sara yemek yapmaya gitmiş yine...bu kızın ömrüde mutfakta geçiyor yahuuuuuuuu..sara şu mutfaktan bir gün olsun çık tontişim ya...birgünde kahvaltı ediversin kocan...
Hatunlar dün giremedim, bugünde aksama isten resmi misafirler gelicek (dün de yenge bizdeydi)
ben tabii ne yapicam bu durumda... tabii ki temizlik ve yemek....
neyse bi senlik oluyo arada ... ortalarda olamam gibi gene, haber vereyim dedim sekerler.. öpüyorum herkesi....
slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin
ece cim merhaba hoşgeldin yalnızlıktan canım sıkılıyodu menimde
mrb canım benimde canım sıkılıyorr bide şu net delirtiyor beni yaa bugün son günüü çok agırr sayfaları açmıyorr
slm kızlar nasılsınız
kızlar benim kardeşim yanımda o yüzden fazla gelemiyom askere gitcek onla ilgileniyom merak etmeyin
son günümü artık nete girmeyecekmisin
yok canım son günü derken aslında evet netimin anlaşması bitiyor ama ben 1 ay daha kullanacagım sonra başka bi netle anlaşacagımm vın kullanıyorum oda bize agıra patladı kotası hemen doluyorr bizde ttnetle anlaşmayı düşünüyoruz kısmetse ama okullar bitene kadar 1 ay daha bunu kullanıyım diyorum sonra kardeşime felan gidecegim için boştan yere ugraşmak istemiyorum tatil bittiginde yeniden başlatacagım agır olmasının nedeni ise bu ayın bitiş tarihii kotada bittigi için yavaşlatıyorlarrrr
selamlar,bende bu ay 3. aşılamamı yaptırdım bugun 15gun olucak,2.aşılamam tutmuştu ama kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldımşimdi sabırla bebişimin bana gelmesini bekliyorum...
kız bende jet kulanıyorum 4 cğb ama bitiremiyorum ay sonuna kadarrr
inşşşş daha fazla beklemesinn
selamlar,bende bu ay 3. aşılamamı yaptırdım bugun 15gun olucak,2.aşılamam tutmuştu ama kalp atışları alınamadığı için kürtaj olmak zorunda kaldımşimdi sabırla bebişimin bana gelmesini bekliyorum...
ben bu vınn dan bişi anlamadım cnaım ya hi. biyerede girmiyorum girdigim bi bu ste bide bi oyun aradada face ama bitiyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?