Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba güzeller nasılsınız?

nehir ve selincim selamlar

saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin

Son düzenleme:

saraaaa, metusss, zelalllllll, kardelen, leylaaaaa, eceeeeee, yeter (eda calisiyodur) hadi gülüm sizde gelin

selam tatlım iyiyiz de tetenoz aşımın 2.sini vurulcam bugün kaçasım var oğlumun tekmeleriyle uyandım karşı komşumun oğluna bağırışıyla kahvaltı yaptım şimdide sessiz sakin oturuyorum eşim nöbetten geldi horulduyo sen nasılsın canım?

ay tatlım kiyamam sana... ama aşıdan kaçış yok tabee...bende iyiyim, evde ugrasıyorum sıcak carptı beni, halim yok pek... bölee...

hg tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakem

saol tatlım iyiyim sükür...

ay tatlım kiyamam sana... ama aşıdan kaçış yok tabee...bende iyiyim, evde ugrasıyorum sıcak carptı beni, halim yok pek... bölee...

saol tatlım iyiyim sükür...

evet hemşire sabahın köründe aradı zaten aşı günün bugün diye galiba anladı kaçış planlarım olduğunu ya aslında korkmjuyorum da kolum çok ağrıdı geçen ssefer. 4 gün sürdü. şimdi bile bile de gitmek zor geliyo aman dikkat havalar birden ısındı herkes perişan. dikkat et kendineç yaz gribide hiç çekilmez valla bu sıcaklarda.

topice ne zaman gelsem kimse yok ya..nerdesiniz kızlar..?.

saracım rahatsızmışsın geçmiş olsun tatlım...sana nazarmı değiyor ya...kendine dikkat et...

kardelen spora devam sanırım...kolay gelsin kardelenim..

pikepolat zeynocum misafirlerini göndermiş sanırım...sana tekrar kavuştuk ne mutlu ...

metuşşşşşşşşş gelmiş gitmiş....

maonyaaaaaa ne durumdasın canım..heyecan varmı?geri sayım başladı...

nehircim gelmiş gitmiş...ege nasıl annesi...

zeloşşşşşşş gelemeyecekmiş bir müddet...

deryada yok piyasada...neredesin deryacım...bebiş ne durumda?

son ece sen nerelerdesin tatlişim...?

topice yeni gelen arkadaşlarda yok...edanurlu, esra falan..nerdesiniz tontişler....?

unuttuğum varsa beni affetsin.. hepinize sevgiler...

Son düzenleme:

merhaba leylacım gelip gidiyorum ama maalesef dağılmışız bu ara ege iyi aşı vurulup geldik kıpır kıpır o halinden memnun. buse nasıl? şekerin ne durumda? doktor kontrolün ne zaman? benim cuma günü 11 de buluşmamıza az kaldı oğluşumla

leylacım

cnm son 5gün bazen umut bazen umutsuzlukla günlerin geçmesini bekliyrm

Aşını yaptırmana sevindim nehircim...maşallah egeyede annesi...busede iyi çok şükür..oda kıpır kıpır maşallah geceleri bazen beni uyutmuyor teyzesi...yatağın ortasında oturuyorum...cumartesi kontrolumuz vardı güzel geçti çok şükür...diyete devam...açlık normal tokluk biraz sınırda çıktı...doğuma kadar böyle gider nehircim..doğumdan sonra kocaman bir tepsi baklavaya dalacam valla...inşallah senin kontrolunde güzel geçer canım benim...çok öpüyorum seni ve egeyi annesi...
leylacım

cnm son 5gün bazen umut bazen umutsuzlukla günlerin geçmesini bekliyrm
umutsuzluk yok... Allahın izniyle hamile olacaksın maonyacım...sadece dua et tatlım..Rabbim büyüktür..ol demesi yeterli...inşallah senin içinde Rabbimin izni çıkmıştır gülüm..dualarımdasın daima...

zeynocummmmmmmmmm nerelerdesin tatlım...?kimse yok ya canım sıkıldı..valla giriyorum bakıyorum kimse yok yazasım bile gelmiyor...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 pikepolat+

maonya seni dedektif gacced gibi takibe alacam..ışığın yanıyor ama sen yoksun topicte...

cevap yazmadan nere kaçtın zeynocummmmmmmm..bak ben geldim sen yazmadan gittin canım ya...

leylacım bende çıkıyrmmm.sabahtan beri burdayımmm cnm sıkıldı.

yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…