nehircim gözlerim yoruluyo yine bilgisayara bakınca birden batmaya başlıyo ben çıkıyorum canım kendine iyi bak seni ve egemizi öpüyorum byyyy
zeynocummmmmmmmmm nerelerdesin tatlım...?kimse yok ya canım sıkıldı..valla giriyorum bakıyorum kimse yok yazasım bile gelmiyor...
cevap yazmadan nere kaçtın zeynocummmmmmmm..bak ben geldim sen yazmadan gittin canım ya...
çok sağol zeynom benim gözümü yormamak için topiğe fazla girmiyorum nete bakmıyorum.ama şimdi daha iyiceyim sen nasılsın
tatlım minik kusum kusura bakma bilgisayar basında degildim sonra esim yemege geldi oyle daldım gitti tatlım.. bende kimse olmayınca basında durmuyorum acık bırakıyorum... nasılsın canım.. fıstıtıga sevgiler..
canım benimm sen iyi ol da sonra girersin ama ozledim o ayrı yanimm.. sevgiler canımm
dayanıyorum nehircim..cidden az kaldı Rabbim hayırlısıyla hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah tatlım...şimdiden tırsmaya başladım...Rabbim kolaylığını verir inşallah...inşallah bu sefer görürsün prensinin yüzünü canım..maşallah maşallah busem iyice büyüdü tabi sıkılmaya başladı ordasorma geceleri uykusuzluk bende de var. gece daha bi haşmetli tekmeler savuruyo egede ben uykusuzluk alıştırmalarına çok erken başladım az kaldı az dayan sonrasında baklavalar kurban olsun sana. bende midye yicem hemen 1 tepsi kadar inşallah. geçen sefer yüzünü kapattı sürekli bakalım bu kez keyfi yerinde olcakmı gül yüzzünü göstercekmi sinirli minik paşam özledim onu bizde seni ve buseyi çook çook öptük tatlım
öperim tabi teyzesi...canımm buseyi öp benim içinnn
saol tatlım bende busede iyiyiz çok şükür...artık uykusuz gecelerimiz başladı...yorgunluk arttı..hayırlısı bakalım canım...çok sağol leylacım sen nasılsın busemiz nasıl
anladım zeynocum...sen iyi olda geldiğinde konuşuruz tatlım..sorun değil yani...tatlım minik kusum kusura bakma bilgisayar basında degildim sonra esim yemege geldi oyle daldım gitti tatlım.. bende kimse olmayınca basında durmuyorum acık bırakıyorum... nasılsın canım.. fıstıtıga sevgiler..
canım benimm sen iyi ol da sonra girersin ama ozledim o ayrı yanimm.. sevgiler canımm
saracım tekrar geçmiş olsun kuşum...umarım sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla...günaydın kızlaaaaar
sabah erken saatte tomografi çekimim vardı gittim çektim geldim size bakayım dedim
leylaaaaaaaaaaa nerdesin senide özledim gelde konuşuk edek
dayanıyorum nehircim..cidden az kaldı Rabbim hayırlısıyla hepimizi sağsalim kurtarsın inşallah tatlım...şimdiden tırsmaya başladım...Rabbim kolaylığını verir inşallah...inşallah bu sefer görürsün prensinin yüzünü canım..
öperim tabi teyzesi...
saol tatlım bende busede iyiyiz çok şükür...artık uykusuz gecelerimiz başladı...yorgunluk arttı..hayırlısı bakalım canım...
anladım zeynocum...sen iyi olda geldiğinde konuşuruz tatlım..sorun değil yani...
saracım tekrar geçmiş olsun kuşum...umarım sonuçlar temiz çıkar hayırlısıyla...
geldim geldim...:80::80::80: nasılsın şekerim?biraz daha iyimisin ağrıların azaldımı saram...?
hoşgeldin leylacım, damlaarımı kullanınca gözümde ki kızarıklık şişlik geçti konjuktivit olmuşmuşum şimdi daha iyiceyim bide sanırım bilgisayar afazla bakmaktan göz kuruluğu gelişmiş suni gözyaşı verdi doktor bayağı rahatlattı.sünizit içinde tomografiyi çektik inşallah bi sorun çıkmaz dua edermisin leylacım.
uykusuz geceler yorgunluklar olması normal tatlım buse artık men buydan sıkıysım kucağına gelmek istiyom diyo yirim onu men Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın seni inşallah.normal doğum mu yapacan yoksa sezaryenmi:26::26::26::26::26::26:
boşverin çocuk falan yapmayın bi sürü dert sonra büyüyünce depresyona girer hayatınızı çileden çıkartırlar keşke yapmasaymışız falan dersiniz şahsen benimkiler o düşüncede ben de ne evlenmeyi ne de çocuk yapmayı düşünüyorum.
günaydınnnn
umarımm bugün topiğe gelirsiniz kızlarrrrrrrrr
kızlar benim vajinal jelim pembe sarı bazende kahve şeklinde dışarı çıkıo.ama küçük küçükler bi bilgisi olan varmı:18::18::18:
günaydınnnn
umarımm bugün topiğe gelirsiniz kızlarrrrrrrrr
kızlar benim vajinal jelim pembe sarı bazende kahve şeklinde dışarı çıkıo.ama küçük küçükler bi bilgisi olan varmı:18::18::18:
canım dualarım seninle inşallah sonuçların tertemiz çıkacak ve hemen iyileşeceksin bitanem...arada gözlerini dinlendir çok bakma pc ye..hadi biz zorunluluktan akşama kadar pc başındayız ama sen arada ara ver canım...kendini yorma...sonra gözlerini arıyor insan valla...evet canım buse hanım yerini genişletiyor sıkılmaya başladı..tekmeler daha şiddetli olmaya başladı..uykudan uyanıyorum bazen inan...ayaklarını mideme bir dayıyor teyzesi yatmanın mümkünatı yok yani...güzel dualarına yürekten amin diyorum tatlı arkadaşım...Rabbim sanada sağlık versin hayırlı evlat versin inşallah...çok öptüm seni..doğum konusunu daha konuşmadık doktorla ama son zamanda belli oluyormuş sanırım...cumartesi gittiğimde nts çektirdi bana...rahimde kasılma doğum sancısı falan başlamışmı diye ona göre izne ayıracaktı..Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı...25 hazirana kadar çalışma yazısı yazdı...25 inden sonra doğum iznine ayrılacam Allahım nasip ederse...sonrada zaten doğuma 3 hafta falan kalıyor..haziranın sonundan sonra doğumu bekliyecez dedi...Rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah..duanızı eksik etmeyin canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?