Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ahhh canım bende anne adayı olacakmıyım dersin şimdi aday adayıyım

çok haklısın Allah Ol dedikten sonra gerisi boş yani

canım artık ne olduysa oldu zaten artık ateş yükseldi yanim...
tatlım, sende calis yanim...ehehe

bende çalışacam da halim yok mesele orda bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ovulasyon testi yani yumurtam daha ya çatlamadı yada ben geç kaldım bu ay

canım ya bende inanıyorum nazara ve ayrıca o kadar çok isterdim ki kursun döktürmeyi hatta 10 senedir istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı yaptıramadım... yapanı bulmak da zor oluyor, bulsam kaçırmam yanim...

kurşun döktürmenin bilimsel açıklaması varmı acaba gerçi nazarın var dimi

tatlım cümlemizin hakkında hayırlısı olsun.. insallah sende en hayırlı zamanda yavrunu kucağına alırsın altın kalpli hamarat bacım...

kurşun döktürmenin bilimsel açıklaması varmı acaba gerçi nazarın var dimi

canım valla bu konu da özellikle ben diyorum ki bilimsel açıklama yoksa da ileride bulurlar... öyle batıl inançlarım yoktur benim ama bariz nazar denilen bisey var yani... illa kötü niyetten olduğunu da sanmıyorum ama bisekilde iste oluyo yani...

canım insallah tattlım..... tesekkürler güzel dileklerin için...
ne demek canım benim kadar sizleri daha iyi anlayan olamaz bende gecen aya kadar umutsuzdum ama allahıma şükürler olsun rabbim melegimi gönderdi inş sizlerinde meleklerini göndercek...

canım belkide allah söyletmiştir bak anne adayı dedim inş olacaksın tabiki sadece zamanı var saracım...

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz

amiiiiiiiiiiiiiin canım bacım menim

güle güle canım kendine iyi bak öptüm byyyy

sana katılıyorum canım aynen

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız
Topikleri takip ederken buldum sizi, ben uzun zamandır gelemiyordum, özlemişim yaaaaa...
Ne var ne yok sizlerde, var mı güzel haberler

Topiğiniz hayırlı olsun bu arada, ben de diğer topiğe bakıyordum arada, sizleri göremeyince merak etmiştim, çok sevindim sizi görünce, dün akşam da rastgele Kardeleni buldum başka bi topikte...
Sık sık girmeyince koptum herkesten yaaa

hoşgeldin kadercim nasılsın
biz yeni topik açtık belki diğer topikte duymuşsundur artık buradayız senide bekleriz canım.bende seni merak etmiştim çoktandır yoksun sen

Kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız
Topikleri takip ederken buldum sizi, ben uzun zamandır gelemiyordum, özlemişim yaaaaa...
Ne var ne yok sizlerde, var mı güzel haberler

hg kadercim bizde seni özlemiştik biz iyiyiz canım sen nasılsın bizi ihmal etme olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…