjlar bi hamaratlığım tuttuevi temizledim bi banyom kaldı oda yarın inş. yemeğimi yaptım içli köfte yaptım akşama pişirmesi kaldı yalnız yanına çorba çamaşırlarımıda serdim şimdi çıkcam bide alışveriş yapcam ohhhhh
metukam grip oldum:2::2::2:
uhuuuuuuuuuu nasilsiniz kizlarrrrrrrr???????????????????
çok sevindim tatlım ya.inşallah hamiştir bebişi gelsin sağlıkla
ben geldıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
kıjlar bi hamaratlığım tuttuevi temizledim bi banyom kaldı oda yarın inş. yemeğimi yaptım içli köfte yaptım akşama pişirmesi kaldı yalnız yanına çorba çamaşırlarımıda serdim şimdi çıkcam bide alışveriş yapcam ohhhhh
metukam grip oldum:2::2::2:
gecmis olsun canim ....... iyim bende sabahtan beri arastirma yapiyom bel kaymasi icin iyi seyler yazmiyo malesef ... amelyat civi falan yaziyo bakalim ne yapics sabaha kadar aridan uyumadim esimde uzuluyo bana bakinca birazdan ari kesici icip gidip biraz yaticam
hemde içli köfte miiiiii,offfffffffffff,olsa ne yenirdi şimdi
gercekten mı yaaaa...ben bılmıyodum ben de ıcsem ama ne ıcıcem nasıl ıcıcem..hıc bısı bılmıyom kı
tuuhh
aynı anda 2 kur bırden yapma canım..cok kere tv de saracoğlu soylerken dınledım
ohhhh ıclı kofte mı...
gecmıs olsun canım..ballı lımonata yap...
ıyıyız cadıcım....
zelalım demın gıderken supurgeme bınmıs halımı gosteren msj yazmıstım ya..
kızlar derecemı aldım....
pıkecım nasıl gecıyor tatlım pazarın?
canımsın benim üzülme herşeyin var bi çaresi inş. Rabbim hayırlı şifalar versin canım bizim burda bi kadın var böle şeylerden anlıyo ona bi sorayım bakim ne dicek
hı ben anlamadım canım dikkat etmemiştim senin süpürgene:78::78::78:tatlım hapın adı progestan günde 1 tana içiliyo ama yumoşun çatladıktan sonra içiliyo yoksa yumoşun çatlamasına engel olabilir benim inş. yumoşum çatlamdıysa sıkı çalışıp içmeyi düşünüyom bende
cok saol canim ya sen nasil sin ???????????
sağol calimerocum.inşallah hepimiz hamile oluruz en kısa zamanda.
hoşgeldin canım akidişim.
maşallah canım akidişime ohhh ellerine sağlık
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bu havalara aldanma
çok geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda şifa versin tatlım.
cok saol canim bilmiyorum ne yapim esimde diyor bu yaz bi turkiye izine gidelim sonra dusunuruz ne yapicaz 4 ve ya 5 ay var ........... ortopediye gidem onlar ne diyo ins. fizik tedavisi bi ise yarar bende bebis tedavisine devam edim ........... onceden arim vardi con nadiren bu aralar biraz kilo aldim ondan mi ne cok armaya basladi ve zamani cok uzadihaftalar suruyo
edazes tebrik ederim tatlım.rabbim yüzünü güldürsüninşallah
tamam canım..bende alıcam
sankı gecen ay benım yumurtam dollendı gıbı..ama neden adet oldum kı? kasıklarımda ılk defa degısık batmalar sancılar olmustu
zelalım içli köftenin tarifini verebilirmisin?
cok saol canim ya sen nasil sin ???????????
canım kılo cok etkılemıstır ağrıyı..1 kg fazlalık sırtımıza 60 70 kılo yuk bındırıyormus...fızık tedavı senı rahatlatır..hemen basla
o değişik batmalar bende de var metukacım.sen döllendiğini nasıl anladınki:26::26::26::26::26:
allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
dualarım hep sizlerle umudunuzu sakın kaybetmeyin sakın
tamam canım..bende alıcam
sankı gecen ay benım yumurtam dollendı gıbı..ama neden adet oldum kı? kasıklarımda ılk defa degısık batmalar sancılar olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?