selinim yawyum bende kaçıyom az işlerim var halledip geliyom
bugün çok yazmamız gerek çokkkkkkkkkk
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
kızlar merhaba nasılsınız?
ben dünden beri öldüm bittim.. sabaha kadar (afedersiniz) cikarttim, karın mı mide mi artık kramplardan duramadim... daha yeni kendime geliyorum.. zehirlendim mi ne oldu anlamadım.... esimle ayni seyleri yedik onda bisey yok....
Allah'ım yani gercekten herseyin basi saglik, gerisi olur dedim bir kez daha...
neyse sevgiler, hala biraz karnım agriyor...
kuşum bugün yarın yumurtlarsın çalışmalara son gaz devamkuzu ben dün gelemedim adamla ilgilendim azcık ondan gelmedim
ay selinim topiğimiz nazarlara geldi hepimiz sıkıldık hastalandık çok geçmiş olsun balımnazar değdi nazar
ne varmış halinde canımhiç sevmiom ilaç kullanmayı zaten
kuşum bu iki gün iyi yazmalıyız ha gayret parmaklarımıza kuvvet ben şimdi parmağımı bala sokcam enerji alsın
canım bakarsın bugün açığımızı kapatırız
selam canım cok gecmiş olsun bu aralar herkez öyle oluyo salgın var heraldeallahım acil şifalar versin...evet en onemli şey saglık gerisi zamanı geldiginde olur zaten...kızlar merhaba nasılsınız?
ben dünden beri öldüm bittim.. sabaha kadar (afedersiniz) cikarttim, karın mı mide mi artık kramplardan duramadim... daha yeni kendime geliyorum.. zehirlendim mi ne oldu anlamadım.... esimle ayni seyleri yedik onda bisey yok....
canlarım ben de çıkıyorum yemek yapcam öptüm hepinizi
kızlar merhaba nasılsınız?
başka birşey olabilir mi acaba:26: Allah şifa versin canım
selam kızlar nasılsınız
canlarım ben de çıkıyorum yemek yapcam öptüm hepinizi
sağol tatlım, tesekkurler..ay kız nerde o günler daha yumurta yeni catladı....
cok tesekkur ederim canım..selam canım cok gecmiş olsun bu aralar herkez öyle oluyo salgın var heraldeallahım acil şifalar versin...evet en onemli şey saglık gerisi zamanı geldiginde olur zaten...
:
zehirlendin miay kıyamam ben sana yaaaa ne yedinizki canım doktora gitseydin keşke çok geçmiş olsun canım bacım menim
evet canım daha yeni ögrendim sayılır cok teşekkür ederim amin inş darısı başınıza canım...4 haftalık hamile...yeni mi öğrendim canım... cok tebrik ederim.. Allah saglikla kucagina aldırsın insallah...
merhaba saracım karın agrılarının haricinde iyiyim canım sagol sen nasılsın güzel anne adayımerhaba taze anne nasılsın
hg tatlım asıl sen nasılsın hala gebe kalma tecrubelerini okuyamadım varmıydı yaptığın özel birşeyler
çatladıysa boş durmak yok zeynocumanladın sen onu
cok tesekkur ederim canım..aman diyim kendine dikkat et sende...
saraaaa... :2::2::2::2::2: bacım cok kötü oldum yaaa... eşim dedi ama benim kımıldıyacak halim yoktu... 7-8 defa dan sonra artık uyumusum... neyse cok sükür sabah cok daha iyiydim....
canım sen nasıl oldun? daha iyisindir insallah
evet canım daha yeni ögrendim sayılır cok teşekkür ederim amin inş darısı başınıza canım...
merhaba saracım karın agrılarının haricinde iyiyim canım sagol sen nasılsın güzel anne adayı
h.b canım iyiyim sagol...hemen söyliyim ben bu ay teffricciye duasını okudum annemle... bide ateş ölcme yontemini denedim fazlada bi tecrübem yok tatlım allahım ol dedi oldu... rabbim inş sizlerede nasip eder dualarım hepinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?