Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece
kızlarrrrrrrrrr nerdesiniz ya gelin artıkkkkkkk

slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin

sara yemek yapmaya gitmiş yine...bu kızın ömrüde mutfakta geçiyor yahuuuuuuuu..sara şu mutfaktan bir gün olsun çık tontişim ya...birgünde kahvaltı ediversin kocan...

ne yapayım canım ya yemeksizde olmuyo hem seviyom ben mutfağı

zeynoooom seninde misafirlerin hiç bitmiyo Allah yardımcın olsun canım ya bizi çok ihmal ediyosun ama olmazki ama men seni çok özlüyom

slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin

tatlım Allah kardeşine hayırlı tezkereler versin sen kardeşinle ilgilen biz nasılsa buradayız.

sara_28,

şimdide men yalnızam men yalnızam yalnızam
gükyüzünde yalnız gezen yıldızlar
bu topikte sizin kadar yalnızım
bir haykırsam belki duyulur sesim
men yalnızam men yalnızam yalnızam

son günümü artık nete girmeyecekmisin

yok canım son günü derken aslında evet netimin anlaşması bitiyor ama ben 1 ay daha kullanacagım sonra başka bi netle anlaşacagımm vın kullanıyorum oda bize agıra patladı kotası hemen doluyorr bizde ttnetle anlaşmayı düşünüyoruz kısmetse ama okullar bitene kadar 1 ay daha bunu kullanıyım diyorum sonra kardeşime felan gidecegim için boştan yere ugraşmak istemiyorum tatil bittiginde yeniden başlatacagım agır olmasının nedeni ise bu ayın bitiş tarihii kotada bittigi için yavaşlatıyorlarrrr

selamlar,bende bu ay 3. aşılamamı yaptırdım bugun 15gun olucak,2.aşılamam tutmuştu ama kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi sabırla bebişimin bana gelmesini bekliyorum...

kız bende jet kulanıyorum 4 cğb ama bitiremiyorum ay sonuna kadarrr

inşşşş daha fazla beklemesinn

LeYLa_21

sislicam şansın bol olsun şekerim. allah yüzünüzü güldürsün inşallah... sabretmenin karşılığını en güzel şekilde alacaksındır inanıyorum ben. kendine dikkat et. bebeğine tutunması için yardım et yorma kendini

ben bu vınn dan bişi anlamadım cnaım ya hi. biyerede girmiyorum girdigim bi bu ste bide bi oyun aradada face ama bitiyo hemen

yok be kuzummm bede oyun oynuyorum buradada çok sık geliyorum yeğenlerim ders çalışıy ufaklım nette oyun oynıyorrr ama yinede kotayı aşmıyozruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…