evet tatlım akıntım hala devam ediodu sende bugünleri degerlendir demiştin ya kocişimle yapsakmı yapmasakmı die kararsız kaldık önce test yapalım testte negatif cıkarsa degerlendirelim bugünler dedik ama bebşim beni yalnız bırakmadı allah kucagıma almayı nasip etsin
evet tatlım akıntım hala devam ediodu sende bugünleri degerlendir demiştin ya kocişimle yapsakmı yapmasakmı die kararsız kaldık önce test yapalım testte negatif cıkarsa degerlendirelim bugünler dedik ama bebşim beni yalnız bırakmadı allah kucagıma almayı nasip etsin
evet canım presed öyle ve hemen hemen deneyen çok kişi gebe kalıyorçok sağol canım sebebini bilmiyorum canım hamile kaldığımdan beri düşük tehlikesi hep vardı zaten sonunda da oldu.presed jeli duydum ama hiç kullanmadım.sanırım bu jelin içinde spermler daha kolay hareket edip döllenme şansını artırıyo.
edanurluuuuuuu dus pesıme heemen
senin adına gerçekten çok sevindim canım,artık sevinçten sabaha kadarda uyuyamazsınız siz,Allah tamamına erdirsin,kucağına almayı nasip etsin.
selam kızlar,ne güzel bi haberle açmış oldum topiği.
yeni gelen arkadaşlar,sizlerede selam,hoş geldiniz
selam kızlar,ne güzel bi haberle açmış oldum topiği.
yeni gelen arkadaşlar,sizlerede selam,hoş geldiniz
evet canım presed öyle ve hemen hemen deneyen çok kişi gebe kalıyor
bende aldım daha birkez kullandım ama olmadı haziranda tüp bebek şimdi relimin 5.günü bu ayda denicem belkide tüpe gerek kalmaz
geliyorum esosssssssss
eda cım,çok sevindim tatlım,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin inşallah.
hoşgeldin tatlım gerçekten de gece gece çok güzel bi haber oldu bu Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle müjdeler vermeyi
saol tatlım evet seviniyorum ama korkuorumda iki bebeğimi kaybettim kan pıhtılaşmasından suan iğne kullanmam gerekiyor sabah hemen dr a gitcem iğne yazsın die inşallah bu sefer benimle olur bebşim
dualarınızı eksik etmeyin
hoşgeldin tatlım gerçekten de gece gece çok güzel bi haber oldu bu Allah hepimize nasip etsin inşallah böyle müjdeler vermeyi
selam adaşım çok sevindim senin adına
yea ben çok seviniyorum hamiş haberlerineee
ama sadece topiktekilere:86::86:
selam adaşım çok sevindim senin adına
yea ben çok seviniyorum hamiş haberlerineee
ama sadece topiktekilere:86::86:
edacım akıntınmı oluyordu çok,benimde bu sıra çok varda akıntım,birde 4 gün geçince ümitlenmek istiyorum ama test öyle demiyor.
edacım akıntınmı oluyordu çok,benimde bu sıra çok varda akıntım,birde 4 gün geçince ümitlenmek istiyorum ama test öyle demiyor.
sizlerde vereceksiniz bu güzel haberleri allahın izniyle sizler benim canım arkadaslarımsınız hep yanımda oldunuz desteginizi hiç eksik etmediniz ama bundan sonra dualarınıza ihtiyacım var
hepimizin göbüşü dolacak inşallah
eda cım,çok sevindim tatlım,rabbim bu defa kucağına almayı nasib etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?