cnm jel dışarı çıkıo biliyrm ama rengi beni korkutann.bi yıkımı daha kaldıramam die korkuyrmmm
günaydın canım...endişe etme...tüp yaptıran bir arkadaşımdan biliyorum..doktor ona demişki zaten bu jelin birazı dışarı çıkar demiş...endişelenme normal bir durum yani...
merhaba maonyacım nasılsın yarın büyük gün değilmi inşallah sonuç istediğin gibi olur.
bu arada bi geçmiş olsun bile demediğin için sana biraz kırıldım açıkçası gerçi demek zorunda değilsin ama seninle aramızda bi sorun olmadığı için neden görmezden geldiğini anlamadım doğrusu ama olsun canın sağolsun.:93::93::93::93::93::93:
inşallah herşey yolunda gider leyloşum sen hiç merak etme dualarımız seninle güzel dileklerin içinde teşekkür ediyorum canım menim.
saracım test tarihim yrn değil cnm pazartesiii.
ama ben bugünden idrar testi alabilirsem yapacammm
kızlar netim açık ben iğnemi yaptırıp geliyr mmm.bekleyin beni, anacımmmmm:94:
cnm jel dışarı çıkıo biliyrm ama rengi beni korkutann.bi yıkımı daha kaldıramam die korkuyrmmm
cnm hayırıdrrr sünizitin içinse yazdım die biliyrm.başka bişeyin varsada inan görmedim.görsem demezmiyim cnmmmmm
cnm hayırıdrrr sünizitin içinse yazdım die biliyrm.başka bişeyin varsada inan görmedim.görsem demezmiyim cnmmmmm
inşallah bitanem...hiç endişelenme herşey güzel olacak inşallah saram...Rabbim daima sağlık versin cümlemize inşallah...
kızlar netim açık ben iğnemi yaptırıp geliyr mmm.bekleyin beni, anacımmmmm:94:
kızlar benim süt saatim geldi...sütümü içeyim meyvemide yiyeyim gelirim inşallah..öğleden sonra yokum..toplantım var..merak etmeyin canlarım...
saracım gözüne nolduu hayırıdrrrr:26:
konjıktivit olmuş canım göz iltihaplanması yani
cnm çok geçmiş olsunnn.iltihaptaaa zor illettttttinşş çabuk zamanda iyleşirsin.görmemiştim cnm görsem nie yazmayayımmm ki
saracım test tarihim yrn değil cnm pazartesiii.
ama ben bugünden idrar testi alabilirsem yapacammm
evet sinüzit için hemde gözüm için ama olsun canım önemli değil :93::93::93::93::93::93:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hadi yap bekliyoz canım
afiyet olsun leylacım toplantı falan yorma kendini
saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...
saol tatlım..içtim geldim sütümü meyvemide yedim..yarasın buse hanıma...valla canım mecbur yapacak bişey yok...fazla yorulmam sen merak etme...kendime dikkat ediyorum saracım...ilgine teşekkürler bacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?