Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok sağol canım sebebini bilmiyorum canım hamile kaldığımdan beri düşük tehlikesi hep vardı zaten sonunda da oldu.presed jeli duydum ama hiç kullanmadım.sanırım bu jelin içinde spermler daha kolay hareket edip döllenme şansını artırıyo.

çok geçmiş olsun canım inşallah yeniden hamile kalırsın ve bu sefer kucağına almakda nasip olur

saram kocişimin ısrarı üzerine saat 22 de idrar testi yaptım silik cıktı bendede kan pıhtılaşması oldugu için hemen öğrenmem gerekir demiştim yaa hemen hast gittik kan verdim ve sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim 10 dk önce eşim aradı hamile demişler bhcg 175 cıkmış adetime 2 gün var kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden bu sefer saglıkla kucagıma almayı nasip etsin rabbim darısı sizlere canım bacılarım

tekrar hayırlı olsun bacım menim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin dikkatli ol canım bu sefer yeğenimizi sevecez inşallah.dualarımız seninle sende sürekli elini karnına koyup dualar oku canım

eda cım,çok sevindim tatlım,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin inşallah.

çok sevindim canım ben sana demiştim ama akıntın iyiye işaret diye canım menim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

evet tatlım akıntım hala devam ediodu sende bugünleri degerlendir demiştin ya kocişimle yapsakmı yapmasakmı die kararsız kaldık önce test yapalım testte negatif cıkarsa degerlendirelim bugünler dedik ama bebşim beni yalnız bırakmadı allah kucagıma almayı nasip etsin

selam kızlar,ne güzel bi haberle açmış oldum topiği.
yeni gelen arkadaşlar,sizlerede selam,hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…