Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canimmm Allah razi olsunnnnnn....

he yaa cok cilvelestik di mi...ama valla cok ozlemisim saramii...hepinizi cok ozledim

aslinda...kafami dagitmaya geldimmmm...dur seni de bir opemmmm

dur bi de arabami suriyimm
öp beni tatlışım,öp beni
meraba canim nasilsin
merhaba cadı cım,sende durumlar nedir,okuyamadım hiç,bi anlat bakim.
hoşgeldin kardelenim nasılsın kıskanma canım menim biz senide çok seviyoz
mende sizi çok sefiyorummmm
zelalim bu sana gelsinn

deneme deneme
zelal e ne geldi,ben anlamadım:97:

bacılarım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz çok yoruldum ama sizlere slm demedende uzanamadımmm

ohhh cok sukurr rahatladim birazz...sizi seviyorummmm

ben kaciyorummmmm..Allaha emanet olunnn...dualarimdasinizzz

azıcıkda olsa moralini düzeltmene yardımcı olduysak ne mutlu canımın içi bacım

sende Allaha emanet ol sende benim dualarımdasın

öpüyorum byyyyyy

hoş buldum kuzularım
metukam
canım bende babasını kaybetmiş biriyim en iyi çareeee zaman zamanla küleniyorr acılarrr canımmmm

haklisin yeterim. yapacak bisi yokk..her yasadigimizdan ogrenecek cok sey varr.annemi cok ozluyorummm ama elimden hicbisi gelmiyorr..babanin mekani cennet olsunn...Allah rahmet eylesin...

canimmm Allah razi olsunnnnnn....

he yaa cok cilvelestik di mi...ama valla cok ozlemisim saramii...hepinizi cok ozledim

aslinda...kafami dagitmaya geldimmmm...dur seni de bir opemmmm

dur bi de arabami suriyimm

canııııım menim mende seni çok özlemiştim

haklisin yeterim. yapacak bisi yokk..her yasadigimizdan ogrenecek cok sey varr.annemi cok ozluyorummm ama elimden hicbisi gelmiyorr..babanin mekani cennet olsunn...Allah rahmet eylesin...

canımsınnnnn bende çok özledim hatta öyle bir şeyki yüzünü unuttumm hatırlamıyorummm ama özlüyorum sanki yanımızda olsa hayatımızdaki bu olmsuzlukları engelermiş gibi hisediyorummm:26:
nasıl bir güven vermiş büyüklerimiz bize :44: rabbim mekanlarını cennet eylesin inşşş

amiiiiiiiiiiin yeterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…