ben kaciyorum cat kapi misafirler geldi gorusuruz k.i.b.
öp beni tatlışım,öp benicanimmm Allah razi olsunnnnnn....
he yaa cok cilvelestik di mi...ama valla cok ozlemisim saramii...hepinizi cok ozledim
aslinda...kafami dagitmaya geldimmmm...dur seni de bir opemmmm
dur bi de arabami suriyimm
merhaba cadı cım,sende durumlar nedir,okuyamadım hiç,bi anlat bakim.meraba canimnasilsin
mende sizi çok sefiyorummmmhoşgeldin kardelenim nasılsın kıskanma canım menim biz senide çok seviyoz
zelal e ne geldi,ben anlamadım:97:zelalim bu sana gelsinn
deneme deneme
saraamm senin de avatarindaki gibi tipis tipis emekleyen bir beben olsun ya da ikizz
saraamm senin de avatarindaki gibi tipis tipis emekleyen bir beben olsun ya da ikizz
öp beni tatlışım,öp beni
merhaba cadı cım,sende durumlar nedir,okuyamadım hiç,bi anlat bakim.
mende sizi çok sefiyorummmm
zelal e ne geldi,ben anlamadım:97:
ohhh cok sukurr rahatladim birazz...sizi seviyorummmm
ben kaciyorummmmm..Allaha emanet olunnn...dualarimdasinizzz
bacılarım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz çok yoruldum ama sizlere slm demedende uzanamadımmm
kuzum nasılsınnnnn kaç zamandır görüşemedikk
azıcıkda olsa moralini düzeltmene yardımcı olduysak ne mutlu canımın içi bacım
sende Allaha emanet ol sende benim dualarımdasın
öpüyorum byyyyyy
iyi olmaya calisiyorum kuzummm....demin icim cok sikilmisti....simdi iyiyim cok sukur...yeterimmm bu sana gelsinnnn
hoşgeldin yeterim nasılsın canım
hoş buldum kuzularım
metukam
canım bende babasını kaybetmiş biriyim en iyi çareeee zaman zamanla küleniyorr acılarrr canımmmm
canimmm Allah razi olsunnnnnn....
he yaa cok cilvelestik di mi...ama valla cok ozlemisim saramii...hepinizi cok ozledim
aslinda...kafami dagitmaya geldimmmm...dur seni de bir opemmmm
dur bi de arabami suriyimm
haklisin yeterim. yapacak bisi yokk..her yasadigimizdan ogrenecek cok sey varr.annemi cok ozluyorummm ama elimden hicbisi gelmiyorr..babanin mekani cennet olsunn...Allah rahmet eylesin...
canımsınnnnnbende çok özledim hatta öyle bir şeyki yüzünü unuttumm hatırlamıyorummm ama özlüyorum sanki yanımızda olsa hayatımızdaki bu olmsuzlukları engelermiş gibi hisediyorummm:26:
nasıl bir güven vermiş büyüklerimiz bize :44: rabbim mekanlarını cennet eylesin inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?