ben kendim için dua etmeyi sevmem. allahım bana nasip et demem isteyen herkese derim. bende başkalarından alınca mutlu olurum. belki de başkalarının duaları sayesinde bebikime kavuşucam nasipse...
tüp bebeğe kadAr bütün herşeyi yaşadım tüm tedavi aşamalarını geçtim aşılama falan tüp bebek denedik maalesef olmadı. yine dualara yüklendim. aaa baktım bebeğim ertesi ay kendiliğinden geliverdi.. umutsuz olmayın nolur. ben hayatı zindan ettim kendime de eşimede.... ama tamam artık b,tti buraya kadardı dediğim an geldi bebeğim. allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. hepinize kucak kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. gerçekten tanımıyorum kimseleri ama bebek konusu bambaşka bir konu. allahım bununLA kimseyi sınamasın. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
ben kendim için dua etmeyi sevmem. allahım bana nasip et demem isteyen herkese derim. bende başkalarından alınca mutlu olurum. belki de başkalarının duaları sayesinde bebikime kavuşucam nasipse...
tüp bebeğe kadAr bütün herşeyi yaşadım tüm tedavi aşamalarını geçtim aşılama falan tüp bebek denedik maalesef olmadı. yine dualara yüklendim. aaa baktım bebeğim ertesi ay kendiliğinden geliverdi.. umutsuz olmayın nolur. ben hayatı zindan ettim kendime de eşimede.... ama tamam artık b,tti buraya kadardı dediğim an geldi bebeğim. allahım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. hepinize kucak kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. gerçekten tanımıyorum kimseleri ama bebek konusu bambaşka bir konu. allahım bununLA kimseyi sınamasın. herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
henüz doğmadı karnımda daha
ayy canım Allah razı olsun..evladını hayırlısıyla kucagına al ınsallah..
kız arada yap,yazık adama,benim eşimlede benim kültürler farklı,ben arada ağzına bal sürerim yani.
QUOTE=sara_28;17895143]hoşgeldin canım.duaların için çok sağol Allah senden razı olsun
allah salikla kucana almayi nasip etsin
saracım.....sız sımdı yap mı dıyonuz yanı...ıyı hadı en azından kuru patlıcan dolması yapıyım
:90:
inşallah görebilirim o günleri...
herkese iyi günler diliyorum çıkmak zorundayım.
saracım.....sız sımdı yap mı dıyonuz yanı...ıyı hadı en azından kuru patlıcan dolması yapıyım
yap tabi kız yazık adama sevinsin.kuru patlıcan dolmasınada bayılırım bu arada.
ya kızlar,tamda ayakta durmucim,mutfağa girmiyorum diye karar aldığım günlerde,bu kadar güzel yemek isimleri anılır mı yaaaaaaa:85:
kızlar sizdede sayfanın en altında kadınlar kulübü toolbar çıkıyomu bende şimdi çıktıda ne olduğunu merak ettim.
evet,bendede çıkıyo sara cım,niden ki?kızlar sizdede sayfanın en altında kadınlar kulübü toolbar çıkıyomu bende şimdi çıktıda ne olduğunu merak ettim.
sana katiliyom canim bende birazdan ari kesici icip gidip yaticaktim bu kofteler dolmalar varken nasil yatim
evet,bendede çıkıyo sara cım,niden ki?
sana katiliyom canim bende birazdan ari kesici icip gidip yaticaktim bu kofteler dolmalar varken nasil yatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?