Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selinim yawyum bende kaçıyom az işlerim var halledip geliyom
bugün çok yazmamız gerek çokkkkkkkkkk

kızlar merhaba nasılsınız?

ben dünden beri öldüm bittim.. sabaha kadar (afedersiniz) cikarttim, karın mı mide mi artık kramplardan duramadim... daha yeni kendime geliyorum.. zehirlendim mi ne oldu anlamadım.... esimle ayni seyleri yedik onda bisey yok....

Allah'ım yani gercekten herseyin basi saglik, gerisi olur dedim bir kez daha...

neyse sevgiler, hala biraz karnım agriyor...

başka birşey olabilir mi acaba:26: Allah şifa versin canım

çalışmalara tam gaz devam dimi ama hastayım nasıl olcak bu ayda hastalığa verdik bebişi galiba

ne varmış halinde canım hiç sevmiom ilaç kullanmayı zaten

bende sevmiyom ama ne yaparsın mecburiyetin gözü kör olsun

kuşum bu iki gün iyi yazmalıyız ha gayret parmaklarımıza kuvvet ben şimdi parmağımı bala sokcam enerji alsın

canım bakarsın bugün açığımızı kapatırız

inşallah

selam canım cok gecmiş olsun bu aralar herkez öyle oluyo salgın var heraldeallahım acil şifalar versin...evet en onemli şey saglık gerisi zamanı geldiginde olur zaten...
canlarım ben de çıkıyorum yemek yapcam öptüm hepinizi

güle güle canım kolay gelsin

zehirlendin mi ay kıyamam ben sana yaaaa ne yedinizki canım doktora gitseydin keşke çok geçmiş olsun canım bacım menim

selam canım cok gecmiş olsun bu aralar herkez öyle oluyo salgın var heraldeallahım acil şifalar versin...evet en onemli şey saglık gerisi zamanı geldiginde olur zaten...
:
cok tesekkur ederim canım.. aman diyim kendine dikkat et sende...

zehirlendin mi ay kıyamam ben sana yaaaa ne yedinizki canım doktora gitseydin keşke çok geçmiş olsun canım bacım menim

saraaaa... :2::2::2::2::2: bacım cok kötü oldum yaaa... eşim dedi ama benim kımıldıyacak halim yoktu... 7-8 defa dan sonra artık uyumusum... neyse cok sükür sabah cok daha iyiydim....

canım sen nasıl oldun? daha iyisindir insallah

4 haftalık hamile... yeni mi öğrendim canım... cok tebrik ederim.. Allah saglikla kucagina aldırsın insallah...
evet canım daha yeni ögrendim sayılır cok teşekkür ederim amin inş darısı başınıza canım...
merhaba taze anne nasılsın
merhaba saracım karın agrılarının haricinde iyiyim canım sagol sen nasılsın güzel anne adayı
hg tatlım asıl sen nasılsın hala gebe kalma tecrubelerini okuyamadım varmıydı yaptığın özel birşeyler

h.b canım iyiyim sagol...hemen söyliyim ben bu ay teffricciye duasını okudum annemle... bide ateş ölcme yontemini denedim fazlada bi tecrübem yok tatlım allahım ol dedi oldu... rabbim inş sizlerede nasip eder dualarım hepinizle

bende ilaçların etkisiyle daha iyiyim canım.çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan.bize cidden nazar değiyo buna inanmaya başladım zeloşum dediği gibi kurşunmu döktürsek ne .gözü olanların gözü çıksın inşallah.

canım insallah tattlım..... tesekkürler güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…